< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (12. sayfa)
-
-
oyle gorunuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternetteki artış %36'a (enflasyon oranına) yakın onu anladık da telefondaki 3 katı üstü fiyatın açıklaması yok. Bu duruma bir açıklama getirmeleri lazım.
-
Bilemiyorum Altan, Haziran gelsin bakıcaz.
-
Türknetten isteyen kullanıcılara sabit fiyat garantisi(taahhüt değil) ve indirim bekliyoruz.
Herkes gigafiber kullanıcılarına sallamış ama kedi misali neden herkes ulaşamadığı eti mundar etmeye çalışıyor? 1000Mbit hıza ulaşamadığınız içinulaşabilenlere niye laf atıyorsunuz?
1000Mbit hızı 30 liraya kullansın kardeşim ben buna niye laf atamayım niye kıskançlık yapayım, insanlarımızın genel ahlaki seviyesini merak ediyorum gerçekten ayıptır, gigafiber bizede gelsin diye yazacağınıza gigafiber hala ucuz diyorsunuz, gerçekten yazık zihniyetinize.
Konuya tekrar dönecek olursam, 50mbit ve altı için fiyat gerçekten fazla, türknet tek fiyat politikasından vazgeçmeli, 50mbit ve altı için daha uygun ve rekabetçi fiyat vermeli.
Not 100/8Mbit kullanıcısı.
-
Anasayfa Haberleri bölümünde de konusu var. Orayı es geçen arkadaşlar buraya yazmış galiba. İki başlıkta da kutuplaşma meydana gelmiş bu kararla ilgili.
Telekom taahütsüz 10 mbps (hız testi 8.5 mbps) neti 177 liraya veriyor. Turknet ise FTTH varsa 1000 mbps veya ekseriyetle 100 mbps veriyor çok daha ucuza. Taahhüt yok üstelik. O yüzden bence değer ama kendi altyapıları olsa o zaman fazla fazla değer işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mart 2022; 16:3:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an ülkenin içinde bulunduğu durumdan ötürü tahhütlü kampanyalar daha avantajlı. bunu şu an ilan edilen zamla daha iyi görüyoruz. Hala tahhütsüzlüğü (ki Türknet'in zamdan sonra tek görece artı yönü bu kalacak) bunu bir avantaj gibi sunmak ilginç cidden.
Edit: Şunu da ekleyeyim, Türknet Eylül'de bu geliri beğenmeyip bir zam daha yapabilir kimse yapmayacağının garantisini vermiyor/veremez. Şu zamdan sonra devam eden müşteriler risk alıp devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 1 Mart 2022; 16:22:38 > -
100mb olarak 140 liraya tahammül edilebilir mi bilemem ancak 50mb ve alti için yüksek bir rakam turknetin buna bir çözüm bulması gerekir, ha abone kaybı ne derecede olur orası biraz aşikar, herkes çoğu esip gürler icrata gelince bir cacık cikarmi bilinmez. Ha diyelimki ciddi bir abone kaybı oldu turknetin ne derecede umrunda onuda bilemeyiz . Sonuçta maliyet maliyet diye ağlayıp duruyor ama gerçekten maliyetini paylaşıp beyan etmedikçe bunu bilemeyiz.
Son olarak gigabit altyapi için gayet normal piyasaya baktığınızda
Merhaba, geçen sene telefon hizmeti mevcut abonelerimiz için 3 TL olarak devam etti ancak yeni fiyat güncellemesi ile 10 TL olarak her müşterimiz için tek fiyat olmuştur. -
5 yıldır türknet kullanıcısıyım 149tl çok fiyatı geçebileceğimiz alternatif var mı ? 75mb veriyordular hız 2 senede 30a kadar düştü sözde 75mb tanımlı ama 30-40 arası git gel var
-
milenicom bir bakin
Bende 35 mbit turknet kullanıyorum. Mayıs ayına kadar beklerim, millenicom fiyat artırımına gitmezse(bu kadar zamlamaz belki) ona geçeceğim.
-
Taahhütün olmaması artık dezavantaj. Eskiden avantajdı o. Diyelim enflasyon sabit kaldı seneyede yüzde 40 zam oldu. 200 tl olacak fiyatı .
-
Bugüne kadarki zamlar makuldü ve ben de savunmuştum. Özellikle dövizdeki artış, yatırım maliyetlerine yansıması, enflasyon, pozisyon açığı vs... Ama bu seferki savunulacak gibi değil. Umarım yanlıştan dönülür.
Bu arada;
Kendi ihtiyacım için yaptığım Excel'i paylaşmak istedim...
(TürkNet'in Haziran fiyatı, diğerlerinin mevcut kampanyaları baz alındı.)
(Paket hızları bire bir aynı değildir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkinay -- 1 Mart 2022; 17:14:8 > -
Netspeed'e geçeriz biz de.
-
Türkçe'yi Türkçe'ye çevirdiğiniz için teşekkür ederim. Böyle yazınca 3 katı fiyat çektiğiniz gerçeği değişmiyor size sorulan soru: 3 katı fiyat çekececek ne değişiklik yaşandı piyasada?
-
Kendinize göre sizde haklısınız, devamlı aktif bir enflasyon var ve bu birkaç ay sonra ilave zam tehdidi oluşturuyor, ama benim bakış açıma göre altyapısı ve hizmet kalitesi 24 ay aynı istikrar ve stabilitede kalmayabilecek ve kalmayan bir Telekom var ortada. Sonra ayrılmak istediğinizde kol gibi taahhüt bozma parası (cayma ücreti değil) vermeniz gerekiyor. Üstelik bu taahüt bozma parasını, sağlayıcılar kendi keyiflerine göre belirlediği ve devletin yaptırım uygulamadığı aylık taahütsüz fahiş bedeller üzerinden "indirim" olarak çok yüksek bir bedelle hesaplıyorlar. Devlet hala bu yasal boşluğu dolduramadı, hizmet kalitesinin yetersizliği nedeniyle taahhüt bozma sonucu çıkartılan fahiş ücretlerin haksız olduğuna ilişkin emsal yargı kararları olsa da. Turknet de ise fiyat artışı veya hız düşüşünü gerekçe gösterip 1 kuruş ödemeden ayrılıp farklı bir sağlayıcıya geçme imkanınız var. Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mart 2022; 17:57:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
haklı zammış filan diyenler var kardeşim 40 tl zam nedir yap 20 tl her 1 yılda böyle 40 tl gibi fahiş zammı olacak ise ben ne anladım bu türknetten bildiğin fahiş fiyatlarla türk telekom gibi olmuş oluyor ne farkı kaldı tt den hatta tt 2 yıl taahhütlü 100 mbgit 140 tl satıyor şu an ayrıca türknetin bayiliği müşteri hizmetleri de yok buna rağmen nasıl bir anda 40 tl lik zam yapılabiliyor sizce de saçma değil mi bu zam oranı devir artık taahhütlü paket alıp 2 yıl zam yememe devrine döndü gibi
tt yi sevmem ama şartlara bakılırsa yolculuk görünüyor gibi birde 1000 mgbit alanlar utanmadan gelmiş zammı savunuyor kardeşim herkes senin gibi o fiyatlara 1000 mgbit alsa zaten senin gibi ses çıkarmak istemez o yüzden boş yapma bildiğin bencilce düşünüyorsunuz birde aynı fiyata adsl kullanıcılarının da halini düşünün bir zahmet
100 mgbit kullanıcısıyım ama adsl kullanıcılarına çok haksızlık oluyor bu fiyatlar ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 1 Mart 2022; 17:52:26 >
-
Eski kullanıcılar için de geçerli mi bu olay direk başka alternatif bakıyorum çok fazla 140 Tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X