İlk sayfada bilgi var Faturasızda merhaba paketini alıp Faturalı ideal tarifelere geçiş yapabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (751. sayfa)

-
-
Yolladım deneyin bakalım .
olmazsa konudan yazın .
sil süpürden yine geldi telefon bende değil ulaşınca isterseniz onları da yollarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci kez müşteri hizmetleri ile konuştum, ısrar etmesem ikinci mh "geçiş yapabilirsiniz cayma bedeli çıkmaz" diye kapatacaktı. O da cayma bedelinin 750 TL olduğunu söyledi sonradan. Şikayet var'a yazdım bakalım durum değişecek mi.
Bu taahhütlü hediye pakedinin mantığı nedir anlamadım; daha düşük ücretli tarifeye geçemezsiniz dese anlayacağım, aynı operatördeyim + daha fazla ödeyeceğim bir tarifeye taahhütlü olarak geçmeye çalışıyorum yine de cayma bedeli çıkıyor. Ülke git gide zıvanadan çıkıyor.
Cevaplar için teşekkürler.
-
Tarifenize özel indirimli gb verdikleri içindir .
Size söylediğim yerleri olursanız kesin sonuca varırsınız .
Yada dediğim gibi yapın
Yeni Fatura dönemine girince müşteri hizmetlerini arayın cayma bedeli çıkmaz derse hiç uzatmadan tarife değişikliğini müşteri hizmetlerine yaptırın
daha sonra cayma bedeli çıkarsa bahaneniz olur müşteri hizmetleri hatalı işlem yaptı dersiniz iptal ederler .
Uygun fiyatlı faturasız paket bulabildiniz mi türk telekom'da?
Benim de 9 nisan'da taahhütüm bitiyor, sizin gibi faturasız tarifeye geçmeyi düşünüyorum.
Bizde de 20 günü kalan bir hat var. Şu an tarifesi hep hit 10+5 GB. Yine bu sınırlarda uygun fiyatla devam edebileceğimiz bir tarife var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar şuanda turkcell kullanıyorum.10 GB 1000 dk engelli indirimiyle birlikte mart ayı faturam 165 TL geldi.telekoma geçsem bu fiyatlara aynı paket var midir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malasef bulamadım hocam mobil yasa 9gb paketini 420tl ye aldım beklemedeyim şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen bendede 1 yıl taaahhütlü ücretsiz 5 gb var ttden ayrılmayacağım için onaylamıştım dediğim gibi tt bağlamak amaçları hayrına vermiyor ücretsiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Çıkar taahhüt yazın 5555 e gönderin tutar yazar
Hocam biz bu 5 gb hediye için de mi taahhüt vermiş olduk?Ücretsiz diye almıştık,elimizi bağlayacak numara taşımada vs
Hayrına vermiyor herhalde
12 ay kullanırsan ücretsiz
İlk yazdımlarında söylemiştim
Tarife değişikliğinde aldığınızda sorun yok .benim gibi yapılacak
Cezai bedel yansımayacak görünüyor .
İşlem yaparken yine bakın elinizde delil olur
Müşteri hizmetlerini aradım bu 5 gblık taahüdü iptal edebiliyor muyuz dedim,edemeyiz diyor hocam doğru mu
faturasızdan faturalıya geçişte ideal tarifeleri 8 gb artık yok anlaşılan.. varsa yardım lütfen
gelen teklif sadace 5gb 750 dk 215 lira. bitime 18 gün kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 5 Nisan 2025; 12:5:9 > -
Edip ne yapacaksınız peki ?
Cezai bedel görünmüyor
iki ay önce ideal prime paketine geçen biri şimdi prime dusun yazıp 5555 e gönderse 5gb hediye internetten yararlanabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben TT'den ayrılmak istemiyorum ki, kendi tarifelerinden birine geçmek istiyorum cayma bedeli ona rağmen çıkıyor. Yine taahhütlü olacağım daha yüksek bir tarifeye geçmek istememe rağmen çıkıyor bu saçmalık burada.
Taahhüt yazıp gönderdiğimde uygulamadan detayları öğrenebilirsiniz diyor ayrıca mail adresinde de 5gb tahhütlü hediye paket için bilgilendirme yapılmamış.
Bu şekilde beni taahhüt sonuna kadar bekletirse sırf inadına başka operatöre geçerim zamanı geldiğinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X