Arkadaşlar şuan türknetin 35mb vae paketini kullanıyorum ve aldığım hız 29 30mb down 3mb upload alıyorum.3gün önce sizi yapa'ya geçiriyoruz diye bir sms geldi.Konumum türk telekom hizmet binasına 300m anca vardır ve türk telekom hizmet binasanın 50m altında 2 adet büyük ankastre beyaz kutulardan var.Şimdi türknet beni 24.01.2020 de geçireceğini söyledi. Ben yapaya geçtiğimde hızım düşer mi santrale yakınım şuanki kullandığım santral üzerinden mi yapa verecekler bana bunun bilgisini nasıl öğrenebilirim. Türknetin yapa sahasına baktığımda bulunduğum konum beşevler-169 santrali gözüküyor ve bende şuan o santralden hizmet almaktayım. Yapayıda bu santralden verirler umarım.
hocam şuan 30mb alıyorum daha yüksek gelir mi İhtimali nedir ?
Merhaba, bu konuda PM üzerinden yanıt verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: devalionsa
hocam şuan 30mb alıyorum daha yüksek gelir mi İhtimali nedir ?
bulundugum yerde en fazla 35 mb vdsl var bana fazlasını veriyorlar sizin orda varmı bilemiyorum
Türk Telekom hizmet binasına mesafem çok yakın 200 300 metre mesafedeyim
devalionsaD
kullanıcısına yanıt
Sonuc ne oldu hocam
Bulaşma YAPA'dan Vae geçirmiyorlar daha sonra
quote:
Orijinalden alıntı: devalionsa
Türk Telekom hizmet binasına mesafem çok yakın 200 300 metre mesafedeyim
50-75mbps arası hız alman lazım. hatdeğerleri nasıl oldu geçiş yapıldı mı?
YAPA işi şans zorlamadan başka bir şey değil. VAE'de huzur yerinde ise onunla devam etmek lazım.
Banada bugün mesaj attılar sizi yapa altapsına dahil edicez.17.02.2020 tarihinde çalışma olacağını internette kesintiler olabilir diye mesaj atmışlar.İnternet hızınızda bir artış görürseniz şaşırmayın. diye bir mesaj geldi. Şuaki paketim 35 mbps ama 21 22 dowload 3 upload göüyorum. Santrala mesefem 624 m bende merak ediyorum geçişten sonra hızım ne olacak...
Yalancı bunlar, bana YAPA olduğunu söylediler ve internet sitesinde de aktif altypıdasınız diyordu. NETSPEED 50 Mbps'DEN bunlara geçtim. Şimdi 16 Mbps VAE tanımlamışlar. Geri Netspeed'e geçsem en fazla 35 Mbps'lik paket var onlarda da. Resmen kazıklandık. Arıyorum şimdi Yapa yok sizin bölgenizde diyorlar.
e_capkan
kullanıcısına yanıt
Sorunumu düzelttiler şuanki hız değerlerim download 50 51 arası upload 29 30mb arası memnunum. santrale olan uzaklığım sistemde gözüken 550m ama müşteri hizmetleri bana 350m demişti o konuda kafam karışık sadece
alipltc
kullanıcısına yanıt
Merhaba, sorunuza PM üzerinden yanıt verdim.
ltendymionL
kullanıcısına yanıt
Merhaba, bu konuda yapmış olduğunuz görüşmeleri inceleyeceğimiz kaydı kapattığınızı görüyorum.
Yapa santral mesafesinin uzak olması nedeniyle VAE üzerinden hizmet verebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda bulunduğunuz bölgeye yakın yapa santralimizin gelmesi halinde geçişinizi otomatik olarak yapacağız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme