< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (750. sayfa)

-
-
temmuzda biticek taahhütüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yani evde net varsa 100 gb çok değilmi? 21.5 tlde tkü koy üstüne
Malesef yeni taşındım altyapı yok. Magnet sınırsız 1200 TL ve 15 mb te kadar. Öyle olacağına eşim ve ben bu tarifeye geçsek bize yeter diye düşündük.
ozaman mantıklı teklif turkcellde 1150 tl buna benzer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 3 Nisan 2025; 23:17:6 >
Yazdık ya yukarıda. Btk’sından faturasız blöfüne kadar her şey.
Tarife fiyatı neyse o. Ekstra indirim yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım temmuzda ben alabilecekmiyim yine oradan uygın bişi birde fenercell için uygun teklif
Sosyal paketlerde niye yaş sınırı var. Normal kullanıcı olarak geçebileceğim sosyal paket yok
Sosyal paketten kastınız nedir ? Neyi almaya çalışıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçinde sınırsız insta olan paketler. Sadece selfy sınırsız sosyal var onun da yaş sınırı varmış
Onlar paket değil tarife bu arada
Mevcut faturalı kullanıcı iseniz Müşteri hizmetlerinden tarife değişikliği ile geçebilirsiniz
Dediğiniz tarifeyide yaş sınırında bulunan Tc ile alabilmeniz lazım.
Taşıma yaparken bayiden teyit edip taşıyabilirsiniz
faturasizda 3. ayima gircem.
20gb harika 280 var. ideal beklemeli miyim?
Şuan vodafoneluyum. Selfy olan pakete sadece arkadaşımın tc numarasını vererek geçiş yapabilir miyim? Yoksa hattı o kişinin üstüne alması mı lazım
O nasıl bi soru
pahalı kullanmak istiyorsan kabul edebilir siniz.
-
Neye geçmek istediğinize bi karar verin önce .Yukarıda yazdım Taşıma yaparken bayiye danışın uygun aralıktaki Tc ile taahhüt veriliyorsa kullanırsınız .
Önceden kabul görüyordu değişmiş olabilir .
Hattı almasına gerek yok sadece Selfy ye üye olmanız yeterli 7-25 Yaş Tc ve doğum tarihi lazım
Hat açılınca 7-25 Yaz Tc ile taahhüttü kabul ediyor mu diye sorun bayiye oluyorsa taşınırsınız .
-
Halihazırda Popüler 15gb (yüzde 10 indirimli) + 5gb (taahhütlü hediye) kullanmaktayım. Taahhütlerin bitimine 150gün var.
Uygulama üzerinde %50 indirimli Değerli 20gb tarifesi 285 TL'ye sunuluyor. Müşteri hizmetleri bu tarifeyi kabul ederseniz taahhütlü 5gb yüzünden 750 lira cayma bedeli ödersiniz diyor. Bu saçmalık nedir? Nasıl aşarım bunu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 4 Nisan 2025; 16:29:16 > -
hediye bedava ama taahhütlü onun cezası olur boşa vermiyorlar hediyeyi taahhüte yakın kitliyorlar ayrılamayalım diye operatörden
Size verilen 5 gb tarifenize özelse olabilir
5gb adı ne diye geçiyor ona bakın
Tarifenizi değiştirmeniz durumunda hepsiTaahhüt bitimine kadar devam eder .
Tekrar farklı Müşteri hizmetlerine yine sorun .
Tarife değişikliğini yeni Fatura döneminde yapın .
Bide paketi satın aldığınızda size mail gelmiştir ya ona yada online işlemlerden abonelik evraklarınnda yazar .Tarife değişikliğinde iptal olur gibi ibare var mı bakın
Arkadaşlar şuan turkcelldeyim ama fiyatları aşırı pahalı geliyor artık 20 gb 750 dk paketini 350 tlye kullanıyorum taahhütsuz olarak turk telekoma bakıyorum geçmek için ne önerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X