Şimdi Ara

Türksat, KabloInternet'in hızını artırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu açıklamayı yaptıklarına göre sanırım yeni tarifeler kendi yönetim kurullarının onayından geçti ve o yüzden sitelerinde bilgi verdiler. Büyük ihtimal TK`ya yollanmaya hazırlanıyordur şu aşamada diye düşünüyorum ama tabi bu bir varsayım. Hoş 6mbit bağlantı olsada yoğun olan bölgemizdeki altyapıyı düzeltemedikten (!) sonra şu aşamada hiçbir işe yaramayacak,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

4 haftadır yaşadığım rezilliği anlatamam. Hala bir kaç güne kadar düzelecek genel sorun diyorlar. Bu rezillik değil de nedir ? Artık Türksat beni gerçekten tüketti. Sanırım artık nazikçe sorun bildirmekten pek anlamıyorlar. Çok ama çok üzücü..

evet 3-4 haftadır tam bir işkence oldu kablo internet. Sınırsız 1mbit kullanıcısıyım, aldığım ilk günler stabil değildi, sonra belki 3-5 ay herhangi bir sorun yaşatmadılar. Ama son 3-4 haftadır iğrenç ötesi. sabahları 5mbit'i görüyorum, öğlenden akşama kadar 200-300k, gece 12den sonra 2-2,5mbit falan görüyorum.

Bu sabah da downloadları açtım, 550-570kb ile download ediyordum, nazar değmesin

• Yoğunluk saatlerine göre değişiyor. Modem onlar tarafından restartı yediği zaman ilk 10 dk pingler ve dl mükemmel çıkarken sonra herkes malum online olunca gene berbat hal alıyor Yüksek ping e de razıyım ama şu loss yok mu bezdirdi resmen. Internette gezinmek işkence haline geldi..
  • http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=336912&page=4

burdaki sakalak1985 nickli türksat çalışanı hızların 4 kat artmayacagını söylemiş topiğin 3. sayfasında söylediğide çıkmış adam o tarih biliyormuş 4 kat artmayacagını. mesajı 09/08/2007 tarhinde yazmış.
  • 1mbit ucuz olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=336912&page=4

burdaki sakalak1985 nickli türksat çalışanı hızların 4 kat artmayacagını söylemiş topiğin 3. sayfasında söylediğide çıkmış adam o tarih biliyormuş 4 kat artmayacagını. mesajı 09/08/2007 tarhinde yazmış.

Ah be bizi biraz enayı yerine koymuşsunuz.
    Burdaki nickiniz turkeyforum.com a ne kadar çok benziyor belki de aynı kişisiniz
    İmzanız da süper olmuş
    turkeyforum.comda ağrı da yaşadığınızı yazmışsınız ağrı dağının eteğine kablo interneti zor verirler gibi geliyor sizce de öyle değil mi?

• kardeş ben konyadayım o arkadaşla herhangi bi alakam yok sadece nick benzerliği var bende anlamadım o siteye üyeliğim falanda yok sadece incelerken dikkatimi çekti.

daha evvel enginunaydın isminde biri bu forumda link vermişti adsl2 yazısıyla ilgili dikkatli bakarsan sevinirim.
  • quote:

kardeş ben konyadayım o arkadaşla herhangi bi alakam yok sadece nick benzerliği var bende anlamadım o siteye üyeliğim falanda yok sadece incelerken dikkatimi çekti.

daha evvel enginunaydın isminde biri bu forumda link vermişti adsl2 yazısıyla ilgili dikkatli bakarsan sevinirim.

İyi de peki turkeyforumdaki şahıs ağrıda yaşıyormuş o türksatta çalışamaz.
  • Sadece 2 kat hız arttırımı + 6 Mbps olacaksa tekrardan Turksat'a mail atmalıyız.
    Avucundaki kuşlar uçacak az kaldı diye :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

kardeş ben konyadayım o arkadaşla herhangi bi alakam yok sadece nick benzerliği var bende anlamadım o siteye üyeliğim falanda yok sadece incelerken dikkatimi çekti.

İyi de peki turkeyforumdaki şahıs ağrıda yaşıyormuş o türksatta çalışamaz.

iyide agrıda yaşadıgını nerden biliyon özel mesaj falan mı attın.
  • 512 19 ytl olur
    1024 29ytl olur
    gerisini bilmiyom. yine sabırla bekleyelim bakayım.
  • bakalim gercekten bu hizi, makul bir fiyatta sunabilecekler mi?
    Ogleden sonralari internet yavasladiginda performans ne olacak ?....
  • 6 mbps yi 89 ytl den sunarsa telekom batar
  • Kablo internet altyapısı kurulduğundan beri abonesiyim. Ancak eğer kablo 4 Mbit eğer ADSL 4 MBit' le eşit fiyatta olmayacaksa bunca senelik aboneliği bırakıp ADSL' e geçiş yapacağım. Sonuçta kimse babamın oğlu değil.
  • Haberler hiç hoş değil bence. Ayrıca yine üstü kapalı yoruma dayalı yazılar. 3 ay muhabbeti nedir? Benim bundan anladığım:
    6mbit devreye sokulacak tama orası kesin. Peki giriş seviyesi hızlar ne olacak; 3 ay boyunca herkese 2 kat hızlı internet verilecek 3 aydan sonra tekrar 256 ya dönücez. Eğer böyle ise yine kablo eski günlerine döner...
  • quote:

Başka bir foruma ait kendimin veya başkasının yazılarına ait link vermiş değilim. Sadece Engunaydin bu arada , Engin olduğumu nereden biliyorsunuz.

Ayrı bir nokta olarak engunaydin yani ben köpriden atlasam siz de peşimden mi atlayacaksınız. Lütfen ismim geçicekse yalan-yanlış bilgi ile geçmesin. Forumda başka bir forumdaki mesajımla ilgili link vardır ancak o linki ben vermedim. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Esas siz dikkatli bakarsanız daha uygun olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Ağustos 2007; 19:46:47 >
  • daha konuşmak için erken ama ben 1 eylülde açıklamalarını bekliyorum
    512:19 ytl
    1024:29
    .....
  • iki katı arttırdık dediklerine göre 1024 39 olur, azcık mantıklı sallayın bari 1024 29 u ruyamızda goruruz anca

bu arada sakalak isim benzerliği filan yemedik haberin ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prospect11 -- 27 Ağustos 2007; 20:40:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alppolat

iki katı arttırdık dediklerine göre 1024 39 olur, azcık mantıklı sallayın bari 1024 29 u ruyamızda goruruz anca

6 mbps verecek adam niçin 512 yi 19za 1024 29 za vermesin mantı işte. o zaman 256kb kalacakmı. adsl en düşük hızı 49 za veriyot turbonet 39 veriyor. kablonet 29 verir bence bilemedin 1ytl zam yapar 30 olur.. 1024kbpsyi..... hele 10mbit versin en düşük hızı 1024 yapmaları lazım -

128 / 32 Kbps 19 YTL -------------512kbps 19ytl olabilir

-256 / 64 Kbps 29 YTL -------------1024kbps 29ytl olabilir

-512 / 128 Kbps 59 YTL ------------2048kbps ..ytl

-1024 / 256 Kbps 109 YTL ---------4096kbps ...ytl

-2048 / 512 Kbps 209 YTL ----------6mbit ...ytl

al sana mantık.....

eğer 10mbitte gelirse bir sıra kaydırın derim. 512 silin 1024 başlar... ozaman gerçekten ucuz ve hızlı internet kullanmya başlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 27 Ağustos 2007; 21:00:40 >

• Ne diyim insan inanmak istediğine inanır adamlar 2(iki) kat arttırdık diyo siz hala hayallerde yaşıyonuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.