< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 1 Mart 2022; 18:12:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (13. sayfa)
-
-
Bence zam oranı çok yüksek. Zaten herkesin evinde ffth yok. Vdsl 75 üstü alamayan bakmasın Türknete. Bir sürü alternatif var. Ben de vdsl kullanan abonelere öneriyorum artık. Netgalaksi 50 mbit 70 TL idi en son. Neredeyse 2 katı fark var. Denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 1 Mart 2022; 18:27:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut fiyatlar ve yapılan son zamlara karşılık verilen hizmet çok geride ve çoğu kullanıcının hızı 2022 yılı için çok düşük.
Türknet diğer alt yapı kullanan firmalara göre yine kendi alt yapısını oluşturmakta bir tık üstte bile olsa 2022 yılı için oldukça yetersiz kalıyor.
Şahsi fikrim ne mevcut fiyatları ne yapılan zamları verilen hizmete göre hiç bir firma hak etmiyor 3/5 kişinin 1000 mbps hız alıyor olması kalan kullanıcıların maduriyetine çare değil ne yazık ki.
Hele bir sorun yaşadığınızda saatlerce günlerce uğraşmanız forumda çare aramanız bu firmaların aldıkları ücretleri hak etmediğinin bir diğer kanıtı.
-
Merhaba, fiyat artışları mevcut abonelerimize haziran ayı itibari ile yansıyacaktır. Duruma karşı hassasiyetinizi anlıyoruz ancak, enflasyon, kurlar ve artan maliyetlerimiz fiyat değişikliği yapmamızı kaçınılmaz bir hale getirdi. Biz yine de kullanıcılarımız için minimum oranda bu değişikliği yaptık. -
40 TL zammı olur hazirandan sonra abonelik iptal ettirmek en güzeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gigafiber için gayet uygun, geri kalanı için pahalı :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avantajı kalmadı haziranda farklı firmalara yöneleceğiz.
Mecburen alternatifleri değerlendireceğim o zaman bu zam fazla...
Pelicell, Ocak ayı ortasına kadar 8 Mbps'e kadar interneti 20 TL'ye veriyordu. Demek ki istenince verilebiliyormuş...
Taahütlü internetin değerini bilemedik, biz kaldırttık taahütleri. Şimdi ceremesini çekiyoruz. 24 ay taahüt olaydı böyle olur muydu?
Ayrıca hizmet kalitesi de kötü, benim bulunduğum bölgede Türknet internetim telekom çalışması diye 2 aydır 2 günde bir gece 2'de kesilip duruyor. Şikayet edince de Telekomla alakalı deyip kenara atıyorlar meseleyi.
Evet Telekomla alakalı ama parayı size ödüyorum. Sen gidip Telekomla alakalı sorun neyse çözeceksin. Copy paste cevap veren teknik desteği olan bir yere aylık 140 Lira vermek.. Bilemedim.
Buna 140 lira vereceğime üzerine bir 60 lira daha koyarım Kablonet'in 100mbps hızlı ve televizyon içeriği full + full premium paketini alırım. Filminden, Ssport'una kadar her şeyin olduğu güzel paketler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Mart 2022; 19:32:44 > -
Birden yüzde 40 zam mı olur ? Tamam maliyetler arttı zam yapmak hakkınız ama tek seferde bu şekilde agresif fiyat artışını tüketici hoş karşılamaz.
Geçen hafta başvuru yapmıştım 2 güne bağlantı için geleceklerdi iptal ettirdim başvuruyu.
bir anda %40 zam çok insafsız.
-
Haziran ayında büyük göç başlar hocam söyleyeyim size şimdiden. Whatsapp den Telegram yapılan göç gibi olur.
-
Umarım ölücüler gittikten sonra trafik daha çok fazla rahatlar
Hocam kendi altyapısını varsa gigafiber de bu para yanında bedava gibi kalıyor. 1000mbse kadar indirme ve yükleme hızı var.
Eğer yoksa altyapı başka firmalar tercih edilebilir. Ben çok uzun yıllar fiber bekledim sonunda geldi şimdide turknetin altyapısı geliyor.
Sözleşme bedeli pahasına ve üstüne zam haberi pahasına geçeceğim Turknete. Kendi altyapısı gelmeseydi umrumda olmazdı.
Şuan 100mbs e 163TL ödüyorum zaten. 10 yıllık ttnet abonesiyim.
Artan oranlı tarife yapmalı 16 mbit ödeyen adam 140 lira , 1000 mbit ödeyen adam 140 lira mantıklı değil.İsteyen istediği tarifeyi ve fiyatı seçebilmeli.Gigafiber maliyeti 16 mbit ödeyen adamın sırtına yüklenmemeli.
Şahsi fikrimdir 80-85 arası hız alıyorum.
-
Evet doğrudur kişiden kişiye, bölgeden bölgeye değişiyor insanların memnuniyet ve tercih durumları.
Benim bulunduğum yerde sadece telekom vdsl altyapısı var 100mbps alıyorum ama geceleri sık kopmalar oluyor Telekom'un bitmeyen bölgesel bakım çalışmaları yüzünden.
Geçen yaz Kablonet geldi, yani iki seçeneğim var ya vdsl ya da kablonet.
Haliyle seçeneklerim kısıtlı
-
%40 zam birde minimummuş. Muhtemelen aralık ayında bir daha zam yapılır.
-
1 haziran itibari ile gecerli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elveda Turknet 4 yıldan sonra son 2 haftadır her yarım saatte bir kesilmesi çözümü hızı kısmakta bulan kıs kıs nereye kadar 0 a mı derken zammı da görünce bugün 21:30 gibi iptal başvurusu yaptım anında kestiler :D biraz zaman vereydiniz bari 5 gün içinde yazıyor sitede ama neyse GG diyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X