Kendim 35mbps abonesiyim, zaman zaman 100 mbps teklifi gelir kaybolur. Ben de bunu boş port açılıp, port'un bitmesine bağlıyordum. Çünkü hattımın kaldırdığı maksimum hız modem panelinde 55mbps gözükürken, bu panelde 83 mbps gözüküyor. Telekom panelinde de bu aynı idi. Herhalde dedim port değiştirerek yapıyorlar bu işlemi. 3 sene önce Telefonlu port yok denilerek adsl'den VDSL'e telefon hattım olmasına rağmen yalın internet portuna geçirildim. Hazır bu hız teklifi de gelmişken türknet'ten destek kaydı açarak sordum, hız değişikliği yaparsam port değişecek mi maks ne hız alacağım vs. diye. Bana 82 mbps alacağım ve portumun paketle beraber değişeceği söylendi, ben de iyi hem hızım artacak hem portum değişecek telefonum açılacak dedim. Hemen gece 12 de başvurdum haftasonu gecesi, ama 2 saatte internetimin 53mbps çıkarıldığını gördüm port değiştirilmeden. Belki bu port olayının hız değişimine bir etkisi olmayacaktır bilmiyorum, ama binamızın desteklediği söylenen hızı göremedim. Kablolarımız yeni onunla alakalı bir sorun yok. Bunlar sabahki değerler. Bu da şimdiki değerler. Bölgemizde vadedilen hızı neden alamıyorum? Ayrıca ben portumun değişmesini istiyorum artık, telefon kullanamıyorum. Neden port değişecek denilerek aynı port üstünden maks hız verilmeye çalışıyor. Modem panelinde 53 gözükmesine rağmen nasıl 82 destekleniyor deniyor. Modem portumun değişmesini rica ediyorum. Bu konu ile alakalı sabah açtığım 39483467 nolu destek kaydına da cevap verilmedi. |
TurkNet Vadedilen hız ile verilen hız farkı.
-
-
Sen türknette internete bağlanabildiğine şükredip sesini çıkarmaman gerekiyor yoksa elindekinden de olursun -
Kablolarınızda bir sorun var. bu yüzden hızınız 50ye takılmış
-
Birazdan destek gelir. OIM kaydı açın der veya kendi kayıt alır. Size de hattınız en fazla 35 destekliyor düşürelim der veya denmeden xx saattir bağlı görünüyorsunuz diyip konu kapatılır.
Çaresi başka bir operatöre taşımak.
Yoksa sinir bozucu süreçler bekliyor sizi.
-
Destek kaydıma cevap vermişler bölgenizde arıza var bölgenizde şu tarihte internet gelecek diye, oysa arıza 4 gün önce düzeldi kapandı.quote:
Orijinalden alıntı: fbbergenBirazdan destek gelir. OIM kaydı açın der veya kendi kayıt alır. Size de hattınız en fazla 35 destekliyor düşürelim der veya denmeden xx saattir bağlı görünüyorsunuz diyip konu kapatılır.
Çaresi başka bir operatöre taşımak.
Yoksa sinir bozucu süreçler bekliyor sizi.
Sorumu hiç okumamışlar bile. Bölgesel arıza diyip kapatmışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hattınız 82961 kbps'e kadar destekliyor. Aldığınız değerlerde düşüklük bulunuyor. Oluşturduğunuz destek kaydına istinaden saha ekiplerine sorunu ilettik. Gelen bilgide genel arıza yaşandığı bilgisi verilmiştir. Arıza sonrasında sorun devam ederse tekrar saha ekiplerine sorunu bildireceğiz.
"Merhaba Memet Bey,
Bize göndermiş olduğunuz arıza kaydınız ile ilgili Türk Telekom saha ekiplerinin verdiği bilgiye göre hattınızda genel arıza vardır. Genel kesinti çalışması nedeniyle tahmini "2020-11-27-11:02" - "2020-12-24-20:26" zaman aralığında hizmet verilemeyecektir(ÜÇÜNCÜ ŞAHIS KAYNAKLI HASARLAR) Genel arıza bittikten sonra arızanız devam ediyorsa bize destek kaydı oluşturabilirsiniz.
İyi günler dilerim." -
Kardeşim arayınca müşteri hizmetlerine baglaniyosun, daha ne istiyorsun Allah'tan -
Bende şuan benzer durum yaşıyorum
Hat bağlandıktan beri 75-80mbps hızlar alırken bir gece bölgede altyapı çalışması oluyor ve internet geldiğinde hız 50mbps'lere düşmüş oluyor. Daha fazlasını nedense hat destekleyemiyor. Destek kaydıma son gelen cevap;
"Merhaba Sinan Bey,
Saha ekiplerimizin yaptığı geri dönüşe istinaden genel arıza sonrasında maalesef altyapınızın 50 Mbps'ten fazlasını desteklemediği bilgisi bizimle paylaşılmıştır. İlerleyen tarihlerde altyapınızla ilgili yapılabilecek iyileştirmeler neticesinde size tekrardan 100 Mbps indirme hızı vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. İyi günler dilerim."
İlginç değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X