Şimdi Ara

Turknet yüksek ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, millenicom dan turknet'e geçiş yaptım cs de 70 ping alırken 80-85 ping almaya başladım.(düşük ping için geçmiştim türknete)
    Neden geçtim peki aynı binada bir alt komşum kullanıyor aynı oyun aynı sunucu o 50-55 ping alırken ben 85 alıyorum.
    Desteğe yazıyorum otomotik cevap veriyor.
    Interleaved moddan Fast Path moda geçmek istiyorum diyorum
    Merhaba Ben Vedat A.
    Bize iletmiş olduğunuz kaydınızı inceledim. Fast Path moduna geçiş işlemi bulunmamaktadır.
    diyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?
    (https://turk.net/destek/sss/internet-uzmanlari-icin/fast-path-mi-interleave-mod-mu-kullaniyorsunuz.html)
    Burada yazıyor isteyen geçebilir diye?????
    Artık millenicom a geri döneceğim düzelmezse bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem resetleyin farklı ip adreslerinde farklı ping değerleri alıyorum hep türknette her resetten sonra değişiyor. Statik ip kullanıyorum en düşük bu şekilde oldu.
    Bu arada geri geçmek istiyorsanız belli bir süre geçemiyorsunuz kapatıp tekrar yeni hat açmanız lazım bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 12 Ağustos 2020; 19:22:27 >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Ya netspeed e geçerim turknet düzeltmezse ne olursa olsun
    Teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 12 Ağustos 2020; 19:24:1 >
  • Merhaba, VAE altyapısında fast path moduna geçiş yapamıyoruz. Eğer aktif altyapımızdaysanız fast path moduna geçirebiliyoruz. Güncel ping tracert sonuçlarınız ile destek kaydı açabilirseniz teknik ekibimiz tekrar kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Girdiğim oyunda her farklı oyunda farklı bir sunucuya giriyorsun ve girdiğim sunucunun ip adresi gizli bulamıyorsun oyunda, nasıl ping tracert yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 13 Ağustos 2020; 8:59:4 >
  • Bu ara bende de hep 40ms iken zaman zaman 50-55lere çıkıyor Modeme reset atıyorum Düzeliyor biraz

• nickinibulamayanadam N kullanıcısına yanıt
    Cs go için genelde vie.valve.net 'e ping ve tracert atılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    VodafoneNet ping sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turknet yüksek ping sorunu

Burada böyle çıkıyor ama hep 70-80 ping arkadaşım 50-55 .d
    Teşekkürler

• nickinibulamayanadam N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderdiğiniz sonucu kaydınıza ekledim. Teknik arkadaşım kontrol ederek bilgi verecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.