Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes internet fiyatına yapılan %40 zamma odaklanınca kimse telefon hizmetine yapılan (3tl'den 10 tl'ye) üç katından fazla zammı görmemiş :D canım kardeşim siz bir hizmete üç katından fazla zam yapacak neyin kafasını yaşadınız? @TurkNetDestek

• tt ben kullandim benim bolgemde sikintili idi 15 gun kullanmadim tt parasini aldi turknette 10 gun sorun olmustu 10 gunluk indirim yapildi ve birdaha sorun ile karsilasmadim turknette zamaninda tt ile 24 anlasmistim 8 yukari cikmiyordu hiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Telefon hizmetini herkes kullanmadigi icin insanlar sorun etmiyor

• phasan P kullanıcısına yanıt

Turknet te TTNET alt yapısını kullanıyor. TTNet ile problem yaşayıp turknette yaşamıyor olman çok çok garip.

• turknet kisitlama yapmiyor tt kisitlama yapiyor

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Hahahahahaha

Bundan eminmisin? O zaman tt ye geçişe değmez.

Etmeleri lazım ama. Bu internet fiyatlamasına da benzemiyor. Bildiğim kadarıyla internet hizmeti kadar maliyetli bir hizmet değil. Üç katı maliyet artışı ne olmuş da yaşanmış sormak lazım.

• Sizin orayi bilemem de ankarada bu cogu yerde oyle hep genelde suclu musteri olur zamaninda tt ile alamadigim 24 turknet ile 35 aliyorum ayni alt yapi ayni bina hatta 45 ciktigi oluyor

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bir insan bir zammı nasıl savunabilir ?

Zammın nesi savunulabilir?

• furerg kullanıcısına yanıt

Maaş zammı hariç :)

• Bence 139 TL çok yüksek miktar. FixNet firmasinda 100 mbps 99 TL ister VDSL ister Fiber fiyat ayni , hiz testlerinde 102 103 mbps deger aliyorum altyapi fiber muhtemelen 105 Mbps tanimladilar. Ve modemde dahil. Ancak Vdsl olunca modemi kendin tedarik ediyorsun diye biliyorum. Para kolay kazanılmıyor arkadaslar www.fixnet.com.tr buraya bir bakin derim benden size nacizane süper bir alternatif. 6 yildir kullanirim sıfır sıkınti ve canlı desteği robot değil insan. Dilediğin zaman ara konus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 katı telefon zammını görünce yazmayı unumuşum. Daha Cuma günü internet hızının olması gereken değerlere çekildiğini görünce (notmalde -10 mbps gibi değerlere düşmüştü), üzerine de Türknet'in meşhur "en hızlı biziz" maili gelince, içimden "hayırdır zam yolda herhalde" diye geçirmiştim.

Tanıyoruz artık Türknet'i...

• başlık altında türknetten daha uyguna internet firmaları paylaşılmış ama onlar yakın zamanda zam yaptı mı zam yapacak mı takip eden var mı

• mapıt kullanıcısına yanıt
    her firma haziranda zam yapacak

• İptal kaçınılmaz oldu yapacak birşey yok. 140 tl çok fazla

Eskiden taahhütlü paketler dezavantajlıydı şimdi taahhütlü paketler avantajlı oldu artık. 2 yıl kafan rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 1 Mart 2022; 15:35:15 >
  • Uzun yıllardır ben de Turknet kullanıyorum ama bu kez gerçekten biraz fazla olmuş yapılan zam. Burada herkes yalın internet olarak hesap yapıyor. Esiklerin çoğunda telefon hizmeti de var ki bu kez ekstra ücret ve %240 zamlanarak çıkıyor karşımıza. yani 140 + 10=150 yapılanzam oranı %50 ye geliyor . Şahsen ben bir de sabit ip kullanıyorum bazı sebeplerden bunun artış miktarı da nedir daha belli değil. Bunu bir de üç üyelikle çarpınca , evet biraz düşüneceğiz bu kez, hazirana kadar zaman var. Belki hazirana kadar bunu turknet de bir biraz daha düşünüp orta bir hal bulur.

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyata bulursan bu ay yap en uygun bu ay sozlesmede

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.