< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 5 Nisan 2025; 16:48:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (752. sayfa)

-
-
İdeal prime paketi diye birşey yok neye geçildiğini iyi öğrenin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ideal 35 gb prime tarifesi demek istedim hocam. şubat ayında geçildi şimdi sms atıp 5 gb ı talep edebilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ideal prime 35 gb tarifesine veriyor
Kapanmadıysa alırsınız .
Geçen gün alanlar oldu 👍
mevcutlar geçebiliyormu ideal prime 35 paketine fenercell kullananlar fiyatı neydi birde teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İdeal prime 35 diye bir paket yok piyasada
neye geçiyor millet belkide genel merkez özel veriyorlar
Geçenlere sorun neye geçtiklerini
Merhaba, yıllık pakedim 10gün sonra bitiyor. Uygulamada ideal 2gb 86 TL ve şaşmaz 2gb 115 TL teklifleri var. Şikayetvarda bu paketlere geçip faturaları 150-200 civarı geldiğini söyleyen epey kişi gördüm.
Özellikle ideal pakedini kullananlar, aylık faturalarında aşım oluyor mu yoksa taahhüt edilen ücret mi geliyor?
-
İdeal paket diye birşey yok kimse kullanmıyor
size gelen tekliflere iyi bakın şikayet vardakilete de
Numara taşıma ile 2000dk içeren tarifeler ne kadar? Bilgi verirseniz sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalıya almışsınız ama inşallah uygun faturalı tarifeler sunulur size.
Bende Vodafone'un faturasız paketine geçmeye karar verdim. Hoşgeldin 25 gb paketi.
25 gb + 750 dk + 750 sms = 175 tl
3 ay alınabiliyormuş. 3 ay sonunda eğer uygun faturalı tarife teklifi gelirse Vodafone'dan devam ederim. Gelmezse turkcell veya telekom'a geçerim.
Türk Telekom'dan memnundum ama sunduğu teklifleri (faturalı veya faturasız) benim için pahalı. Çareyi numara taşımakta buldum bende. Türk Telekom üzülsün 🙂
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
aktife indirim yok hocam yeni gelenlere yapıyorlar hep 10gb paket 190 liraydı 165e kadar düsürdüler hatta 1 ay oldu olmadı bu kampanya icin,
ben suan 150 ödüyorum süre bitimine 1 ay var ,hosgeldine bende gecer duruma bakarım sonra vodafone az ceksede devam cok tel kullanan biri degilim telekom masallah tekel gibi davranıyor.
-
vdf turkcell herzaman telekomdan pahalı olur bunu unutmayın özellikle yenilemede
galiba turkcellin fiyatlarından haberiniz yok 50 gb 1000 tl veriyor mevcut aboneye
digerleri beni baglamaz, telekom aynı pakete uzatmaya 290 lira cekiyor ne hikmetse dısardan gelene 180-190 gibi bisey yapıyor yazdıgım gibi mevcut üyeye bişeyi yok 1 ay kalıp duruma bakacagm uygun olursa gecerim yoksa devam...
-
herzaman yeni aboneye uygun olur operatörler 3 operatörde öyle nedeni diğer operatörlerde kullanılsın 3ününde birbirinden haberi var danışıklı iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 6 Nisan 2025; 2:1:17 >
Teklifde bu görünüyor, ideal 2gb yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küp Sucuk -- 6 Nisan 2025; 11:8:46 > -
Bu tarife oluyor görselde de yazıyor
İlk sayfada bilgi var .
Aşımsız tarife ekstra birşey alınmadığı sürece ilk ay hariç tarife fiyatı +vergi olarak Faturalandırılır .
Şikayet yazanların hepsinde 1 şey vardır
Ben 35 GB kullanıyorum
212+21.50TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X