Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.454
Cevap
334
Favori
733.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 GB 200 TL kampanyasından yararlanıyorum bana özel teklif 247 TL 25 GB +2 GB hediye 12 ay taahhüt istiyor normalde fatura 1495 liraymış kabul edeyim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgürkuaför kullanıcısına yanıt

Yetmiyorsa kabul edilir

Ne zaman kabul edeceğiniz bilgisi var ilk sayfa da

Görsel de ekleyebilirmisiniz

Cayma durumunuz olursa yüksek ceza ödersiniz aklınızda bulunsun

• Ben iki bayiye gittim ikisindede çıkmadı.

• bugün mh yi aradm enfes prime sınırsız sosyal medya tarife 26subat itibari ile bitmişti.buna yakin bisey sunarmisnz dedim 900 kusur lira ya ssm li tarife var ondan sonra 420 ye değerli prime 30+10(sosyal medya var dedi bi daha zorladm 470 e 40+10(sosyal medya li tarife önerdi zorlamaym faturasiza geçirin dedim gecirdiler😆 hatta 300 yükledim bankadan Hos 25 i yapaym diye sonra deneyin dedi sabah bi daha denicem bakalm gecebilirsek 2 3 ay takılıp güzel tarife kollucaz artık korkmaz hocam başta olmak üzere tüm paylasimcilara tesekkurler süreci anlatmak için yazdm hayırlı akşamlar herkese 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 28 Şubat 2025; 23:25:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    teklifi faturasız birimden alıcaktınız orası ufakta olsa uygun bişiler verebiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    oyle yaptım zaten en iyi verdiği 40+10 du 470lira ya kabul edilebilirdi aslında ama sınırsız sosyal medyali Limitsiz e şuan 270 odeyince boş pakete o kadar vermek rahatsız ediyor

• cycloner kullanıcısına yanıt

Bu tarifeye nereden nasıl ulaşılır acaba?

• sistem hala hata veriyor bayiye gidip bana hoş 25 paketini postan yaparmisiniz dicez
    gittim bayide hala sistem yok orda da aynı yapan olurda yazarsa seviniriz kaldık paketsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 1 Mart 2025; 10:12:30 >
  • Gençler ben şimdi popüler 10gb tarifesindeyim.
    5-6 ay sonra ideal paket 8 gb teklif gelse ve teklifi kabul etsem🙄😏🤔bu benim için kâr mı yoksa zarar mı olur?

Faturalı paketimi iptal etmekten daha iyidir gibi😏ne dersiniz siz bu işe?😏
    Hem de tt kalma sürem 6 ay daha uzamış olurdu😏toplamda 1.5 sene tt'de kalmış olurdum😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 1 Mart 2025; 10:0:6 >

dün akşam benim gittiğim bayi de sistem yok demişti

umarım paketleri kapatmadan sistemi açarlar da paketimizi alabiliriz

• Taahhüt bozmam halinde ödiyeceğim ceza bedeli her geçen gün katlanarak artıyo😏tarih sizleri affetmicek gençler😏bana yapılır mı bu😏

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 1 Mart 2025; 10:49:22 >

cok uygun bir teklif olmus , kaçırmamak lazım derdim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Mart 2025; 11:54:11 >
    sınırsız sunmadımı ilginç

• streamin S kullanıcısına yanıt

bende öyle düşündüm geçişi yaptım 25+2 + 1500 dakkika konuşma 247 t işin garibi eşim 6 gb internet telefona 200 öderken ben 20 gb için ödüyodum onuda 10+2 gb 263 tl yaptık ayrıca teb bankası kk kampanyası otomatik talimatla verenlere faturanın yüzde 20ini karşılıo indirimli olarak numaramı otomatik ödemeye verdim (not teb sadece 1 telefon faturasının tanımladığınız numaraya yüzde 20 indirimi bir sonraki aya iade edio) =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 1 Mart 2025; 12:20:52 >

Ben dün sabah kendim yaptım bir sorun çıkmadı

• wedsaz W kullanıcısına yanıt

başka operatörden mi geçtiniz yoksa faturalıdan faturasıza mı geçtiniz

50 tl indirim veriyor faturada ben kullanıyorum uzun süredir cep tel faturamda her ay 50 tl düşüyor ödendikten sonra iade oluyor en fazla 50 tl düşüyor sonuçta ödeniyor 50 tl 50 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 1 Mart 2025; 13:44:15 >
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ Alabilen varmı bunu bende şuan hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 1 Mart 2025; 13:48:40 >

bana mh 200 tl üzeri faturalrda yüzde20 250 tl yi gecmeyecek şekilde dedi

şimdi aldım teşekkürler paketler kısmından giriş yaparak aldım mobilin ana sayfa üzerindeki kısa yoldan olmadı paketler kısmında oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 1 Mart 2025; 14:19:45 >
  • 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.