Şimdi Ara

TÜRKSEN OKU SENDE BAK SENDE OKU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11DonTSpeaK11 -- 12 Temmuz 2006; 5:33:05 >

• KİMSENİN UMRANDA BİLE DEĞİL OKUYUM GEÇİYORSUNUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

KİMSENİN UMRANDA BİLE DEĞİL OKUYUM GEÇİYORSUNUZ
    topici acış süren ile 2:18:45 2. msj 2:21:04 3 dk da yorum dıosun...
  • quote:

KİMSENİN UMRANDA BİLE DEĞİL OKUYUM GEÇİYORSUNUZ
    bu bir oyun insan niye oynar zevk almak için ben şahsen turkmudur yabancımıdır bakmam kımlerle oynadıgımda zevk alıyorsam öle devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_lecter

bu bir oyun insan niye oynar zevk almak için ben şahsen turkmudur yabancımıdır bakmam kımlerle oynadıgımda zevk alıyorsam öle devam ederim

Alıntıları Göster
    oyun platformuna dini siyasiti bayrağı alet etmek leveli düşük olanı eziklikle suclamak kendisini cok üst düzeyde gormek ve cılgınca bir başarı ve kasılma hırsının sonucu bunlar... o 000000 bilmemnede en fazla 15 yaşındadır zaten. marifet oyun oynamak değil item lvl peşinde koşturmak değil insan olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_lecter

Alıntıları Göster
    kardeş uğraşma bizler alışmışız horlanmaya ezilmeye kimim umrundakı sonuna kadar haklısın ve değişmicek bu boyle devam edicek ne yapabılırxzkı ama bildiğim kadarıyla donanımhaber clanı vardı bende aresteyım msn bulusalım beraber oynarız belkı burdakı arkadaşlarda kazıtılır by.kaan@hotmail.com ekle benı oyuna gırerken haberleşırız

konun guzel inşalladuyarlı olanlar vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: _BaD_BoY_LorD_

kardeş uğraşma bizler alışmışız horlanmaya ezilmeye kimim umrundakı sonuna kadar haklısın ve değişmicek bu boyle devam edicek ne yapabılırxzkı ama bildiğim kadarıyla donanımhaber clanı vardı bende aresteyım msn bulusalım beraber oynarız belkı burdakı arkadaşlarda kazıtılır by.kaan@hotmail.com ekle benı oyuna gırerken haberleşırız

konun guzel inşalladuyarlı olanlar vardır

Alıntıları Göster
    Tamam kardeş ekledim 30 kişi bakmış ama es geçmiş diğr arkaşın söylediği gibi önemli olan insan olmak ama insanlık yok bunlarda bu arad msn adresim cihanacar@msn.com areste bizimle oynamakisteyenlet msn yazsın buluşalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sen orda yoksunnnnn
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam kardeş ekledim 30 kişi bakmış ama es geçmiş diğr arkaşın söylediği gibi önemli olan insan olmak ama insanlık yok bunlarda bu arad msn adresim cihanacar@msn.com areste bizimle oynamakisteyenlet msn yazsın buluşalım

Alıntıları Göster
    bişet söliyim ama murtaza türk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echelion

oyun platformuna dini siyasiti bayrağı alet etmek leveli düşük olanı eziklikle suclamak kendisini cok üst düzeyde gormek ve cılgınca bir başarı ve kasılma hırsının sonucu bunlar... o 000000 bilmemnede en fazla 15 yaşındadır zaten. marifet oyun oynamak değil item lvl peşinde koşturmak değil insan olmak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

way be göslerim yaşardı falla bende katılıorum bu ezk arkadaşımıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx

topici acış süren ile 2:18:45 2. msj 2:21:04 3 dk da yorum dıosun...

Alıntıları Göster
    HAKLIISN KARDESIM !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLoud

HAKLIISN KARDESIM !!!

Alıntıları Göster
    hak verıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinLoud

HAKLIISN KARDESIM !!!

Alıntıları Göster
    OYUNDA BAŞARILI TURKLER VAR

MESELA SAYK0 AMA TURK YA HERKEZ BU ADAMA HILECI HURDACI VS VS DIO AMA BU SAYK0 YABANCI OLSA ELLER USTUNDE TUTULURDU YALANMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

OYUNDA BAŞARILI TURKLER VAR

MESELA SAYK0 AMA TURK YA HERKEZ BU ADAMA HILECI HURDACI VS VS DIO AMA BU SAYK0 YABANCI OLSA ELLER USTUNDE TUTULURDU YALANMI

Alıntıları Göster
    Kendiniz sormuş kendiniz cevap vermişsiniz! Biz Türk olduğumun için bir arada olmak gibi bir şansımız yok çünkü bu kabiliyet ister, eğitim ister, saygı ister. Var mı bunlar bizde yok. Oyunda ki velet sayısının yüksekliğide düşünülürse sende benim gibi yap. Biz 5-6 arkadaş oynuyoruz bu oyunu tamamen zevk almak için. Muhakkaki amaç bir üst lwl geçmek ama kimseye küfretmeden, hakaret etmeden, ezmeden ve ezilmeden...
    Dediğim gibi kur gurubunu ekle friend e takılın beraber.

• iğrenç bi yazı olmuş,asıl senin yabancılara düşmanlığın var bence
    aresin kıralı yabancı bu sana kapak olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

iğrenç bi yazı olmuş,asıl senin yabancılara düşmanlığın var bence
    aresin kıralı yabancı bu sana kapak olsun
    Arkadaşım faşist duygular içindesin ,bu iyi bir şey değil yabancılar özenmeleri felan önemli değil kimseye özenmemeliyiz...Her kes kendisi olsun, ha sonra adam küfür etmesi dışında seni almak zorunda değil 47gerçekten düşük bir level tabii ki partiye alırken leveline bakıcak yükselmeyi hedefliyor netcede içinden gelirse alır partiye ....Türkler Türklerle dayanışma yapsın felan şaka gibi bişeysin sen görende dünya savaşı var sanıcak bu sadece bir oyun ve tabii ki hepimiz bir Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz ama en ulu ve etik Türk olarak gördüğümüz Atatürk'ü örnek alalım o zamn nedir bu yabancı düşmanlığı sende ki

• quote:

Orijinalden alıntı: madyb

Arkadaşım faşist duygular içindesin ,bu iyi bir şey değil yabancılar özenmeleri felan önemli değil kimseye özenmemeliyiz...Her kes kendisi olsun, ha sonra adam küfür etmesi dışında seni almak zorunda değil 47gerçekten düşük bir level tabii ki partiye alırken leveline bakıcak yükselmeyi hedefliyor netcede içinden gelirse alır partiye ....Türkler Türklerle dayanışma yapsın felan şaka gibi bişeysin sen görende dünya savaşı var sanıcak bu sadece bir oyun ve tabii ki hepimiz bir Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz ama en ulu ve etik Türk olarak gördüğümüz Atatürk'ü örnek alalım o zamn nedir bu yabancı düşmanlığı sende ki

Alıntıları Göster
    sende yabancı düşmanlığı yapmıyormusun şu an ???

o zaman senin de o söylediğin adamlardan ne farkın var ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaRTiLLo

ben değilim heralde dimi uyku var üstümde tam anlayamdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: madyb

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: madyb

quote:

yok baba sana lafımız yok
    git elini yüzünü yıka açılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

quote:

Orjinalden alıntı: madyb

quote:

yok baba sana lafımız yok
    git elini yüzünü yıka açılırsın

Alıntıları Göster
    0000000 muslumanlara **** you demistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayaydogan

0000000 muslumanlara **** you demistir.

Alıntıları Göster
    benim kimseye düşmalıgım yok ama neden yabancıların ellerıne kalalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.