Şimdi Ara

Türknetten Turktelekom'a gecmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumu takip edenler yaşadığım sorunlari görmüştür turknet ile bugun faxin ellerine ulastigina dair mesaj geldi internette gitti türktelekoma başvurdum gun icinde gelebiliriz diyorlar sizce imzaliyimmi turknet iptal isleminde sorun olurmu bu saaten sonra? Ben hukukcuyum abimde muhendis islerimiz nedeniyle nete cok ihtiyacımiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliaks0 -- 2 Kasım 2017; 17:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türknetten Türk telekoma geçmek eğer hattınız sadece adsl alıyorsa topuğa sıkmaktansa kafaya sıkmak gibi bir şeydir. Ha yok VDSL var hattım 35 mbit vdsl kaldırıyor en kötü diyorsan . 35 mbit en düşük gb lık pakete geç akn sonrası 16 mbit sınırsız gibi internet kullanırsın. Yok sadece ADSL varsa ttnetten başka bir sağlayıcı bulun derim , netspeed - vodafone - superonline - dsmart aralarında hangisi en uygun ücreti veriyorsa ona geçin derim sonuçta adsl altyapısında kablo aynı çok değişen bir şey olmaz aşağı yukarı aynı hızlarda hizmet alırsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrsmurfs

Türknetten Türk telekoma geçmek eğer hattınız sadece adsl alıyorsa topuğa sıkmaktansa kafaya sıkmak gibi bir şeydir. Ha yok VDSL var hattım 35 mbit vdsl kaldırıyor en kötü diyorsan . 35 mbit en düşük gb lık pakete geç akn sonrası 16 mbit sınırsız gibi internet kullanırsın. Yok sadece ADSL varsa ttnetten başka bir sağlayıcı bulun derim , netspeed - vodafone - superonline - dsmart aralarında hangisi en uygun ücreti veriyorsa ona geçin derim sonuçta adsl altyapısında kablo aynı çok değişen bir şey olmaz aşağı yukarı aynı hızlarda hizmet alırsınız .

Yok kardeşim riske atmam Turknette her 10dk giden net surekli 1,5 internet 5mb nete razıyım ucmasina gerek yok stabil kopmasin yeterli. İnsanın psikolojisi bozuluyor.

• Hayatının yanlışı, git superonlinedan al, en azından karşında konuşabileceğin birini bulursun (:
  • Süperonline altyapisi yok en iyisi altyapi kiminse onu almak altyapi problemli bizim oyuzden.

• Geç geç ttnet e, 1 musibet bin nasihattan iyidir (:
  • İşlem tamamlandi hiz 1mb 12mb cikti turknet iptal etmeyin diye aradi ama nafile müşteriyi okadar umursamazsan afedersiniz köpek gibi pesinden koştururursan olucagi bu ne diyim kotunun iyisine kaldik yine 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Aliaks0

İşlem tamamlandi hiz 1mb 12mb cikti turknet iptal etmeyin diye aradi ama nafile müşteriyi okadar umursamazsan afedersiniz köpek gibi pesinden koştururursan olucagi bu ne diyim kotunun iyisine kaldik yine 😁

bende geçmeyi düşünğyorum şuan 6-7 mgbit değer alıyorum. türk telekoma geçsem artarmı ?
  • Aynı sorunları telekomda da yaşayacaksın Ha belki yeni abonelik yapacagın için yeni bir port dan hizmet alırsın belki sorun cıkarmaz ama % 90 aynı internet hizmetini alacaksın altyapı olarak yine kopmaların olacak vs
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Kardes sen turknet kullanmadin sanirim 😃 turknet kullansan yeminlen ttnetin onunde yatarsin beni geri alim diye

• oguz_ua O kullanıcısına yanıt
    Şuanda Türknet kullanıyorum YAPA dayım . YAPA da olamam rağmen benimde baya problemlerim sıkıntılarım oldu 2-3 haftada ancak halledildi . Ki problemler ufak tefekte olsa hala devam ediyor , türkneti biliyorum yani
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    he tmm o zaman dostum ben 2 mbit internet alıyorumda o yüzden dedim :)
  • 1mb hiz 12 aliyorum suan akn dolunca 5e dusucek ama raziyim yeter bana pingim lolde 12 13 hd videolar 5mb aciliyor oyun felan pek indirmiyom zaten ttnet cok iyi geldi 3ayda beles tek sorun taahhütleri servisci portlari degistirdi sorun ondanmis buarada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.