İlk sayfayı okumadınız mı hiç ? Bu gece bitmez 9 U son gününüz .Akşam arayıp kabul ederseniz 1 ayınız mundar olur 👍 10 Martta arayıp kabul edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (728. sayfa)

-
-
Bugün buna geçtim 3 ay mantıklı gerçekten tkü de dahil. Taşıma yaparken175 tl bu paketi alarak geçiş yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 8 Mart 2025; 17:55:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turktelekom ana bayiye gittim faturasıza taşımadılar ısrarla faturalı önerdi, ellerinde faturasız hat yokmuş sözde, şikayet etsem nereye edebilirim.
İlk ayda 10gb veriyor onlinede
Bayiye gidip hiç uğraşmayın.. ttkom müdürlüğü binasına gidin en yakın, 5dk bile sürmeden sorgusuz sualsiz faturasiza taşıdılar hattımı.. önce online işlem yapmıştım yok kurye masrafı 120tl yok adreste kuryeyi bekle vs. ne ugrascam dedim ana binada hallettim.. 10 mart gece aktif olacak hattım.. sonrada hoş 25 paketini alcam
BTK ya yazabilirsiniz .
Konumda ki gibi yapabilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/turkcel-bayisinin-numara-tasimada-pesin-ucret-istemesi--159372218
Benim gibi Türk Telekom’u ispark ve Espressolab ayrıcalıkları için tercih eden varsa bu anlaşmalar artık bitmiş, uygulamada gözükmüyor bilginiz olsun. İnşallah uzatırlar yoksa adaya veda edeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne için düşünüyordunuz ne için bitmiş peki?
Bittiğini nasıl anladınız?
Uygulamada prime avantajları bölümü çıkmıyor diye yaygara koparıyorlar
Online işlemlerde hepsi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok saçma uygulamada olmayan onlıne onlında olan uygulamada yok her dk onlıne giremezki biri saçmalık💁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Espressolab kampanyası bitmedi ama bitiyor sanırım, SMS ile kod alırken kodlarım hep o ayın sonuna kadar geçerli oluyordu, şuan ibare değişerek “kodunuz kampanya sonuna kadar geçerlidir” yazmışlar. Bu yazıdan mart sonu kampanyanın biteceğini anladım ben.
Türk Telekom faturalıdayım.
Bugün taahhütün son günü.
Uygulamadan gelen teklifler çok yüksek fiyatlı.
Arayıp faturasıza geçiş yapacağım ancak yukarıda hos25 pakete geçiş yapılamadığı yazılmış. Doğru mu? Ne önerirsiniz?
Şu an geçişlerde bir sorun yaşanıyor. Başka operatörden numara taşıyanlarda sorun olmuyor. Faturalıdan faturasıza geçişlerde bu paket artık alınamıyor. Düzelir mi pek sanmıyorum. Bilginize
Geçen ay faturasıza geçtim, son faturada yıllık tkü ve faturasıza geçiş ücreti halen gelmedi... son faturam normal tarife ücreti olarak geldi.. 300 tl civarı bir fatura çıkması lazımdı. Sorun ne olabilir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturasıza ne zaman geçtiniz? Faturanız ne zaman kesiliyor?
merhabalar, bimcell hatları direk turktelekom faturasıza taşıyabiliyor muyuz yoksa başka operatöre gidip öyle mi turktelekoma geçmeliyiz, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
Taşımıyorlar
Diğer operatöre gidip gelmen lazım
Fatura kesimi 9, 3 hattın geçişi 10 unda oldu bir hattında sorun oldu 13 ünde oldu.. acaba bu aya mı kalmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 9 Mart 2025; 12:10:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son Faturanız daha çıkmamış ki.
10 unda olanlara 1 günlük
13 ünde olanada 3 günlük Fatura çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X