Türknette Hangi modemi kullanıyorsunuz ?
-
-
Ben keenetic extra dsl kullanıyorum, gayet de memnunum. Omni dsl alacağınıza şuanki modeminizi köprü moduna alıp yanına bir keenetic extra(dsl olmayan) alın. Hem 5 GHz de kullanabilirsiniz.... -
Hocam evde zaten xiaomi'nin bir dağıtıcısı var. Benim isteğim modemden sağlam bağlantı sağlamak. Ben ana modem olarak düşündüğüm için extra olan cihazına bakmamıştım. Modem olarak işimi görür mü extra cihazı ?
-
Ben de 35lik vdsl türknet kullanıyorum modem olarak zyxel vmg3312-b10 V2 modelini kullanıyorum 3 yıldır daha önce kullandığım tplink modemlere göre daha stabil bağlantısı var ama şuan fiyatları uçmuş ben 270 tlye almıştım tavsiyem eğer bütçen yetiyor ise broadcom cpulu modem al CRC ve sabit bağlantı anlamında broadcom modemler gayet iyi.
-
ben de keenetic extra dsl kullanıyorum
-
Asus dsl n17u
-
Turknet kullanmıyorum. No problem -
Bende extra dsl kullanıyorum. Huawei hg658v2 ile kıyasladığımda aynı 8snr'de maksimum hızı nedense düşürüyor. Snr değerini manüel olarak düşüğe aldım ve ancak bu şekilde hg658v2'nin hızlarından alabildim.
-
Asus dsl n17u . Torrentle işiniz yoksa asusu tavsiye etmem modem konusunda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X