Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.104
Cevap
323
Favori
713.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öğrenci Tarifelerine geçemediğinizi nereden biliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

Evet

Faturasızda TL yüklemediğin zaman 500 - 250 mb

Sosyal medya veriyor

TL Yüklediğin zamanlar daha yüksek bana 20gb vermişti

Şimdi yükleme yapmadığım için geçen haftalar 500 ve 250 mb vermişti şimdi günlük sosyal medya veriyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yaşım tutmuyor ve öğrenci değilim. 26 sanırım yaş sınırı o tarifelerde yanlış bildiğim bir konu varsa aydınlatır misiniz?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Bu yazdıklarını nerede okudun nerede yazıyor ki buraya yazıyorsunuz ?

Vay be bunu bilmiyordum. Faturalıda sınırsız sosyal medya 215 tl ile yapıyordum. Faturasızda sınırsız sosyal medya paketi var mı ben bulamadım ?

• Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

Faturasıza 30 GB YouTube var bildiğim

Bide bunlar çıkıyor

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Seçenekler kötü abi ya. Faturasızda sınırsız sosyal medya yok demek ki olsa iyi olurdu. Hos25 sonrası faturalıda uygun bir tarife alıp ayrıca 215 tl lik sınırsız sosyal medya paketi alarak kullanmayı düşünüyorum. Daha makul bir öneriniz var mı hocam ? Sınırsız sosyal medyalı ? Bir de ilerleyen zamanlarda sınırsız sosyal medya devam etmeyebilir mi acaba? Ona güvenip de düşük GB lı taahhüt verip yarı yolda kalmayalım

• Arkadaşlar yaşlılar için sadece uyguna dakika paketi var mı?

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

Faturasızda Hesaplı 750 var

Bide bimcell var

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/hesapli-750-paketi

• kumdan kale kullanıcısına yanıt

Hocam benim de 15 gün sonra hoşgeldin tarifesi bitiyor. 3. Ay. Benim tarife mobil öğrenci olarak görünüyor ve teklifler gelmeye başlayalı 10 gün falan oldu. Tekliflerin çoğu öğrenci ile ilgili..

İdeal tarifler çıkmıyor evet ama sizin gibi bazı arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapıldığını söylüyor. İşleyiş tam olarak nasıl oluyor. Siz bayağı detaylı anlatmışsınız ama ben bu kısımları hala tam anlamadım. Çünkü herkese farklı bir şey söyleniyor.r

Her müşteri temsilcisi aynı şeyi mi söylüyor, yoksa olmadı tekrar mı aramak gerekiyor?

Bir de tüm iadel tarifler geçerli mi?

20-25-30 gibi onlar mı söylüyor yoksa direk siz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 16 Şubat 2025; 22:51:36 >
  • Faturasız hattıma aldığım 6 aylık paketin kullanımı 6 Mayıs'ta sona erecek. Şu an TT uygulamasında faturalı ideal 12 teklifi mevcut. Geçiş için onay verirsem 6 aylık paket için peşin ödediğim ve henüz kullanmadığım dakikalar, internet vs ne oluyor? Yanıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanki26 S kullanıcısına yanıt

Paketinde ki kullanımlarınız yanıyor.

Geçiş günü hakkında bilgi var ilk sayfada bakınız

• Online işlemlerden. İdeal tarifelere bakacaktım ama Faturasızdan faturalıya geçişe tıkladığımda şu uyarı çıkıyor. Nasıl aşabilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlk mesajda mobilheryonentarifesinin seçilmesi gerektiğini söylemişsiniz hos25 paketini kullanabilmek için ben mi yanlış anladım ?

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Ben, benim geçirdiğim süreci anlatayım; diğer kişiler ne yapıyor, nasıl yapıyor bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, dedim ki: "Ben faturasızdan faturalıya geçmek istiyorum, ne gibi tarifeler var, en ucuzu nedir, en pahalısı nedir, bilgi almak istiyorum." O da bana "Ne kadar GB lazım size, kaç dakika lazım?" dedi, sonra ideal tarifeleri sıraladı. Müşteri hizmetleri sana ideal tarifeleri söylemese bile, sen sor "İdeal tarifeler var mı?" diye. Onlardan yapabiliyor muyuz, diye sor; oluyorsa söyler zaten. Ama tarifeleri sen görüyorsan, yapabiliyorsan uygulamadan da yapabilirsin. Bir de tarifeye geçince, indirimden yararlanmak için "SÖZ" yazıp 5555'e yolla; gelen mesaja da cevap ver. Tarifeye geçince bunu yapmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 17 Şubat 2025; 3:25:10 >
  • TT'a geçiş yapabilmek için birkaç günlüğüne Turkcell faturasıza geçmiştim, geçen gün bayi bayi gezip TT faturasıza geçmeye çalıştım hiç biri geçirmedi (hepsi farklı bahaneler sundu). En son bir bayi faturasızdan faturalıya geçiş tarifelerini yapabileceğini söyledi ki zaten benim de amacım faturasıza geçtikten sonra onlara geçmekti, direkt o faturalı tarifeye geçiş yaptırdım.

Az önce hatlar açıldı fakat faturalı olmamış, hatlar faturasız açıldı. Madem öyle ben de kafamrahat paketini yapayım dedim fırsattan istifade. SMS'i gönderdim talebiniz işleme alınmıştır diyeli yarım saatten fazla oldu ama hâlâ onay veya red mesajı gelmedi. Ortalama ne kadar sürüyor bu süre normal mi?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Benim yazdığımda sıkıntı yok onları sormadım size .

Sizin yazdıklarınızı sordum neye göre yazdıklarınızı ?

• H A N kullanıcısına yanıt

Bayi hat açılınca gel demedi mi size ?

Taşıma yaptığınız bayiye gidip dediğiniz FATURALI tarifeye geçiş yapmayı deneyin.

SMS bazen hiç gelmiyor web online işlemlerden deneyin kabul ederse orada yazan fiyattan kabul edip geçiş yapar

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.