Sinyal kalitem ve seviyem her zamanki gibi olmasına rağmen şu an neredeyse hepsinde ( ama en çok Doğan grubu ) bitrate acayip derecede düşmüş gibi. Yayınlar leş atıyor, benzer bir durum gözleyebilen var mı? |
Türksat'taki bütün HD yayınların kalitesi düştü mü?
-
-
doğan grubu yok, demirören oldu. bbc earth kanalının video bitrate 820 kbps ile şimdiye kadar gördüğüm en dip/leş seviyede normalde olması gereken en az 5000-6000 kbps ama sürekli düşürüyorlar. yayında resmen tağşiş var bitrateden çalıyor şerefsizler.
-
Anladım, dün bizimkiler dizi izlerken farkettim; Kanal D resmen 480p'den 1080p'ye baya lossy bir şekilde upscale edilmiş gibiydi.
-
televizyonunuz 4k olup 1080p yayın izliyorsanız bariz şekilde bozulmalar oluyor. isterseniz dilediğiniz kanalın video değerlerine bakabilirim, akşam.
-
Hayır, 1080p 42" (106 cm) ekran TV. 42LW4500 TV+Next Kanky HD uydu alıcısı.
TRT'nin, Show'un yayınları falan cam gibi Kanal D'ye kıyasla. Neden Kanal D? Bizimkiler orada İnci Taneleri diye bir dizi izliyor, görüntü hareket esnasında resmen bulamaç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 22 Kasım 2024; 13:17:47 > -
şimdi çok manidar bir dizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ONY86şimdi çok manidar bir dizi
Her güne bir dizileri var hocam, niye izliyorsunuz bunları diyemiyorum çünkü internet nesli değiller, tv'den birşeyler bulup düzenli izliyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X