Şimdi Ara

TÜRKSEN OKU SENDE BAK SENDE OKU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

iğrenç bi yazı olmuş,asıl senin yabancılara düşmanlığın var bence
    aresin kıralı yabancı bu sana kapak olsun

bi kere kıral değil kral sen önce türkçeyi öğren sonra millete kapak yap
  • evet bencede türkler oyunda birlik olmalı birbirne arka cıkmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

topici acış süren ile 2:18:45 2. msj 2:21:04 3 dk da yorum dıosun...

+1 post da kasıyor olabilir.
  • ciidii söylüyorum belli zamanda kadar bende eziğijn alasıydım aimler oyunu bana öğretmeden önce pazar kurmayı bilmiordum bilmemek diğil öğrenmemek ayıp felsefesine dayanarak çalıştım allaha şükür artık kimseden farkın yok türk ler el ele olsun diyosunuzda benim lwl az ken bana ezik diyip party almayan sanki 2. sınıf ollan insanlar şimdi benim karşımda ezik durumundalar en iyi np kasan sıralamasında 37. yiz abimle beraber ama ben kimseye ezik demioyorum ama bazı ark geçmişte yaşadıkları yüzünden kendi watandaşlarını eziolar bence dh olarak bieleşelim her serwerda cidii clanlar kurulsun!!!! ( resim koymayı bilmiorum anlatırsanız inanmıyan arklara 37. olduğumu ispatlarım) saygılar........
  • Başlığı açan arkadasa bir anlatayım, bana ne düşündüğünü söylesin istiyorum.

Olympia'da çok uzun süre bir amerikan arkadaşla oynadim. Ve kendisiyle gerçekten çok iyi dosttuk. Bu amerikali dediğim elemanda 30 yaşlarında falan. Adamla muhabbetim o kadar ilerlediki, bu adam girip net üzerinden Türkiye'yi araştirip, Türk tarihi hakkinda sorular sormaya başladı bana. En sonunda Istanbul'da Ko Community olduğundada Istanbul resimlerini beğenmiş ve Istanbul'a gelip tatil yapmak istediği söylemişti. Bunlara + olarak yabanci forumlarda falan yeri geldiğinde Türkleri aşşağalayan başliklarda, Türklere arka çıkıyordu.

Buraya kadar herşey iyi hoş.
    Dün msnden gelip benden bir yazi çevirmemi istedi. Peki dedim. Yazilanlari yapiştirdiğinda gözlerime inanamadim. Biri resmen adamin Türkçe bilmemesinden faydalanip, kiz kardeşinden girip, anasindan çikmiş. Kim, neden söyledi bunu diye sordum. Clana almadiğim bir Türk yazdi dedi.

Başliği açan arkadas bu anlattiğim hakkinda dilden, dinden, irkdan herşeyden siyrilip, bir insan olarak bu konuda ne düşünüyor bunu söylesin lütfen.

• biz zaten öleleri yüzünden bu durumdayız almazsa almaz yaa sanane aslında ark. deiği doğru hep kötüler olucak diil arqalarında ilk önce yabancıları suçlıyıcamıza hatayı kendimizde arıyalım biz böle pislikler yapmasaydık 000000weya f9 bize böle dawranırlaqrmıydı ?
  • mantıklı soledıkleırn sana bende hak weıorm ama dusunkı turkler tarafından en cok begenılen bu admları sız yucelttınz basınıza sız cıkarttınz bıde burdan solıım ole admlarda ozenecek bıse bulamıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp3cTre

Kendiniz sormuş kendiniz cevap vermişsiniz! Biz Türk olduğumun için bir arada olmak gibi bir şansımız yok çünkü bu kabiliyet ister, eğitim ister, saygı ister. Var mı bunlar bizde yok. Oyunda ki velet sayısının yüksekliğide düşünülürse sende benim gibi yap. Biz 5-6 arkadaş oynuyoruz bu oyunu tamamen zevk almak için. Muhakkaki amaç bir üst lwl geçmek ama kimseye küfretmeden, hakaret etmeden, ezmeden ve ezilmeden...
    Dediğim gibi kur gurubunu ekle friend e takılın beraber.

doğru söze ne denir şimdi lvl 60 oldum, bu esnada çok iyi arkadaşlar edindim, parti için seeking bile açmaya gerek kalmıyor online olduğumu gören hemen partisine alıyor, acil para lazım olduğunda da söylemem yetiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ama yabancilar cok iyi niyetliler bence ben turk oldugumu soylemistim ve 40 lvl mageyle 20 lr yle (6 lvl lighting resistance)beni deru partysine aldi bazen lr vermedim afktim beni bir kere bile partyden atmadi...

• Yaşadığım bir örnek

geceye kaldım ve raven spotuna çektiler

Hepsi yabancı eslantta raven kesiyoruz ingilizce konuşmalar geçiyor

Ben dedim aranızda türk varmı

2 arkadaş ki birisi hiç konuşmuyordu dieride ingilizcesi iiki sürekli onlarla konuşuyordu

ben türküm die eklediler

1 dk geçmediki f.. y.. türk die küfürler başladı partiden

aza alınmıcak küfürler ettiler türklere ve islama

bizde dier arkadaşla partiden çıktık direk küfür falan etmeden ayrıldık oradan

ne yazıkki dier arkadaş ne dediysek çıkmadı :(

Üstelik bize onları savundu

s.. et dinini milletini bilmeyenden hayır gelmez dedik

gittik goleme birde türk waror arkadaş bulduk sabaha kadar 3 ümüz solo takıldık

o günden sonra bu arkadaşla çok samimi olduk dorusu halada arkadaşlığımız devameder...

Geçmişini milletini dinini bilen insan nerde olsa türklüğüyle gurur duyar

kim olduğunu nerden geldiğini bilmeyen insanlar ise basit bir oyunda bile kimlik arayışına devameder (bu gidişle ancak maymundan geldik inancını güderler )

Kim olduğumuzu bilelim derim ben...

• geçen gün türk diye güvendim herifle +1 mirage alcaktım takasla herif soydu sana katılıyorum kardeş sonuna kadar yanındayım
  • her yabancı oyuncuya kötü diyemessin çünkü çok ii yabancı oyuncularda var
  • senin de öle çarın olsun sende öle kes sende öle combo yap sanada özensinler
  • merak etme bu oyunun en iileri TÜRKLER MyKO'nun bir numaralı adamı bir TÜRK,Beramus'un en sağlam assasini Kunt adam türk ve daha bir sürü kişi bende TÜRKLERİ savunmaktan yanayım ama oyun içindeki dolandırıcılarda TÜRKLER..Oyunda din dil mesheb ırk ayrımı yapmıyorum kim adam gibi adamsa kim dürüstse ona oynuyorm.İngilizide var polonyalısıda var TÜRK'üde war..
  • quote:

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

seni bir party ealmadılar diyemi bu kadar kızdın

• Bence haklısın.Allahın gavurları yükseliyor.Ama neden? Çünkü türklerde dayanışma yok...
  • kankam aslın bır turk butun serverların kralı bence vede oyle KUNT o aadam cok ıyı bırısı yanı havalı degıl arada bı pmı kapatır oda sacma sapan kısıler yazıyo dıye yoksa civcive bile cevap yazan adam THE ONE KUNT !!!
  • quote:

1.) burda iş Millete bakmaz kimin reklamı daha çoksa o daha iyidir( pazarlama)

2.)Her yer TÜRK zatn lwl sormadan TÜRK sün die kimse almaz seni ( ilk başlarda öyleydi 2 TÜRK tanışınca havalara uçuyoduk oyunda)

3.)Bakınız madde 2

4.)O kadar şerefsiz TÜRK arkadaşlarım olduki 0000000 ın yaptıklarını takmam bile Daha 1 2 hafta önce bu forumda Din e Kitab a Yaradan a küfredenler varken sen 000000 ı mı gösteriyorsun

5.)Dh den sağlam adamlar dışında kimseden yardım gelmez bekleme boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverTech -- 12 Temmuz 2006; 14:49:06 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirilhan -- 2 Ağustos 2017; 1:17:11 >
  • ÖNCELİKLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

BENİM İSTEDİĞİM TURKLER VARKEN NEDEN YAPANCILARI YUKSELTELIM
    BİZİMLE DALGA GEÇSİNLER DİYEMİ
    BİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYURSUN GELSIN
    HER ZAMAN GÜZEL DOSTLUKLAR VARDIR AMA GENELLEM YAPICAK OLURSAK BENİM MİLLETİM BENİM İNSANIM YÜKSELSİNNNNNNNN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.