Şimdi Ara

Türksat, KabloInternet'in hızını artırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alppolat

iki katı arttırdık dediklerine göre 1024 39 olur, azcık mantıklı sallayın bari 1024 29 u ruyamızda goruruz anca

bu arada sakalak isim benzerliği filan yemedik haberin ola

dostum sana birşey ispat edecek değilim inanmayabilirisin. böyle bir bilgi bana gelse heralde burda yazarım. ki bana gelmesi imkansız ben ögrenciyim.

ayrıca siteye üye olup bu bilgiyi yazan bu türksat çalışanın profil bilgilerine baktım.heryeri sallama doldurmuş eminim şehir seçiminide rasgele yapmıştır. her bölüme ak parti yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 27 Ağustos 2007; 21:51:22 >
  • Yukarıda yazana göre 3 ay sonunda 1024ler 512ye, 512ler 256ya, 256lar tekrar 128'e düşürülecek sanırım. 3 ay sonrada tarife çıkar, herkez ona göre tarife değiştirebilir, diye anladım ben. Türksat ağır takılmayı yeğeliyor, amaçları ilk planda şirketin para kazanması değil... Ayrıca hızlar artınca fiyatlar ekonomik olacak denmesinden aynı fiyata "2 katından fazla vermeyiz" anlamı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegrators -- 27 Ağustos 2007; 21:58:09 >
  • Ya bende kablo internet istiyorum türksat yatırım yapsın bizim buralara da döşesin kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegrators

Yukarıda yazana göre 3 ay sonunda 1024ler 512ye, 512ler 256ya, 256lar tekrar 128'e düşürülecek sanırım. 3 ay sonrada tarife çıkar, herkez ona göre tarife değiştirebilir, diye anladım ben. Türksat ağır takılmayı yeğeliyor, amaçları ilk planda şirketin para kazanması değil...

Ben de şöyle anladım kısa bir zaman sonra yeni tarifeler açıklanır. Herkes tarifesini seçer veya aynen kalır 3 ay boyunca 2 katı bağlantı alır sonra gerçek bağlantısına geri döner. Amaç daha fazla hız tattırmak bi ara Adsl de isteğe bağlı 256 ları 1024 yapmıştı ya Şubat sonuna kadar.

Senin dediğin gibi ise zaten tarifeler ucuzlamayacak mı? E o zaman şu anda verdiğim paraya havada karada en az 2 kat bağlantı almam gerekmiyor mu? O zaman 3 ay sonra hızım neden düşsün ki? En kötü aynı kalır.

Şeytan diyor bas git Adsl'e de hadi bakalım dayandık şu zamana kadar artık.

• 6mbit pahalı olur. ben 2 ve 4 ün fyatını merak ediyorum.
  • keşke böyle olsa türkyiede internet fiyatları

kotasız
    2mbit 10ytl
    4mbit 15ytl
    6mbit 20ytl
    10mbit 30ytl
  • işte yavaş yavaş sinyaller gelmeye başladı
    hadi hayırlısı bakalım
  • Sizi kimse Kabloda zorla tutmuyor. Bir firma hakkında küfür ve hakaret içerikli mesajlar son derece yanlış. Türksat`tan 4 haftadır ne çektiğimi ben bilirim. Herhangi bir mesajımda Türksat hakkında küfür veya ağır hakaretlerde bulunduğumu gördünüz mü ? Burası tartışma ortamı her konuda eleştiri yapabilirsiniz fakat bu size küfür etme hakkını vermez. Lütfen mesaj atarken daha dikkatli davranalım.
  • Merhaba arkadaşlar.amiga 500 zamanından beri bilgisayarla epeydir uğraşmama rağmen ancak yeni internet bağlatma şansı buldum.kablonet 128 kb sınırsız seçeneğini aldım 2 gündür bir sorun yok ..bişeyler indirebiliyorum ..arkadaşlarımın 256 kb adsl leri ile bakınca benimki de gayet akıcı gibi geldi ama tam da bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum bişeyleri..

hızın yükseltileceği haberi var bugün..iki katına çıkacağından bahsediliyor.şu andaki hızımı nasıl görebiliyorum yada 2 kat çıkınca ben bunu nasıl ve ne şekilde farkedebilirim?

yardımcı olursanız sevinirim
    . teşekkürler..
  • Halen net birşey yok gibi gözüküyor. Birşey yapacaklar belki ama burnumuzdan getiriyorlar yani.
    Zaten taşınıyoruz ve büyük olasılıkla gideceğimiz yerde kablonet olmayacak gibi gözüküyor. Galiba tekrardan ADSL'e geçmek zorunda kalacağım. Buna gerçekten üzlüyorum ama öte yandanda Kablonet'in 1 aydır birşeyler açıklamaması beni sinir etti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegazus

Merhaba arkadaşlar.amiga 500 zamanından beri bilgisayarla epeydir uğraşmama rağmen ancak yeni internet bağlatma şansı buldum.kablonet 128 kb sınırsız seçeneğini aldım 2 gündür bir sorun yok ..bişeyler indirebiliyorum ..arkadaşlarımın 256 kb adsl leri ile bakınca benimki de gayet akıcı gibi geldi ama tam da bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum bişeyleri..

hızın yükseltileceği haberi var bugün..iki katına çıkacağından bahsediliyor.şu andaki hızımı nasıl görebiliyorum yada 2 kat çıkınca ben bunu nasıl ve ne şekilde farkedebilirim?

yardımcı olursanız sevinirim
    . teşekkürler..

Hızını her zamanwww.speedtest.net adresinden test edebilirsin. Bu arada internetin hayırlı olsun.

• arkadaşlar aranızda 4 kat artan varmı
  • 32 kat artan var :) 512 den 16 mbite :)
  • bence 1 eylül itibariyle yeni tarifelere geçilir, şu anda hızım artmış değil krm-iks, bekleyip görelim...
  • fiyat ucuk
  • Bu arada Türksatın sayfasındaki işlemler bölümündeki hız testinde maximum hız 8 mbit olarak geçiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

arkadaşlar aranızda 4 kat artan varmı

Maalesef bende sadece 2 kat arttı; keşke 4 kat artmış olsa tabii.
  • süründürüyolar bizi başka bişey deyil.Oyun oynar gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: celler

bence 1 eylül itibariyle yeni tarifelere geçilir, şu anda hızım artmış değil krm-iks, bekleyip görelim...

Niye 1 eylül
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

32 kat artan var :) 512 den 16 mbite :)

Yuh o zaman 2 mb ne olacak 60 mb mi zaten 40mb destekliyo modem
    O geçici şimdimdilik test. Ben açıklanan tarifeden bahsediyorum kalıcı olan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.