Bildirim
Turknet Wifi Düşük Hız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modeminizde 802.11 B/G/N standartları var, N üzerinden bağlandığınıza emin misiniz? -
Evet Mixed 802.11 B/G/N standartı seçili -
wifi ile bağlı olan cihazın ağ ayrıntılarını ss atar mısınız -
5650 airties modemim var,kablo ile 71-72 Mb leri görüyorum.
modemin bulunduğu odada cep telefonu ile 60-69 arasını görüyorum.
Kablosuz zyxel in ac usb sticki pc de diğer odada 35-40-52 leri görüyorum.
acaba ac bir modem olsa değişen bir şey olur mu,boşa masrafta yapmakta istemiyorum. -
Modemden kanalı değiştirdim şuan sorun kalmadı ilginiz için teşekkür ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: @BJK@
5650 airties modemim var,kablo ile 71-72 Mb leri görüyorum.
modemin bulunduğu odada cep telefonu ile 60-69 arasını görüyorum.
Kablosuz zyxel in ac usb sticki pc de diğer odada 35-40-52 leri görüyorum.
acaba ac bir modem olsa değişen bir şey olur mu,boşa masrafta yapmakta istemiyorum.
ben yan odadan 433mbps ile bağlanıyorum 802.11ac ile
93-94mbps yi görüyorum.hız testinde. kablodan farkı yok neredeyse. -
802.11ac alacaksanız diğer cihazların da desteklemesi gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede aynı problem mevcut wifi den çok düşük hız alıyorum modemim Zyxel WMG3312 nasıl bir ayar yaparsam sorunu çözerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugayy
Bendede aynı problem mevcut wifi den çok düşük hız alıyorum modemim Zyxel WMG3312 nasıl bir ayar yaparsam sorunu çözerim.
bende zyxel vmg3312 b10a ve b10b, ve huawei hd655d var elimde, üçünde de B/G/N kanalları çöplüğe döndüğü ve taramada 20 küsür wifi çıktığı için wifi performansı aşırı düşük malesef. AC destekli modem ve cihazlara geçmemiz gerek, o zamana kadar da modemin kablosuz ayarlarından kanal ayarını boş bir kanala almak geçici çözüm. -
Konuya minik hort yapayım. Aynı sorunu yaşıyordum hanım kabloya kızdığı için :) nano bir wifi alıcım vardı. Arkadaşın dediği gibi 2.4 ve 5 ghz de kanal değiştirdim sabit 100-100mbit alıyorum download hızları 3 katına çıktı. Sorunu 2-3 saat falan yaşayıp aratırken bu konuyu gördüm. 3 tane kanal değiştirdim sonuncu da güzel sonuç aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X