Şimdi Ara

TÜRKSEN OKU SENDE BAK SENDE OKU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk' üm doğruyum, çalışkanım, oyunu bıraktım!!!

Madem zoruna gidiyor en mantıklısı bırakmak kendini boşa yorma
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwipyHit

OYUNDA BAŞARILI TURKLER VAR

MESELA SAYK0 AMA TURK YA HERKEZ BU ADAMA HILECI HURDACI VS VS DIO AMA BU SAYK0 YABANCI OLSA ELLER USTUNDE TUTULURDU YALANMI

Saykohileci değildir ama şerefsizin ağa babasıdır. Kendisinde Gm Assistliği var ve yabancıların k... yalayarak bu hale geldi! Geçn gün bana bir günde 4 tane charı 70 e kastığını söyledi ve ardından "haaa dur lan seni banlıyım" dedi! Bende "zaten char ezik banlarsan bana" dedim çekti gitti! Bu sebeplerden dolayı Türkler yükselemiyor ...

• ogame bölümündede bunlardan war

• sana turk 70 lerı soyluum en ı ıler
    1.waranasi -diez
    2.411- diez
    3.eldara0- beramus
    4.taurus- diez
    5.bak bu en ii lerinden 00000 dan daha ii ha ------ NoBodyisperfect- cyper
    6-sayk0- cyper
    7-angelfal- cyper
    8-cexit -diez
    9-teoman_161 - diez

daha cok sayacagım turk war sen bılmıorsun ..... bence sız onlara deıl bunları dıkkat e al ın o f9 we 00000 dan daha ii oynuor bu arkadaslarımız we hepsıde arkadasım her serverdan
  • arkadaşım , senin yazdıklarını okudum ama sen ne yazdığının farkında değilsin galiba, sen sadece sana yardım edilmediğinden yakınıyorsun. türkler türklere neden yardım etmiyor diyorsun , sen ne zmndır oynuyorsun bu oyunu , yeni başladıysan direk bırak çünkü burda türk yabancı yok insan var, insanların birbirine yaptığı sahtekarlıklar kötülükler var.

yabancılar türklere küfrediyor , neden küfrediyor sence yine bazı kendini bilmezlerin davranışları yüzünden. bize zaten hıncı olanlarda bundan fayda sağlayıp iyice kötülüyor türkleri .

bunların hepsini geç oyunun yapımcı firması bile isitemiyor türkleri , sen daha nelerden bahsediyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: explore

sana turk 70 lerı soyluum en ı ıler
    1.waranasi -diez
    2.411- diez
    3.eldara0- beramus
    4.taurus- diez
    5.bak bu en ii lerinden 00000 dan daha ii ha ------ NoBodyisperfect- cyper
    6-sayk0- cyper
    7-angelfal- cyper
    8-cexit -diez
    9-teoman_161 - diez

daha cok sayacagım turk war sen bılmıorsun ..... bence sız onlara deıl bunları dıkkat e al ın o f9 we 00000 dan daha ii oynuor bu arkadaslarımız we hepsıde arkadasım her serverdan

f9 u geçen akşam arenada ust uste kesti birisi, 1v1 yaptılarda, adam once giga ile kesti , f9 sende giga var raptor al dedi adam +8 çıkarttı gene kesti. ben 5 tur izledim 1 tanesini f9 aldı kalanaları diğeri aldı.

yan tarafatan f9 a laf atıyolar , yazık f9 , tum yeni başlayanların kahramanı nasıl kaybeder ,

bende arkadaşa soyluom f9 şimdi krallıktan isitifa edecek (orclardan çoğu sağlam adam ordaydı çünkü , rezil oldu)

• Arkadaşlar siz kendinizi oyuna çok fazla kaptırmışsınız unutmayın ki bu sadece bir oyun size ne bunlardan.
    Yok f9 muş 00000 mış kuntmuş felan neden onların siyasetini yapıosunuzki bırakın oynunuzu oynayın sanki ünlü sanatçılarmış gibide yok bu şunu yapmış yok bunu yapmış bana göre siz knigthın magazinel yönünden bakıosunuz bide röportaj yapılmış felan bu insanlar sadece sanal alemde bir yerlere geliyorlar önemli olan onların gerçek hayatları ve bu oyunda kim kime bedava item veya para versinki bazı şeyleri elde etmek için biraz emek harcamanız lzm insanlardan dilenerek oynamak bana komik gelio ve sadece bu oyun için benim yaptığım yorum bile gereksiz bırakın kimin ne yaptığını oynunuza bakın Beni eleştireblirisniz çünkü belli bi görüş yani yorumdur Herkesin Yorumlarını beklediğine göre benim yorumum birazda seni leştirmek

• orda dikkat edersen hitmachine üstüne ddleri giyiyo yani normal elbiselerinden daha yüksek bi dager defansa ulasıo bölece kendini cıplak gibi gösterip dahada büyük defansla savasıo !!! kunt bence 0000000 den daha güsel oynuyo sahsen beramusta oynuyorum ve bende asasinim czde hep pesinden gidiorm 0000000ın videosuna bin basar haraketler cekio ve ben bunu yakından görüorum en iyisi kunt hemde bizim gibi bir türk
    quote:

Orjinalden alıntı: OverTech

quote:

Orjinalden alıntı: m4kroop

Evet var

KUNT bir türk beramusta 70 lwl asssassin(bilmiyenler.icin_asas_bıçakçı_)

KUNT a saygım var ama çıplak kesemedi Peq kaliteli adamlara sökmüyo gibi ( yanlış anlamayın süper bi charı var bayada kesiyor )

• he bu arada ben su videolardaki pk nın tamamını göstermediklerine eminim düsünün onlar yatmazsa onlar gibi olan adamlar nasıl daha yeni 60 olan adamlara kesilsin örnegim sudur ki hatırlarsanız punkbusterde copy charlar vardı ve biz o copy charları arkadaslarla cok rahat olmasada pek zorlanmadan kesioduk(sayımız baya üstün ve magedik ::D) ama videoda kimse kesemior bu biraz sacma deil mi hemde itemleri saglam adamlar kesemior biz bile daha yeni 60 olmus ki ben daha 57 oldugum gibi cz ye girmistim kesiorduk onları bu videolar kesinlikle ya proramlanmıs önceden ayarlanmıs adamlar yada baya bir ölüolar ama videoya almıorlar %100 eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

cok şişirmişsin
    türküm ama her pisliği yapanın turkler oldugu kesın belki bu pisliklerden 1-2 sini sende yapıyorsundur

neyse ya sacma 1 topic olmus bence türküm türküm diyenler genellikle türkleri .... ler oluor.

• quote:

Orjinalden alıntı: m4kroop

Evet var

KUNT bir türk beramusta 70 lwl asssassin(bilmiyenler.icin_asas_bıçakçı_)

abı cok aydınlattın saolasın

tam komedı yaaaa ((asas-bıcakcı ))

• DOMUZDAN POST

GAVURDAN DOST OLMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Bence oyunu çok ciddiye almışsın .... Türkler bu oyunda yükselecekte nolacak ki??? Bunun yerine daha yararlı şeylerde çabalasak daha faydalı olur bence ... Hem bence her zamn geri planda kalmak iiidir .... Bence herkes kendi zevkine göre oynamalı .... Yani birinci kim olmuş yok kim lider fln önemli deil .... ben bırakmıştım bugün başladım yine .... Kendimizi kasmaya gerek yok yani ... Eğer ben oyundan eğlenceyi alıyorusam olay bitmiştir bence .... Tabi bu benim görüşüm ..... Katılıp katılmaamk size kalmış

• quote:

Orjinalden alıntı: _NoNick_

quote:

Orjinalden alıntı: Alihan54

f9dewil TÜRK DEĞİLMİ ??

adamlar gerçek resmini bile koyduar ne türkü be kardeşim
  • tek bi gercek wr.
    yabancılar ko yu sadece bir OYUN olarak görüor.
    bizlerse GERCEK HAYAT gibi.. baksanıza ytl satıslar falan..,
    diezde item basıp satan ewini gecindiren adam tanıorum bizzat..
    cikciksen aposa git lvl 30 olursan we party türkse %99 hemen atılırsın..
    oysaki lvl 35e kadar gelen exp düşmez o kişilerden.
    ,ama bir yabncıdan rica et we party kolayca kesebilosa %90 atmaz.
    bizim insanımız bu oyunda menfaatçilik şerefsizlik hırsızlık yapıo..Ha yabancılar yapmıomu elbette yapıo ama bizim kadar değil.onlar bunun sadece bir OYUN oldugunun bilincinde.bizde öyle olalm
    örneğin bugun dd kalkanı 150 den mercha koyacaıma 15e koymusum. o kadr takmadım sonucta bu bir oyun.
    bilmem anlatabiliormym
  • örneğin bugun dd kalkanı 150 den mercha koyacaıma 15e koymusum. o kadr takmadım sonucta bu bir oyun.
    bilmem anlatabiliormym

BEN NEDEN GÖREMEDİM SENİ NE ŞANSSIZIM

AH ULAN AH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfAsiA -- 13 Temmuz 2006; 22:23:42 >
  • zaten türk olarak kendimizi anca oyunda gösterioduk sizin gibiler yüzünden.Türkiye böle oyun oynıyarak kurulmadı.yabancılar zevk için oynuo sizin gibi kral olcaz diye deil sorada böyle ağlarsın yabancıları geçelim diye.geçiceksen yabancıları gerçek hayatta geç oyunda yabancıları geçmeye çalıştıkça daha da geriliyoruz.adı üstünde oyun zevk alıosan o sana yeter yabancılarında türklere öyle bi garezi yok sallama yok dinine küfür etcekmişsin vs vs nerden sallıosun.yabancıları geçim dicene kendine bi bak bu kafayla kaç lvl olsan ol seni geçerler.türk ün türkten başka dostu yokmuş ha senin gibi geri kafalı birinin zaten istesede dostu olmaz.böyle reklam yapmayı bırakın bizde biliyoruz türklerin ne kadar yüce olduğunu atalarımızı geçmişiyle özünceynize geleceğe bakın sizin yaptığınız türk reklam larını bizde yaparıs.sizin dedikleriniz hep lafta kalır türksen kafanı kullan öyle göster kendini atalarımızın yaptıklarıyla övünceyne.gerektiği zaman övünmesini bizde biliriz.türk lükle gurur duyucaksan oyunlarda duyma o kadar basit deil.sözüm bu geri kafalılara.

• Çoğu kişi de benim gibi düşünüyormuş sevindim ... Hem bu oyunda kim kime milliyetçilik yapıyor ha??? Çok milliyeçiysen ilk önce kullanıcı adlarınıza konuşmalarınaza kelimelerinize bakmalısınız .... 11DontSpeak11 neden Türkçe değil ki??? Ben çok milliyetçiyim değilim benim de hatalarım var .... Ama ilk önce bi kendimize bakalım da sonra başkaları hakkında yorum yapalım .... Ayrıca bu 00000000 denilenlere de inanamadım açıkcaksı ..... 000000 işi yoktu Türkleri kızdırmaya uğraşıyo ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Çoğu kişi de benim gibi düşünüyormuş sevindim ... Hem bu oyunda kim kime milliyetçilik yapıyor ha??? Çok milliyeçiysen ilk önce kullanıcı adlarınıza konuşmalarınaza kelimelerinize bakmalısınız .... 11DontSpeak11 neden Türkçe değil ki??? Ben çok milliyetçiyim değilim benim de hatalarım var .... Ama ilk önce bi kendimize bakalım da sonra başkaları hakkında yorum yapalım .... Ayrıca bu 00000000 denilenlere de inanamadım açıkcaksı ..... 000000 işi yoktu Türkleri kızdırmaya uğraşıyo ....

ADAM HAKLI
  • yabancıları yükseltmek istemiyosan neden bu oyunu oynuyosun bu bir yabancı oyunu eğer milliyetciysen (bundan şüpeliyim) türkleri çok yükseltmek istiyosan trko ya geç yükselt türkleri yabancılar bi kin besliyosan usko da ne işin var ve yabancılar bizim türklerden daha ii olduğu kesin(bu tüm yabancılar demek değil...).

saygılar!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.