Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozandedebek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.645
Cevap
339
Favori
745.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. türk telekom sene sonu kampanya yaptığında 15 gb yeter diye düşünüp bu 15 gb 1000 dk ve 250 sms olan tarifeye geçmiştim. benim engelli indirimim de var. ancak gel gör ki internet yetmiyor. türk telekomu arıyorum beni bir üst tarifieye geçirin kabul etmiyorlar. benim ne yapmam gerekiyor. Bana fikir verir misiniz. Tşk ederim.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt

Alıntıladığın yorumda yazdım . 

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

6 ay olunca uygulamadan teklif gelir işinize gelirse kabul eder tarifenizi değişirsiniz .

ya internetiniz bittiğinde ek paket alın ya da müşteri hizmetlerinden Faturasız biriminden teklif isteyin 

• ParlaMert kullanıcısına yanıt

Ben Hos25 deyim daha 1 ay dolmadı. 10 Mart itibariyle dolacak. Bakalım. Daha gelen hiç bir teklif yok. Buraya yazacağim geldiğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 120 günüm henüz bana teklif çıkmadı prime sınırsız 40 gb kullanıyorum bende geçen senede böyle olmuştu taahhüt bittikten sonra 20-25 gün sonra teklif çıkmıştı nedense bende öyle oluyor bende faturasız birimden yenilemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 4 Mart 2025; 11:20:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Üstad Hos25 deyim. 1. ay 10 Mart da doluyor. Ben MH 9 Mart da mı aramalıyım o zaman da tam 1 ay dolmuş olmuyor sıkıntı olur mu ? Eğer 10 Mart ve sonrasında ararsam Hos25 paketi otomatik yenilenecek boşuna gitmesin diye düşünüyorum.

• Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

30 Gün tamamlanmış olması lazım .Paket yenilensin kullanın derim 27 mart tan sonra geçiş yaparsınız  

Tamam üstad öyle yapacağim. Peki sonraki süreçte MH aradığımda faturasız birimle görüşüp faturalıya geçmek istiyorum deyip teklif mi istiyorum? Şaşmaz tarifesi verirse kabul etmeyip ideal istiyorum mu demeliyim ? Bir de bunlar sözlü olarak mı halledilip geçiş yapılıyor yoksa uygulama üzerinden tanımlama mı yapılıyor öyle mi geçiyoruz? Bir de uygulamadan örneğin şaşmaz tarifesi teklif edildi ideal tarifesi gelmesi için onu red mi etmeliyim. Red edersem de bir daha da gelmeme gibi bir şey olabilir mi ? Çok sordum galba :)

• Süpermariojardel S kullanıcısına yanıt

30 Gün dolduktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapabileceksiniz .

Uygulamadan teklifler 2 aya yakın gelmeye başlıyor .Sistem hangisini gönderirse direk ideal tarifede gelebilir Şaşmazda .

Şaşmaz gelirse reddedin ideal tarife teklifi gelecektir .

İlk sayfada ki bilgiler ışığında gününde kabul edebilirsiniz.

Çok teşekkürler üstad

• Hoş 25 yapamayanlar Vodafone tanışma 25 var vergiler dahil 175 TL. 3 ay sabit ve yenilenme özellikli. Sonrasında Telekom taşıma yapılabilir.

• ön ödemelimi faturalımı ?

• yahyademirci kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli.

• Arkadaşlar şu an vodafone faturasızdayım, turktelekom geçmeyi planlıyorum var mı uygun fiyatlı yüksek gblı paketler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HOS25 ile geçen ay geçiş yapmıştım faturasıza şimdi yarın süresi doluyor ik ay doluyor yani 2. ay otomatik yenilenicek mi acaba yoksa yine mesaj falan atmamız gerekiyor mu?

• yildirimweb Y kullanıcısına yanıt

TürkTelekom dan gelen mesajları takip etmiyormusunuz?

• son bi fikir danışıp kafa utulemeyim çok yazdm. şimdi ben turk telekon faturalidan taahhüt bitimi faturasiza geçtim. hoş 25 de olmuyor eskisi gibi muhtemelen telekom aksiyon aldi bu ara.yarin gidip Vodafone faturaiza geçsem hat açılınca hemen akabinde yine telekoma geçsem (bi engel yoksa tabii)taşıma yaptı başka operatörden geldi diye hoş 25 alabilir miyim?amacım bi müddet takılıp sonra korkmaz hocam gibi teklif gelirse ideal bir tarifeye geçmek 35 40gb civari.yoksa bana olmadı kardeş yemez der mi telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 4 Mart 2025; 22:46:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Degerli musterimiz, Hos Geldin 25GB Paketiniz 115 TL'ye tanimlanmistir. Yurt ici her yone 750 dakika, her yone 750 SMS ve 25 GB cepten internet ve WhatsApp uygulamasinda gecerli sinirsiz mesajlasma hakkinizi 28 gun boyunca, 02/04/2025 saat 09:37'a kadar kullanabilirsiniz.Paketiniz en fazla 2 kere yenilenir.

Baska operatorden geçiş, bugün tanimlandi, SMS ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 5 Mart 2025; 9:40:53 >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun başka operatorün faturasızdan mı geçiş oldu. 48 saat içinde geçiş olmuş masallah

Birde operator değişikliği ile faturasıza geçiş için MH den arayıp yappılıyormu bilgisi olan varmıdır?

• ParlaMert kullanıcısına yanıt

Eyv,

faturalı tcell den geçtim..

online hat taşıması oluyor, kurye ile sim kart teslim ediliyor..

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mobil-online-basvuru

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.