Bildirim
Turknet yurtdışı çıkışları mı patladı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Statik IP almıştım 2 gün önce, ondan sanıp iptal ettim. Berbat şu an Twitch ve Youtube. Yurt dışı çıkışını inanılmaz ucuza getirmiş Türknet galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 12 Haziran 2017; 22:43:52 > -
YouTube üzerinde %30 hız limiti var. Speedtest de 32 geliyor ama YouTube da 2000kbps de sürünüyor. Twitch de de %70 hız limiti var. 2-3 mbit artık YouTube üzerinde bağlantı. Twitch hepten hakkın rahmetine kavuştu. VPN açınca Bursa-Oradan yurt dışına kendi VPN de hız problemi yok akıyor. -
İlginç bir şekilde bugün bendede sorun var. Frankfurt'a speedtest yapıyorum 101 ping çıkıyor download ise 2mbps şaka gibi. Hiç bir video izlenmiyor sitelerde doğru düzgün çalişmiyor.
Bu arada kablonet kullanıcısıyım. -
Bugüne kadar ilk defa böyle bir şey geldi başıma bakalım ne zaman düzelecek . -
SOL kullanan bir üye de aynı dertten yakınmış. Şaşırtıcı... -
gayet iyi şuan,4K video izliyorum takılmadan youtube dan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 12 Haziran 2017; 22:50:3 > -
-
-
yaklaşık 1 aydır falan twitch den akıcı yayın izleyemiyorum bende. youtubede sorun yok 4k yayını takılmadan oynatıyor ama twitch berbat. müşteri hizmetleri de bir o kadar berbat. anlatıyorsun anlamıyor.. -
Twitch le genelde hep problem oluyor ama bu sadece türknete özel değil galiba ben superonline kullanırkende donmalar olurdu , mesela şimdi bazı yayınlar youtube a alındı . Orada sıkıntısız 720p60fps yayınlar izliyorum donma felan yok hiç akıcı gidiyor .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X