Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğalgaz faturası 400 gelmiyor bize 400 lira internet mi olur.

• Olur tabii. 24 saat musluk mu açık; elektrikten fazla su geliyor.

Turknet Zam - 399.90 TL
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tabi canım dünya kalitesinde internet ! 😂😂 saat 21.00’ den sonra çöpe dönüyor internet hızımız. Bu fiyatınızı kabul etmiyor ve taahhütlü farklı bir operatöre geçiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet Zam - 399.90 TL

Siz ticari ahlak yoksunu bir firmasınız, birkaç gün önce 12 ay sabit fiyat 279 diyordu bugun 299 yapmışlar. @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 19 Ocak 2024; 19:24:22 >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt

Futbol ile aranız varsa Digiturk sezon sonuna kadar tüm maçları ve dizi film kanalları dahil 349 TL. ye verdi hocam.

Futbol ile aram olmadığı için kabul etmedim. 1 yıl taahhütlü fiyat, zam falan yok 1 yıl boyunca.

• Abone başı maliyet 120-130 TL iken 3 katı kar ile satmak... Allah insanlara vicdan versin. İşimiz çok zor. Ne olduda zam geldi? Turktelekomdan alıp satmıyormusunuz interneti? Gigafiber müşterilerin maliyetini niye turktelekom altyapısı kullanan müşterilerden çıkarıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom gayet mantıklı. Türknet şımardı resmen. Bunlar gibi fırsatçılara şamarı yapıştırması lazım halkın.

• NetServices diye bir sağlayıcı kullanıyorum 200TL gayet memnunum Haziran ayına kadar sabit fiyat vermişler gayet ucuz ve iyi

• Turk net gigafiber olmadıkçak abone olmayın 12 ay sabit fiyat eee giga fiber yok herhangi bir gelişme yok

• citm C kullanıcısına yanıt

Gidince zammı yiyeceğiniz kesin. Tecrübe ile sabittir. adamların taktiği bu, sayfaya bile yazıyorlar. sonra tak zam. millenicom a girip aşağıdaki duyurular kısmında gizledikleri zamlara bakın bence. Aman şamarı tüketici olarak siz yemeyin de...

• tekniking kullanıcısına yanıt

zam sonrası aynı fiyatta kalmasını beklemek bence mükemmel ticari bir zeka

• TeknoGirl35 T kullanıcısına yanıt

okuduğunu anlamakla ilgili sorunun var ,sabit fiyat kampanyası farklı şuanki zam farklı. ilk mesajında bana cevap vermek de baya tuaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 19 Ocak 2024; 21:12:58 >
  • Ttnet ve Turkcell zamları yapıştırırken Turknet geri mi kalacaktı? Sizin ne ayrıcığınız varda ucuza fiber kullanacağınızı sanıyorsunuz bu enflasyonda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım ben de peşin ödeyeceğim ama taksitle ödeme yapmak hiç adetim değildir. Hangi kartla taksit yaptınız? Vade farkı koydu mu? Ben Enpara kullanıcısıyım bilmiyorum taksit yaparlar mı.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Taahhütçü firmalar da uyanık hocam fiyatı artık biraz yüksekten çakıyorlar ve 24 ay taahhüt yaparsan 2. yıl daha fazla fatura ödüyorsun. Gerçi enflasyon ortamında göreceli olarak yine iyi ama eskiden daha iyidiydi. Eskiden 24 ay sabit fiyat ödüyordun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Ocak 2024; 21:21:21 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Taksitsiz öde, sonrasında enpara üzerinden taksite böl. enparada ayda 3 tane harcamanda taksitlendirme yapabiliyorsun, vade farkı almıyorlar.

teb varsa, 6 taksit+2 ay erteleme, enpara 5 taksit yapıyor.

Vade farksız çoğu karta 6 taksit yapıyorlardı.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba hali hazırda arkadaşını getir kampanyasından yararlanıyoruz fiyatı sabitlersem bu fayda iptal mi olacak?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.