Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 yıldır sözde GigaFiber İstanbul, Avcılar'a gelecek, gelecek, gelecek... Metropole getirmediğiniz altyapıyı küçük şehirlere mi getireceksiniz... Altyapı yapıyoruz diye kestiğiniz haraca artık yeter, operatörü değiştiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay 12 ay sabit fiyat 299 TL den yararlandım.Kıl payı kurtartık yeminle Ocak 2025'e kadar dokanmayacaklar.

• Cok fazla cozuttular fiyat konusunda başka firmaya geçmek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz hangi saglayıcının fiyatları uygun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    2 yıldı taahhüt yazarken kafam epey dağınıkmış. 2022 haziran muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç boşuna sövmeyin adamlar zam üstüne zam yaptılar bahaneleri artan maliyetler vs diye baktılar kimse ses çıkarmıyor dahada köklemeye başladılar 100-120 lira iken direkt iptal etmiştim zaten turknet kullananlara ALLAH sabır versin gigabit kullananla 35 40 mbps alan adam aynı faturayı ödüyor söyleyincede fiyat politikası böyle işinize gelirse diye kestirip atan bi firma  

• Hayır bir de hat 100 desteklemiyorsa ben neden 100 lük parası ödüyorum?

Madem artan şikayetlerden firma da memnun değil, böyle bir düzenleme yapın da samimiyetinize inanlım.

• Yorumların hepsini tek tek okudum sonra dönüp Türk Telekom mevcut müşterinin en ucuz kapmayalı tarifesine baktım 16 Mbps 500₺

Bu zammı Türk Telekom yaparken kimse burada bu kadar sesini çıkartmıyor.

Evet ZAM gelmesi kötü ama TürkNet de ticari bir özel işletme. Devlet işletmesi bile bu hıza bu fiyatı sunuyorsa gerisini siz değerlendirin.

Zırt pırt net alıp bağlantıda sorun yaşayan, arıza bildirince aboneliği çat diye kapatan firmalara gidebilirler.

• Gigafiber'li seçkin azınlığın maliyeti çıkıyor Bu gidişle telekomla kapışırlar fiyatlandırmada

• Uzun yıllar turk.net kullandım (sözleşme olmamasının avantaj olduğu zamanlar) son yıllarda yapılan zamlardan sonra bulunduğunuz yerin gigafiber desteği yoksa hiçbir avantajı yok. 3 yıldır avcılar'da bulunduğum mahalleye geldi gelecek diye bekleyip durdum, sonunda vazgeçtim. Son 2 yıldır comnet kullanıyorum bugün 100mbit için aylık ödersem 219tl yıllık alırsam aylık 179tl'ye geliyor. bağlantı sorunu olarak da herhangi bir avantaj/dezavantajı olmadı. bu firma özelinde de söylemiyorum, bağlantı sorunlarınız yoksa küçük firmalara geçip ücret konusunda rahat bi nefes alabilirsiniz.

• citm C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu paralelde size özel 12 ay Sabit Fiyat kampanyasını hazırladık. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz. Kampanyamız 31 Ocak a kadar olan başvurular için geçerli. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyorum.
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut şartlarda bu güncellemeyi yapmak durumunda kaldık. Bu durumda mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatıyla; 31 Ocak’a kadar peşin ödemede 12 ay sabit fiyat avantajımızı uzattık.
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iki kampanyayı aynı anda kullanamıyorsunuz. Şu an katıldığınız bir kampanya varsa sabit fiyat kampanyasından yararlanamazsınız. Arkadaşını getir kampanya süresi dolduktan sonra güncel kampanya koşulu ile sabit fiyat kampanyasından yararlanabilirsiniz.
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kayıt numarasını paylaşır mısınız?
  • Merhaba, neden taahhütlü tercih ediyorsunuz ? Yapacağınız sözleşme siz de dikkat edersenizi ki fiyat üzerinden bir anlaşma. Biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz.
  • CanerKaraca kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Her adres için ayrı değerlendirme yapılıyor ve altyapı uygunluğu tespit ediliyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlanıyor. Biz de sizlere Giga hızları en hızlı şekilde getirmek istiyoruz ve bunun için çalışmalarımız devam ediyor.
  • mauro1160 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz kayıt numarası arıza kaydınıza aittir. Genel arıza tamamlanmış, 2 gün 7 saat 22 dakikadır hattınız online gözükmektedir. GigaFiber geçişiniz için çalışmalar devam etmektedir. Bölgeden gelen taleplere göre proje ekiplerimiz altyapı değerlendirmesi yaparak adresi projeye dahil ediyor.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

TT devlet değil özel işletme. Ayrıca 16 mbps bakır şebeke üzerinden veriliyor, bakırın işletme maliyeti de fiberden çok daha yüksek. Saha dolaplarındaki cihazlar su yakmıyor. Fiberde santralden eve kadar ışığı tek bir fiber üzerinden arada hiçbir aktif cihaz olmadan gönderiyorsun. Adı üstünde zaten passive optical network. Malzemesi de ucuz. İşletmesi de ucuz.

• Yüksek enflasyon olan yerde kendinizi korumak istiyorsanız taahhütlü tarifelere bakmanızda fayda var.

Ben 2022 ağustos ayında gelen ekstra zamdan sonra ttnet'e geçiş yaptım 2 yıl taahhütlü. İlk bir kaç faturada belki daha fazla ödedim ama sonra hep daha azını ödedim. Hala 220TL ödemeye devam ediyorum 100mbps fiber için. Üstelik yeni nesil 1200ac destekli güzel bir HGW cihazla birlikte kullanıyorum.

Bu sene taahhüt yenilemede ne olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 20 Ocak 2024; 10:39:46 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taahhütlü bir paket tercih etme sebebinizin fiyat değişiklerine karşı önlem almak olduğunun farkındayız. Ancak yaşayacağınız herhangi bir olumsuz durumda iptal etmek istediğinizde yüksek rakamlarla cayma bedeli ödemeniz cebinizi daha çok zorlayacak. Çünkü taahhüt sadece fiyat üzerinden yaptığınız bir anlaşma. Biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz.
  • Taahhüt girmesi kolay, çıkması sorun bir tercih.

Cayma bedeli var.

1 ay önce taahhüt yapanla 1 ay sonra taahhüt yapan arasında bile fark var. Şu an en mantıklı iade garantili peşin ödemeli sistem gibi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.