Yaklaşık bir 10 gün kadar önce TürkTelekom alt yapı çalışması yaptı her akşam benzer saatlerde internet gitti geldi derken, alt yapı çalışmasından sonra internetimin hızı düşürüldü. +10 lira ek ücretle altyapımın desteklediği 75mbps lik paketi kullanıyorum yıllardır ve 65mbps hız alıyordum. Bu hız 45-49 arasına düşürüldü. 06.02.2021 tarihinde 41231656 nolu destek talebini ile sorunu anlattım hala talep açık ve çözüm üretilmedi. Sürekli ''Arıza ankastre kablosu kaynaklıdır , sahada fiziksel sorun tespit edilmiştir veya İlgili lokasyonda genel kesinti meydana gelmiştir arızanız genel kesinti ile ilişkilendirilmiştir'' denilerek oyalanmaktayım. 8 gün oldu hala kontroller devam etmektedir, deniliyor. Altyapı çalışmalarından sonra hizmet daha iyi gitmesi gerekirken tam tersi oldu. Daha önce benzer sorunum olmuştu, yine buradaki yetkili kişi çözmüştü. Umarım yine onların 8 günde çözemediği sorunu siz çözebilirsiniz. Aksi taktirde daire kapımın önüne kadar hat çeken hazırda bekleyen Turkcell Superonline a geçmek durumunda kalıcam. Yine desteğinizi ver yardımınızı rica ediyorum. Eski hız ve yeni hız görseldedir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin1343 -- 22 Şubat 2021; 15:34:2 > |
Türknete geçmeyi düşünenler yaşattıkları rezilliği okuyun daha sonra karar verin
-
-
Turkcell Superonline'a geç. -
Son bir şans verdim. Çözülmezsse direkt geçicem dediğiniz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin1343 -- 14 Şubat 2021; 21:8:16 > -
hocam kağıthane hangi mahallede süperonline var acaba? Ve bu hız düşürmesini türktelekom yapıyor 75 mb alıyordum kutunun yeri değişti 35 mb ye düştü türktelekom yüzünden türknetten başka bir iss ye geçtim bende.Adama diyorum 2 gün önce 75 mb alıyordum şimdi 35 mb destekliyor diyor yüksek hız istiyorsan binada para biriktirin altyapı çektirin diyor ki kendi kullanıcılarına 50 mb hız verdiler.
-
süperonline 200mb lik paketi de güzel bakabilirsiniz.
-
Turknete yeni gecis yapacagim boyle bir durum olursa aninda arazi 😤
Edlt: musteri hizmetlerinin soyledigi max 100mbit alabilirsiniz, hattin destekledigi 140mbit, sozlesmeye yazdiklari max 85mbit simdiden elveda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 14 Şubat 2021; 21:54:59 > -
Mahalle bazlı değilde bazı sokak ve binalarda var hocam. Sitelerinden sorgulayabilirsiniz, nerelerde olduğu yazıyor Ben Hamidiye mahallesindeyim. Bizim binaya kendi mini ankastre dolaplarını kurdular mesela.
100mbps lik paket 129 lira gibi gözüküyor baktım. İlk etapta bu bana yeter, 200 lüğe gerek yok uploadları aynı bildiğim kadarıyla zaten.
-
Türknet gigafiber değilse hattınız max 100mb alabilirsiniz 85 mb olmasıda normal çünkü 100 ün 100 ü özellikle bakırda imkansız illaki bakır kabloda kayığ yaşanır bence hızlar normal.
-
Eğer geçme gibi bir düşünceniz varsa kesin olarak alacağınız hızın sabitliğinden emin olun ve güvence isteyin. Çünkü alt yapı çalışmaları bahane edilerek zamanla düşürülüyor gördüğünüz gibi malesef:/
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin1343Mahalle bazlı değilde bazı sokak ve binalarda var hocam. Sitelerinden sorgulayabilirsiniz, nerelerde olduğu yazıyor Ben Hamidiye mahallesindeyim. Bizim binaya kendi mini ankastre dolaplarını kurdular mesela.
100mbps lik paket 129 lira gibi gözüküyor baktım. İlk etapta bu bana yeter, 200 lüğe gerek yok uploadları aynı bildiğim kadarıyla zaten.
Yalnız süperonline nın yurtduışı çıkışları berbat twitchde yayın yapıyorsanız vs bir kez daha düşünün geçerken wtcn1k ödüyor oda drop yiyior.Bende adsl yazıyor neyseki türknet fiber döşüyor çeliktepeye 1gb 270 tl baya ucuz.
-
Sozlememde altyapı sorgulama sitelerinde yazıldığı gibi 79 yazıyor. 100 lük paket kullanıyorum. Speedtest de 94 görüyorum... -
Ama bu hız düşürmesi türknetle alakalı değil türktelom bilerek yapıyor.Yukarıda da örneği var dalga geçer gibi cevap veriliyor vs.
-
İyi de yalana gerek yok bana 100mbit alirsiniz diyip sozlesmeye 85 yazmak nedir netspeede gecerim olur biter iss mi yok -
Dediğiniz olay uploaddan mı kaynaklanıyor acaba pingden mi? Oyun oynarken ekstra olarak Discord kullanıyorum. Ayrıca Skype üzerinden çok sık olmamakla birlikte görüşmelerim oluyor. Bunlar için sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum. 1Gb efsaneymiş bu arada :)
-
Yurtdışı veri gönderme yani upload -
Ama ne olursa olsun Türknetin, TürkTelekoma bu hız düşürme ile ilgili ciddi bir yaptırımı olmalı. Dalga geçer gibi kafalarına göre takılıyorlar. Masal okuyorlar ancak bir iss in sitesinden yaptığım sorgulamada hattımın vdsl üzerinden alacağı hız bunun gibi. Madem +10 lira ile alt yapınızın desteklediği hızı veriyoruz diyorlar. Bizde sonuna kadar isteriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin1343 -- 14 Şubat 2021; 23:3:28 > -
Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Teknik arkadaşım yerleşik operatöre daha öncesinde uzun süre bu hızlarda kullanım yaptığınızı hız değerlerini güncelleyip Nms hız profilini tekrardan 88 Mbps' te çıkarmalarını yada port değişikliği yaparak maksimum değeri size ulaştırmaları bilgisini verdi. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız 1 ay içinde ücret ödemeden iptal ettirebilirsiniz. -
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz, telefonda konustugum kadin 100mbit rahat alirsiniz diyor yolladigi sozlesmede max 85mbit yaziyor. Teyit etmek icin tekrar aradigimda ise kesinlikle canli bir insana baglanamiyorum. -
Tamamdır gelişmeleri bekliyorum sizden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turknet altyapı haritası
- türknet kurulum ücreti
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- türk telekom iptv engelleme
- modemden cızırtı gelmesi
- gigafiber nedir
- turknete geçiş
- statik ip
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X