Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Real_Spawn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.635
Cevap
339
Favori
744.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Para almak için yapıyor olabilirler

genel müdürlükten deneyim TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

müşteri hizmetlerini arayıp kesin bilgi alıp .DUruma göre hareket edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt
    Ttkom genel merkezlerde e sim ve fiziki sim kart ücreti sadece 50 lira. Boşuna yüksek ücret vermeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafon daki süremiz bitmek üzere uygun bir tarife var mı ?
  • 25gb 1500 dak 250sms 292TL uygun mu kabul edeyim mi? 79 gün kaldı tarifenin bitmesine.?

• inso İ kullanıcısına yanıt

Şuan kullandığınız ne kadar ?

yetmiyorsa ilk sayfada ki bilgilere göre kabul edebilirsinizTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Merhabalar, popüler prime 30 gb kullanıyorum 390 lira falan ödüyorum. Taahhüdüm yarın bitiyor Değerli Prime 35 (492 TL) ve Prime düşün 30gb (451.50 TL) tarifelerini önermişler aslında 2 tane daha tarife önermiş ama onların fiyatı yüksek. Sizce devam mı etmeliyim diğer operatörlerden daha uygun tarifeler bulabilir miyim? Genelde 25-30 gb gibi internet tercih ediyorum. Dakika çok harcamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 7 Mart 2025; 12:0:8 >
  • Turkcell’den bugün TT’a hattım taşındı. Bayi faturasız mobil ogrenci tarifesine taşımış, hos 25 paketini sırasıyla sms göndererek (5555’e hos 25, ardından onay mesajı geldikten sonra tekrar 5555’e kayit hos 25) paket hattıma tanımlandı.

Bayide 1 ay geçerli diyorlar YALAN, 3 ay şeklinde bilgilendirme sms’i geldi. TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gokcesel kullanıcısına yanıt

He deyin siz işlemi yapın gerisini ben yapacağım demeniz yeterli.

Paketi anlatmanıza yüz göz olmanıza gerek yok

Güle güle kullanın TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Slm dostlar Tarifem ağustos ayında bitiyor..Sınırsız sosyal medya + 30 gb internet 345 lira ödüyorum .
    Bugün mh aradı ve alttaki teklifi sundu,sizde kabul edeyimmi yoksa bekleyeyimmi

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 7 Mart 2025; 13:32:50 >

• Az önce faturasız birimle konuştum 30+10 SSM 420 TL
    25+5 SSM 380 teklif edildi kabul etmedim
    Sözleşme bitimine 14 gün kaldı

• Bu ilk sayfadaki İdeal tarifeleri alamıyorum hiçbir şekilde. Sebebi ne olabilir? 3 aydan uzun süredir faturasızdayım.

MH hattınıza bu paketler teklif olarak tanımlanmamış, buradan geçiş yapamıyoruz bayiye gidin diyor.

Bayi sistemde bu paketler çıkmıyor diyip başka kazık paketler öneriyor.

Online işlemlerdeki menüden kendim bakıyorum orada da görünmüyor.

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt

hocam birçok temsilciyle görüşmeyi deneyin, bazısı yok diyor diğeri tamam diyor. müşteri hizmetlerini aradığınızda bana geçen ideal tarifeler teklif edilmişti ona geçmek istiyorum deyin. ya da direkt x'te telekom desteğe yazın sizi arasınlar öyle yaptırmayı deneyin.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Bana görüştüğüm temsilci dedi ki evet bu tarifeler şu an aktif ancak sizin hattınıza tanımlanmadığı için buradan geçiş yapamıyoruz.

Online işlemler menüsünde de saçma sapan tarifeler var, en ucuzu 140'tan başlıyor.

Ben zamanında turkcellden vestel cell faturalıya geçmiştim ve oranın kapanmasıyla tt faturalı yaptılar herkesi, taahhütleri falan transfer edip.

Bundan mı acaba benim hatta vermiyor sistem bilmiyorum.

ben sizi faturasızdasınız sandım şu an. çünkü ideal tarifeleri faturasızdan faturalıya geçerken veriyorlar. faturasızda 1 ay bekleyip bu teklifler beliriyor ya da belirmezse müşteri hizmetleri üzerinden işlem yapılıyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Yok faturasızdayım zaten, ilk mesajımda belirttiğim gibi. 3-4 ay oldu geçeli.

Sadece hattın orijinali turkcellden vestel cell faturalıya geçme şeklindeydi.

Çok sanslı 5 gb mı ne kullanıyorum 165 tlye birkaç aydır.

Şu an tt faturasız mobil heryöne tarifesi olarak gözükmesine rağmen ideal tarifler görünmüyor sistemde niyeyse.

hocam ben 3 ay faturasızda hos 25 paketi kullandım, bana da ne uygulamada ne de online işlemlerde hiçbir teklif gözükmedi. normalde 1 aydan sonra çoğu kişide ideal tarifeler hemen beliriyor ama bende 90 gün boyunca hiçbir zaman belirmedi. ideal tarifeler gözükmeyince x twitter'dan telekom desteğe yazdım aradılar, temsilci ilk bana bana başka tarifeler sundu, hayır ben dedim ki ideal 25'e geçmek istiyorum, sonra bakalım dedi, kontrol etti evet geçebilirsiniz dedi ve ideal 25'e öyle geçtim.

siz de dilerseniz gündüzün arayın belki temsilcilerden yapan biri çıkar. çünkü burda bazı arkadaşlar birkaç seferde farklı temsilcilerde anca yaptırabildik diye bilgi paylaşmışlardı.

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt

Allah Allah size bu tarife çok uyguna gelmiş. Bana değerli prime 45'i 548 liraya sundular. Acaba bu fark neden?

• HOS 25 aktif değil mi ? Sürekli hata veriyor SMS attığım da

• 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.