Şimdi Ara

Türksat'taki bütün HD yayınların kalitesi düştü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinyal kalitem ve seviyem her zamanki gibi olmasına rağmen şu an neredeyse hepsinde ( ama en çok Doğan grubu ) bitrate acayip derecede düşmüş gibi. Yayınlar leş atıyor, benzer bir durum gözleyebilen var mı?

• doğan grubu yok, demirören oldu. bbc earth kanalının video bitrate 820 kbps ile şimdiye kadar gördüğüm en dip/leş seviyede normalde olması gereken en az 5000-6000 kbps ama sürekli düşürüyorlar. yayında resmen tağşiş var bitrateden çalıyor şerefsizler.

• ayhan515 A kullanıcısına yanıt

Anladım, dün bizimkiler dizi izlerken farkettim; Kanal D resmen 480p'den 1080p'ye baya lossy bir şekilde upscale edilmiş gibiydi.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

televizyonunuz 4k olup 1080p yayın izliyorsanız bariz şekilde bozulmalar oluyor. isterseniz dilediğiniz kanalın video değerlerine bakabilirim, akşam.

• ONY86 kullanıcısına yanıt

Hayır, 1080p 42" (106 cm) ekran TV. 42LW4500 TV+Next Kanky HD uydu alıcısı.

TRT'nin, Show'un yayınları falan cam gibi Kanal D'ye kıyasla. Neden Kanal D? Bizimkiler orada İnci Taneleri diye bir dizi izliyor, görüntü hareket esnasında resmen bulamaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 22 Kasım 2024; 13:17:47 >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

şimdi çok manidar bir dizi  

• quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

şimdi çok manidar bir dizi  

Her güne bir dizileri var hocam, niye izliyorsunuz bunları diyemiyorum çünkü internet nesli değiller, tv'den birşeyler bulup düzenli izliyorlar  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.