Şimdi Ara

TÜRKSEN OKU SENDE BAK SENDE OKU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asLında ben yabancılarla oynarken hiç zevk almıyorum bu benim şahsi görüşürüm neden derseniz party yaparken arada muhabbet de oLmalı ne konuşcam ben yabancıyla ''ya işte gördün mü fener - galatasaray maçı süperdi'' hiç bişi anlamaz o bana dese bende bişi anlamam ama bazıları varki partide bile adamı soymaya çalışır yok aga şunu pls aga şöle aga böle direk disband yer benden.
    ha 1-2 server de yaşadığım oLay : türk bir mage ts basmış ismim yabancı gelmiş olsa gerek golemlere çekti ve baktığımda hep yabancı nickler bazıları da türk benim gibi ben bu işin içinden çıkamadım napiyim kimle oLursa onunla oynuyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

asLında ben yabancılarla oynarken hiç zevk almıyorum bu benim şahsi görüşürüm neden derseniz party yaparken arada muhabbet de oLmalı ne konuşcam ben yabancıyla ''ya işte gördün mü fener - galatasaray maçı süperdi'' hiç bişi anlamaz o bana dese bende bişi anlamam ama bazıları varki partide bile adamı soymaya çalışır yok aga şunu pls aga şöle aga böle direk disband yer benden.
    ha 1-2 server de yaşadığım oLay : türk bir mage ts basmış ismim yabancı gelmiş olsa gerek golemlere çekti ve baktığımda hep yabancı nickler bazıları da türk benim gibi ben bu işin içinden çıkamadım napiyim kimle oLursa onunla oynuyorum artık

Ben çok seviyorum yabancılarla oynamayı ve artık onları arıyorum yabancı gelsede oynasak diye(TÜRK arkadaşım yoqmu var hemde çok) ve muhabbetimde çok iyi oluyor karşı cins hakkında bile konuşuyoruz bazılarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverTech -- 12 Temmuz 2006; 15:24:30 >

• arkadaşım

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

demişin LvL kaç diye sorması önemli. Belki güçlü birşeyler kesiyo ve yardıma ihtiyacı var yüksek levelli biri lazım. zaten oyunun %70 i türk zaten. Gündüzleri gelen her Hi ye a.s diye cevap veriyorum şimdiye kadar yabancı çıkan kimse olmadı gündüz gelen PM lerden. Eziksin demesi artık deyim oldu. herkes herkese eziksin diyor. sen ona party istemekten başka bişey demediysen küfretmesi ayıp ama şimdiki millet böyle. mesela ben F9DeviL ezikdir diye konu açmıştım . bende 0000000 yanlısıydım eskiden. şuanda level 70 olanların hepsine illegal damgası vuruyorum. Koxpla kasmasada Edit Char yapmasada kesin bi illegallik vardır üzerinde. yani kendi dupelemese bile üstüne dupe item vardır. yada NP transferi yapmıştır. BUG yapmıştır. Buglu yerden Nova Towna girmiştir. şerefsiz arkadaşlarıyla KS party kurup elinden AoE Raven Slotunu çalmıştır. üstüne küfürler etmiştir. artık kimseye saygım yok şu oyunda. baktım ters ters konuşuyor hiç seviyesine inmeden PM bloklarım. patlasın

• haklısın kardes adama oy verip kral yapıyoruz adam kral olunca üssten dine mıllete herseye sövuyo arkadaslar türkler bizi kasmasa bile kralı türk yapalım clan basskanları turk olsun onlar en azından sovmezler
  • dediğinde sonuna kadar haklısın kardeşim.ayrıca bu arkadaşımın faşistlik fln yaptığı yok saçma sapan konuşmayın.o adamların size ne yararı var ? siz kendinize küfür edildikce hoşunuzamı gidio ?

TÜRK ÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !!!
  • KAJMERAN DEDIGI GIBI TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK DİĞER ARKADAŞIMIZ ISE BIZDEN KRAL OLMAZ YAPMAZLAR OLAMAYIZ O DEDİĞİN İÇİN COK CALIŞMAK GER
  • Arkadaşım aslında o 000000 ın bizimle ilgili sözüne yer vermiş olman onu önemsediğini gösterir(sakın yanlış anlama), oyunda bu tip sözler sarfeden yabancı çok sen neden 000000 ın sözü diye veriyorsun ki. Hem başkası söylese olay olmaz (tabi olur ama gören buralara taşımaya cüret etmez, çünki o karşıdakinin terbiyesizliğidir) ama 000000 söyleyince hatırda kalıyor buraya taşınıyor. Şimdi o adamın tek özelliği oyunu bizlerden fazla oynamış ve daha iyi yerlere gelmiş olmasıdır, onun dışında varsan baksan tipsiz, eziğin tekidir gerçek hayatta. Bence bu adamları o kadarda önemsememek lazım. Şahsen 1-2 şeyi öğrenmek için indirdiğim video lar dışında böyle artist lerin şovlarını izlemek için hiç video indirmedim, indirmemde.
  • Evet var

KUNT bir türk beramusta 70 lwl asssassin(bilmiyenler.icin_asas_bıçakçı_)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4kroop

Evet var

KUNT bir türk beramusta 70 lwl asssassin(bilmiyenler.icin_asas_bıçakçı_)

KUNT a saygım var ama çıplak kesemedi Peq kaliteli adamlara sökmüyo gibi ( yanlış anlamayın süper bi charı var bayada kesiyor )
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Arkadaşım aslında o 000000 ın bizimle ilgili sözüne yer vermiş olman onu önemsediğini gösterir(sakın yanlış anlama), oyunda bu tip sözler sarfeden yabancı çok sen neden 000000 ın sözü diye veriyorsun ki. Hem başkası söylese olay olmaz (tabi olur ama gören buralara taşımaya cüret etmez, çünki o karşıdakinin terbiyesizliğidir) ama 000000 söyleyince hatırda kalıyor buraya taşınıyor. Şimdi o adamın tek özelliği oyunu bizlerden fazla oynamış ve daha iyi yerlere gelmiş olmasıdır, onun dışında varsan baksan tipsiz, eziğin tekidir gerçek hayatta. Bence bu adamları o kadarda önemsememek lazım. Şahsen 1-2 şeyi öğrenmek için indirdiğim video lar dışında böyle artist lerin şovlarını izlemek için hiç video indirmedim, indirmemde.

vlla cok ıyı konsma yapmsısın

• kardeş haklı yabancıya özenmeyin..
    buyrun size bir türk : CaesaR (xigenonda assasin i vardı)
    neden blood a özeniyorsunuz adamlar town basmış 3 - 5 dk durmuşlar diye mi ?
    zamanında bu CaesaR ın clanı SULTANs townda yarım saat kalmıştır artık adamlar birbirlerine mana yetiştiremez olmuş cz den bazı kişiler çıkıp pot alıp healer lere pot yetiştirmişlerdir ...
    özenecekseniz TÜRKlere özenin !!!
  • abi CaesaR ın alt clanında benim ark vardı. CaesaR türk diyodu. SULTANs da GM itemleri sattığı için alayı banlandığı diye biliyom. xigenon bikaç gün kapanmıştı. bizim bütün arklar SULTANs yüzünden demişti.

Cheater_Clan_0001

videosunun izleyince yabancıdır bu adam demiştim.
    videosunda şarkı ve adamlar yabancı. bu video SULTANs adına yapılmıştır yazıyo başında.
  • Arkadaşım ii güzel diosun da kendini bir de onların yerine koy. Oynadığımız server USKO: Amerikan server'ı. Ama server'ın %75i Türk belki de. Bu Türkler'in de %25'i seviyeli, yabancılarla iyi ilişkiler kurabilecek nitelikte. Geriye server'ın yarısı kaldı lure yapan, küfür eden, dilenen çoluk çocuk... Ayrıca adamlar gelip İngilizce birşeyler yazınca da küfür yiyorlar nasıl olsa anlamaz diye. Aylardır açılcak olan TRKO'ya böyle bir milletin akın ettiğini düşün bakalım ne küfürler edilir tarafımızdan? Kendi vatandaşına bile hiçbir saygısızlık yapmayıp olumsuz cevap verdi diye ana avrat bırakmayanlardan yani...
  • dont abi sana istiosan areste wodd staff +8 verebilirim ama ben olympiada oynadığım için her zaman giremiyorum bana nickini yaz ben sana pm atarım ve senin dediklerini tüm kalbimle destekliyorum
  • Çingeneyi kral yapmışlar önce babasını astırmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NiceDayForDie_

Çingeneyi kral yapmışlar önce babasını astırmış.

KİMİN İÇİN SÖYLEDİN BU SÖZÜ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfAsiA -- 12 Temmuz 2006; 22:21:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11DonTSpeaK11

1:00000000 ,F9DEVIL VE benzerleri. Niye biz onlara özeniyoruz yokmu? hiç TÜRKLER'DEN iyi oynayan .Var ama biz tutturduk yanacıları .Takıntı haline gelmiş hep bunlar .Adam TÜRK ama adını 0000 koymuş.Ama bu güne kadar TÜRKLER hep 1 numara olmuştur.Ama bu oyunda değil. :(:(

2:Dün geec bir TÜRK arkadaştan pary istedim,lvl kaç diye sordu,sizce çokmu onemli?.Bende cevap verdim şuanda açtığım çar 47 de.Adamın söylediği laf şu Ezilsin sen ......... küfürle cevap verdi.^

3:Bu nereye kadar gidec arkadaşlar Türkler kardeşçe yardım etse TÜRKLER ,TÜRKLER'LE party kursa daha iyi olmazmı. Niye yapancılar yükselsin. Niye onları kasalım.

4:Zaman geçiyor ve sizin kastığınız yabancılar size karşı savaş açıyor .Zaman geliyor TÜRKLER HIRSIZ, DOLANDIRICI, SAHTEKAR oluyor. 00000000 bile bir konuşması vardı.:::EĞER TÜRKLERİ KIZDIRMAK İSTERSENİZ ONLARA DEĞİL DİNLERİNE KÜFÜR EDİN:::Diye bir konuşması vardı.Bir arkadaşımız yayınlamıştı.

5:DONANIM HABER kullanıcısı olarak el ele verelim, beraber yükselelim.Sizden RİCAM sessiz kalmayalım herkez fikrini yazsın ve bir ortak nokta bulalım.Ben aresteyim DONANIM HABER de areste oynayan arkadaşlarla oynamak isterim.

____HERKEZ YORUMUNU YAPSIN ____
    ::::::ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAK ÇOK KOLAY OKUYUP GEÇMEYİN SİZDE KATILIN::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM::::::::::::::::::::::::::::
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::YA SİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1) Türk Weya Yabancı Fark Etmez 000000 , F9DEWİL , DANTE wb. kişiler oyunda nam yapmış kişiler tabiki millet bu kişilere özencektir...

2)Kardeş kusura Bakma Ama Bence Lvl önemli solo harpy yaptıklarını düşünelim Seni o lvlde partye alırsa o kişininde kasması gecikecek bu yüzden kendi menfaati için seni harcaması doğal birşey...

3)Bu oyun Bu oyunda Türk , yabancı Benim için fark etmiyo Bazen O yabancı diye ezdiğiniz adamlar birçok türkten daha iyi niyetli daha sevecen yaklaşıyor...

4) Bu 000000 ı Türklerin Kastıklarını nerden Çıkardın Kanıtın War mı + 000000 öle birşey dediyse Forumda Neden yayınlanmadı Bence Bu tür adamları Kıskanan kişilerin yaptığı aptallık ....+ O söz Öle değil O söz Napolyanun;
    Türkleri Sawaş Meydanında yenebilcek güç yoktur , Türkleri Yenmek istiyorsanız birbirlerine düşürceksiniz
    İyi alıntı ama neyse...

5) Bence Senin Derdinde Kasamıyosun Kasmaktan Sıkıldın Bunları Bahane Ederek Seni kasıcak Birini Arıyosun konuşma Tarzından Bunlar Anlaşılıyo...

• f9dewil TÜRK DEĞİLMİ ??
  • walla biz bu yabancılara kıl oluoruz cunku bunu tarihe bakınca anlıoruz.. ne demis atalarımız türkün türkten baska dostu yoktur

• quote:

Orjinalden alıntı: Alihan54

f9dewil TÜRK DEĞİLMİ ??

adamlar gerçek resmini bile koyduar ne türkü be kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.