Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence herkes bastırsın ya farklı paket çıkartsınlar ya taahhütlü ya da zammı azaltsınlar

• Darkfield kullanıcısına yanıt
    Gigafiber mi kullanıyorsun. 45 mbps alıyorum ben Türknet benim icin vazgeçilmez değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 1 Mart 2022; 12:10:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer kaliteyi arttıracak ise ben farkı ödemeye razıyım, yeter ki saha kalitesini arttırsın. Kendi saha ekibi merkeze uzak il ve ilçelerde oluştursun.

• mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    75mps geliyor bende, Telekom reziliiğini yıllarca çektim yeter bence

• İnternet konusunda baştan sonra yurt dışına bağımlıyız hem de buram buram. Firmaların giderlerinde dövizin önemi büyük bildiğim kadarıyla. Söz konusu Türknet olunca benim için güven veren bir firmadır. Abonelik iptalinde en ufak bir sorun çıkartmamaları, taahütsüz olmaları vs benim için bu zamları keyfi yapmadıklarını gösteren etkenlerdir. Eksikleri yok mu kesinlikle var ama yine de firmaya gereksiz yere yüklenmenin ne tüketiciye ne de firmaya en ufak bir faydası yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 1 Mart 2022; 12:39:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası aynı hatta TT de iken ayda en az 2 gün netim arıza dan dolayı kullanılamıyordu. Türk.net e geçtikten sonra 1 kez bile sorun yaşamadım. Huzimda 107-108 Mbps . Çok memnunum. Ama 140 TL çok. Vodafone da 35 Mbps 89.5 TL'ye geliyor. Üstelik. 2 yıl sabit fiyat ve 200 TL de hediye çeki var. Ayrıca Vodafone TV de var. Zam lar olmasa kalırdım. Yada bu kadar büyük bir zam. Ama onları da anlıyorum. Böyle kaliteli bir hizmet için bundan kaçış yok. Sorun ülkede.

• Tüm firmalar zam yapacak şuan için hiçbirsey belli değil. Fiyat performans olarak ama 100mps den altı için biraz pahallı.

• 40 TL nin bi önemi yok bi yemek parası günümüzde burdan şu çıkıyor hepsi zam yapacak.

Ocak ayında zam yaptı mı firmalar ?? Şunu sorcam taahhüt vermediğimiz için istediği kadar zam yapılabilir mi?? Taahhüt mantıklı değil diyenler varda bence mantıklı en azından 1 sene ne ödeyeceğini biliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda %40 zam yüksek gelirdi ama her kes durumun farkında şartlarımız hiçte normal değil. :) Şimdiye kadar çok iyiliğini gördüm bu yüzden kullanmaya devam edeceğim.

• Yıl 2022 hala İzmir'in göbeğine gelemediler bir de zam yapmışlar pff.

• TurkNet bitti bizim için 2 aboneliğide haziran ayı öncesinde iptal ettireceğim böyle bir zam olabilir mi? Bu kadar giderlerini yükselttiysen bizene kardeşim. yazık vallahi böyle zam kabul edilmez.

• 140 TL diyorsun turknet gibirnet esnaf tarifesi 80 TL? Tableacıda kullanıyoruz. :D şaka gibisin

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL

• verilen hızın onlar için pek bi önemi yok anlaşılan. 10 da alsan 100 de alsan aynı fiyat. ben 28 alıyorum benim günahım ne? bu gidişle düşük hız alan müşterilerini kaybeder. eminim az sayıda değildir.

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum. Fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Ancak size kaliteli ve yüksek hızlarda hizmet verembilmek için yaptığımız çalışmalarda, yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebepler fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Cok sikayet var

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tek paket saçmalıgını kaldırın bence tek paket için altyapı yaygınlığınız henüz yeterli değil çoğu insan 16-35 gibi hızlarda kullanıyor çok müşteri kaybedersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    herkes sikayet var uzerinden yazarsa iyi olur 50 ve alti farkli 50 ustu farkli fiyat olsun

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum herkes ayni fiyat kullanmiyor internet

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Superonline altyapısı kullanıyor diye biliyorum. Bakalım şikayet olursa bizde çıkarız.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.