Şimdi Ara

TÜRKSEN OKU SENDE BAK SENDE OKU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAAA BEYLERRR TOPIGI ACAN ARKADAS YABANCILARI NE KOTULEMIS NEDE ASIGILAMIS.BANA GRE ARKADASIN ISTEGI SU.OYUNDA BINLERCE TURK VARKEN NEDEN GDIP YABANCILARA SIRTIMIZI DAYAYALIM.NEDEN HEPIMIZ BIR OLMAYALIM.KESINLIK HER YABANCI INSAN KOTU DGL HATTA BNCE HIC BIRISI DGL AMA SORUN SU=====>TURKLER KNDI VATANDASLARINI,YABANCILARDAN DAHA FAZLA EZIYO HEP KAZIKLAMAYA CALISIO BI YERDEN BI CIKAR ARIOOOO.AYIP BE AYIPP YABANCILAR ZTN BIZI UMURSAMIO ONLARDA BZM UMRUMZDA OLMASINN BRAZZZ VATANDASINIZA SAHIP CIKIN.ONLARIN SAFLIGINDAN DGL ARKADASLIGINDAN FAYDALANIN.............
  • bu bi oyun sonuçta fazla abartmamka lazım arkadaşlar.. yabancılarda da iyisi var kötüsü var .. bizde de iyisi var kötüsü var... Bendeki mantık her zaman iyilik yap iyilik bul mantığıdır.. herneyse... Arkadaşlar benim sorum şu: oyunda yeni olduğum için fazla bilmiyorum. 0000000 F9devil kunt bunlar hangi server da acaba yazarmısınız bana bilmek istiyorum... hem gidip keserim onları belki :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

00000000 kim oluyomuşta dinlerine küfür edin diyo
    daha dünkü velet zaten gözleri açılmamış
    zaten yaptığı combo yüzünden bi tarafı havalarda ne işe yarayacaksa bu lanet oyun bitince
    ama pcden dinimize küfür etmesini biliyo
    gelsin yüzümüze sölesin delikanlıysa ufacık velet
  • bir serverde en fazla türk oalrak cyper serveri war

we cyper in nasıl bir durumda oldugunu herkes biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

topici acış süren ile 2:18:45 2. msj 2:21:04 3 dk da yorum dıosun...

+1 post da kasıyor olabilir.

katılıryorum +1
  • TÜRKLERİ BU OYUNDA NEDEN BU KADAR AŞAĞILIYORLARKİ AHH BU VELETLER OLMASAYDI DAHA İYİ OLABİLİRDİ ADAMI CAFEDE GÖRÜYORUM PARTY DİYOR LWL 30 62+ ADAMDAN PARTY İSTİYOR ADAM KARDEŞİM ALAMAM LWL YETMİYOR DİYOR ANA AVRAT KAYIYOR KS YAPIYOR ŞİMDİ BU NEDİR BANA CEVAP VERİN BÖYLE OLDUKÇA DAHA ÇOK 0000000,F9DEVİL HAYRANI ÇIKAR

• heheh ben şahsen 64 lwl im ama bana cvp yazmıyo :D
    quote:

Orjinalden alıntı: BloodGod

kankam aslın bır turk butun serverların kralı bence vede oyle KUNT o aadam cok ıyı bırısı yanı havalı degıl arada bı pmı kapatır oda sacma sapan kısıler yazıyo dıye yoksa civcive bile cevap yazan adam THE ONE KUNT !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

iğrenç bi yazı olmuş,asıl senin yabancılara düşmanlığın var bence
    aresin kıralı yabancı bu sana kapak olsun

SENİN KANINDA ERMENİLİK VAR

• BEYLER Bİ SÖZ VARDIR " BİR YERE DENİLİRSE TÜRK ÜLKESİ GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ" ŞİMDİ DİCEKSİNİZ NE ALAKASI VAR BAZI KİŞİLER UĞRAŞIP TRKO YAPMAYA ÇALIŞMIŞLAR VE SİZ DE HALA F9 YOK 000 DİOSUNUZ BİRAZCIK YARDIMINIZ OLURSA BİZİM TRKO MUZDA KALKINMAZMI TMM ADMİNELRİN DE HATALARI VAR AMA YABANCILARI ÖRNEK ALMAYALIM TRKO YU YAPANLARI Bİ HALT YAPAMAMIŞLAR DİYE SUÇLAMAYIN HİÇ DEİLSE Bİ İŞİN BAŞINA TR KOYUP BUNUNDA GURURLA ARKASINDA DURUYOLAR BENCE BURAKIN USKOYU...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeZih_HoCa -- 14 Temmuz 2006; 17:41:05 >
  • ya harßi çok abarttınız ama bi oyun yani çok ciddiye almamak lazım...Türklerin yükselebilcei bi çok iş war ve bunuda kanıtladılar...Saçma sapan bi oyunda yükselceklerde nolucak yani...Kim ßilir belki bir kaç ay sora bu oyun unutulup gidicek...(gerçi rüyamda bile bu oyunu görüom ama...) (He bide 65$ harcadım oyun için) Ama sonuçta oyun yani
  • ben 0000000 ın yaptığını öğrendikten sonra ondan nefret etmeye başlaadım.şimdi buraya küfür yazmamak için kendimi tutuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

bu bir oyun insan niye oynar zevk almak için ben şahsen turkmudur yabancımıdır bakmam kımlerle oynadıgımda zevk alıyorsam öle devam ederim

bU LAFIN ARKASIAN BİŞEY YAMAYA GERENK YOK SAOLASIN DOSTUM KONUYU SÜPER TOPLAYIP BİTİRMİŞSİN BENDE KATILIYOM..
  • quote:

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

BU KONUYA BENDE ÇOK KIZIYORUM SİZ KASIN BİZDE SİZİ KONUŞALIM!

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

Bazı biyerleri kalkanlar evet war aramzda

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

Çünkü onlar düpe yapmıyo kosp kurmuyo ks yapmıyo levelin düşük diye küfürde etmiyo

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

Eğer bir yabancıyı kızdırmazsanız onunla saygılı konuşursanız ona saygı gösterirseniz o da size saygı gösterir

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

Ne mutlu sana

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

• quote:

ÖNCELİKLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

BENİM İSTEDİĞİM TURKLER VARKEN NEDEN YAPANCILARI YUKSELTELIM
    BİZİMLE DALGA GEÇSİNLER DİYEMİ
    BİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYURSUN GELSIN
    HER ZAMAN GÜZEL DOSTLUKLAR VARDIR AMA GENELLEM YAPICAK OLURSAK BENİM MİLLETİM BENİM İNSANIM YÜKSELSİNNNNNNNN

ben xigenondayım ama şu ana kadar bana bir tek kuruş harcayan türk bile yok sadece efege geçen +6 fp werdi onunda parasını aldı (5m) ben elimden geldiğince herkse yardım etmeye çalışıyorum bir keresinde party bulamadım diye morodanda gördüğüm bütün ciklerin sorularını yanıtladım nasıl gidlir gelinir merchant falan amaleveli çok olan arkadaşlarımız bize yardım edeceğine yabanclarla oynuyo neden güya yabancı yardım yaparmış türkler hacklermiş işte bazı kendini bilmezler,nde yüzünden biz de dışlanıyoruz
    iddaya girerim şimdi bu forumdan 1000 kişiye meela +8 fp versem 750 si bi daha gözükmez...

• quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

oyun platformuna dini siyasiti bayrağı alet etmek leveli düşük olanı eziklikle suclamak kendisini cok üst düzeyde gormek ve cılgınca bir başarı ve kasılma hırsının sonucu bunlar... o 000000 bilmemnede en fazla 15 yaşındadır zaten. marifet oyun oynamak değil item lvl peşinde koşturmak değil insan olmak.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

bu bir oyun insan niye oynar zevk almak için ben şahsen turkmudur yabancımıdır bakmam kımlerle oynadıgımda zevk alıyorsam öle devam ederim

işte gerçek insan
  • beyler haklısınız ama oyuunda tanıdıgım cok ii yabancılar war
    ii den kastım charının kalitesi deil kişiligi ama suna bende karsıyım oyunun %80 ni türk ama herkes yabancı oyunculara tapıyor bunu anlamıyorum

ben aresi bilirim areste f9tan zerodan kat kat daha iyi oyuncular war
  • sana hak veriyorum e mail de attım sana çok haklısın el ele verelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.