Şimdi Ara

Turknet yapar ufak sorun halleder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapa bölgesindeyim türknet den memnunum ama daha çok memnun olmak istiyorum

www.nonolive.com den yayın izleyemiyorum sürekli donuyor 720p hatta 540p bile donuyor

hız testi yüksek çıkıyor

İndirme Hızı56.65 Mb/sn

hız yüklemesi16,8 Mb/sn

destek kaydı açtım kablolu test istediler onu da yolladım

biraz sürücek ama olsun

tracert yorumlama yapabilen varmı

• hocam türknette bende aynı sorun var twitch de vs yayın izlemek zulüm bi türlü çözmek istemiyolar... kaç kere kayıt açtım halletmiyolar.. türk telekom da sabote ediyo olabilir... iş yerimde 16 mbps türktelekom var 1080p donmadan yağ gibi akıyor.. evde 75 mbps türknet var 480p ve üzeri sıkıntılı.. üstelik evde masaüstü kullanıyorum işyerinde çalışma laptopu kullanıyorum dandik ona rağmen... kıllarını kıpırdatmıyolar.. anca yeni üye gelsin para gelsin hizmete geldi mi 40 dereden su getiriyolar.. bi tıkla halledilebilecek şey belki de...

• hocam geçici çözüm olarak ücretsiz warp vpni kullanabilirsiniz belki sorunu çözer
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    yukardaki tracert testlerine göre tt ye hiç uğramıyor bilerek ttnin sabote ettiğini sanmıyorum belki türknetin yurtdışı çıkışları yetersiz geliyor olabilir özellikle twitch nono gibi populer plartformlara birsürü türknet abonesi aynı anda girince normal olarak kapasite dolabilir türknetin yurt dışı çıkış kapasitesini artırması lazım geçici çözüm olarak vpn kullanılabilir
  • destek kaydı devam ediyor bakalım ne diyecekler

• destek kaydına tracert dosyasını yükleyemiyorum

destek 44270655

@TurkNetDestek

bunu iletebilirmisiniz

• ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde tracert sonucunuz destek kaydına eklenmiş. Kaydınızla ilgilenen arkadaşım kontrollerini tamamlayarak size bilgi verecek.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrollerini yaparak bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

hızla alakalı bi sorunum yok sizin yurtdışı çıkışlarınız çöp

• turknet yetkilinin cevabı

Erkin B.

Merhaba İsmet Bey,

İlgili web sitesinde TurkNet kaynaklı kontrol sağladığımızda problem ile karşılaşmadık. Bir bilgisayarcıdan destek alarak iç tesisatınızdaki bilgisayar ve modem kontrolü sağlayabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Benim cevabım

Yazmış olduğum site ye bende girebiliyorum sıkıntı canlı yayınlar sürekli donuyor ( sorun canlı yayınları izleyemeyişim ) hızım testlerde yüksek çıkıyor ama canlı yayında takılmalar oluyor cep telefonumun şebekesinde ise sorunsuz izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetgg -- 7 Haziran 2021; 16:14:4 >
    Merhaba, ben hattınızı tekrar kontrol etmesi için teknik arkadaşıma bilgi verdim. Tekrar kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • turknet in yanıtı

Merhaba İsmet Bey,

İlgili web sitesinde TurkNet kaynaklı kontrol sağladığımızda problem ile karşılaşmadık. Canlı yayınların donması site kaynaklı olarak yaşanabilir. İlgili web sitesi ile görüşme sağlayabilirsiniz. Eğer probleminiz devam eder ise bilgisayarcıdan destek alarak cihazınızın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızın düşük donanıma sahip olması halinde videoların internet kaynaklı değil bilgisayarınız kaynaklı donması, kasması olasıdır.

İyi günler dilerim.

Benim cevabım

wi-fi üzerinden cep telefonunda izlerken de donuyor wi-fi yi kapatınca turkcell üzerinden devam ettiğimde donma olmuyor ??? 

• Turknet yapar ufak sorun halleder
    Merhaba, teknik ekibimiz "Modeminizin aynı zaman "ac" desteğinizin olması gerekmektedir. Eğer desteklemiyor ise "ac" destekli modem temin ederek probleminizi giderebilirsiniz." bilgisini verdi. Modeminizde "ac" desteği var mı?
  • Turknet yapar ufak sorun halleder
  • modem tenda v300 modeli bunda varmı bilmiyorum

Dilerseniz modem özellikleri konusunda modem üretici firmanızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.