Şimdi Ara

Turknet yurtdışı çıkışları mı patladı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitch ve youtube dan 480p video bile izleyemiyorum speedtest sonuçları ve modem değerlerine baktım herhangi bir sorun gözükmüyor .

• Statik IP almıştım 2 gün önce, ondan sanıp iptal ettim. Berbat şu an Twitch ve Youtube. Yurt dışı çıkışını inanılmaz ucuza getirmiş Türknet galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 12 Haziran 2017; 22:43:52 >
  • YouTube üzerinde %30 hız limiti var. Speedtest de 32 geliyor ama YouTube da 2000kbps de sürünüyor. Twitch de de %70 hız limiti var. 2-3 mbit artık YouTube üzerinde bağlantı. Twitch hepten hakkın rahmetine kavuştu. VPN açınca Bursa-Oradan yurt dışına kendi VPN de hız problemi yok akıyor.
  • İlginç bir şekilde bugün bendede sorun var. Frankfurt'a speedtest yapıyorum 101 ping çıkıyor download ise 2mbps şaka gibi. Hiç bir video izlenmiyor sitelerde doğru düzgün çalişmiyor.
    Bu arada kablonet kullanıcısıyım.
  • Bugüne kadar ilk defa böyle bir şey geldi başıma bakalım ne zaman düzelecek .
  • SOL kullanan bir üye de aynı dertten yakınmış. Şaşırtıcı...
  • gayet iyi şuan,4K video izliyorum takılmadan youtube dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 12 Haziran 2017; 22:50:3 >
  • 107 ms google'a ping. Normalde 53 dü. YAPA'nın yurtdışı çıkışları SOL ile aynı seabone kullanıyor ortak alt yapıyı çoklayarak kullanıyorlar. Yurtdışına çıkan 1 hat problemli. İşte kanıtı : Turknet yurtdışı çıkışları mı patladı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -M-K- -- 12 Haziran 2017; 23:3:58 >
  • youtube ta sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Haziran 2017; 23:5:58 >

• yaklaşık 1 aydır falan twitch den akıcı yayın izleyemiyorum bende. youtubede sorun yok 4k yayını takılmadan oynatıyor ama twitch berbat. müşteri hizmetleri de bir o kadar berbat. anlatıyorsun anlamıyor..
  • Twitch le genelde hep problem oluyor ama bu sadece türknete özel değil galiba ben superonline kullanırkende donmalar olurdu , mesela şimdi bazı yayınlar youtube a alındı . Orada sıkıntısız 720p60fps yayınlar izliyorum donma felan yok hiç akıcı gidiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.