Şimdi Ara

TurkNet'ten Zam! Yeni Fiyat 139.90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknetten başka operatöre geçiş yapicam 16 mbps ve altı hizlar Adsl için en uygun suan hangi şirkette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pelicell 8mbit 19.90 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abba sever kullanıcısına yanıt

o 'ağlak' tayfa sayesinde 1000mbps kullanıyosun haberin yok binlerce abone faiş fiyattan üyelik almasa senin gibi yüzsüzler bu fiyata gigabit internet alabilir miydi

• ben uygun diye turknet kullanıyordum cgnat olmasına rağmen aynı parayı ttnete veririm cgnatdan da kurtulurum çok saçma işler yapıyor bu turknet

• 19.90 kalmadı 34.90 olmus bugun gordum

• telekom fiber altyapıda turknet kullanıyordum.direkt tt ye geçiyorum. aynı fiyatı vereceksem tt ye geçerim.

• https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-yildizli-gunler-100-mbps-139-tl-16-subat-2-mart-tarihleri-arasi-gecerli--152029829

Doluşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Mart 2022; 10:53:53 >
  • yanlışa yanlış demesini bilin 85tlyken geçtim türknete türktelekoma göre aşırı avantajlıydı gerektiğince övdüm de ama 20 30mbps için 140tl para vermek de saçmalık

• 3 ay sonra tt daha pahali olur baska ss bakariz bu ay kampanya ayi sanirim tt ve milenicom kampanya var

• 5 yıllık kullanıcıyım, eğer 149 falan olursa hemen Turktelekom 100 e geçerim 139 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 1 Mart 2022; 10:55:27 >
  • yanlis bilmiyorsam suan icin en uygun gibirnet

• birce şoknet var 16 kadar 65 tl

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Bende onun için şimdiden yerinizi alın diyorum.

İkiside aynı fiyat, aklı olan gider tt'ye geçer. Sabit fiyat hemde, bir bakmışsın 139'luk yetmemiş 149 yapmış turknet.

• Merhaba bende fiyat 34.90 cikiyor zamlanmis sanirim ama en uygunu yinede teşekkürler akşam başvuruyu yapayim

• Heliosis kullanıcısına yanıt
    Tt gececekseniz acele edin yarin son gun kampanyada

• zaten en az 6 ayda bir zam var ha bulundugun yerde gigafiber varsa dur derim

• 16 kadar olan istersen en uygun soknet 8 istersen o baktigin iss uygun

Aynen gigafiber var ise 139 TL sonuna kadar helal olsun turknete. Ama benim evimde turktelekom 50mbit vdsl altyapısı var. Bu durumda turknet mantıksız.

Mobilde de böyle oldu zaten, biliyorsun halini mobil tarifelerin. Şimdi de sıra sabitte.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-yildizli-gunler-100-mbps-139-tl-16-subat-2-mart-tarihleri-arasi-gecerli--152029829

Şu konuya hücum edin.

Teşekkür ettim pelicelle başvuru yapıyorum turknette de 16 ya kadar verebiliriz dediler 8 10 arası oynuyordu pelicell 8 yazıyor 4 5 verecek tahminen gazete haber evdeki tv klima WiFi güvenlik kamerası vs çalışsın yeter fazla hız lazım değil altyapı da yok zaten :)  turknet 140 istemeye kalkıyor  

• 100 mbit altı kullananlar için aşırı fazla fiyatlar sonuçta herkes gigafiber kullanamıyor. kademeli bir tarifeye geçmek en mantıklısı olacak türknet için bu fiyatla müsteri çekmesi imkansız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.