müşteri hizmetleri araıyorum faturalıya geçişe tuşluyorum beni ofise yönlendiriyor. faturasızdan faturalıya ideal 8gb a nasıl geçicem biri yaerdım edebilir mi |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (753. sayfa)

-
-
Hit çocuk 1 tarifesine uzun uğraşlar sonucu geçiş talebini verebildim. Zira gittiğim bütün media markt çalışanları ya başka bir tarifeye yönlendiriyor, ya vodafone’a ait olan çocuk tarifesine yönlendiriyor yada sistem yok bizde öyle bir tarife yok diyerek geçiştiriyorlardı. Soru şu bugün (06.04.2025 ) taahhüt son günü, geçiş 08.04.2025 de olacak 2 gün kaybetmemek için vodafone’u bugün faturasıza geçirmelimiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 6 Nisan 2025; 14:36:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafta içi öğlen olmadan arayın .
Faturalı geçişe tuşlamayın .Müşteri hizmetlerine bağlanıp uygun kampanya var mı Faturalıya geçmek istiyorum deyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cawrash
Hit çocuk 1 tarifesine uzun uğraşlar sonucu geçiş talebini verebildim. Zira gittiğim bütün media markt çalışanları ya başka bir tarifeye yönlendiriyor, ya vodafone’a ait olan çocuk tarifesine yönlendiriyor yada sistem yok bizde öyle bir tarife yok diyerek geçiştiriyorlardı. Soru şu bugün (06.04.2025 ) taahhüt son günü, geçiş 08.04.2025 de olacak 2 gün kaybetmemek için vodafone’u bugün faturasıza geçirmelimiyim.Fatura kesim tarihinize bakın
Hemen geçiş oluyor mu ?
Bir sonraki ay 2 günlük Fatura ödersiniz sadece
Fatura kesim tarihim ve taahhüt süresi bugün.. son gün hemen geçiş olacağını söylemişlerdi. Direk geçiş yaparlar herhalde faturasıza
konusunda sorabilirsiniz
2 bekleyene kadar iletişimsiz kalabilirsiniz
yada 2 günlük fatura ödersiniz
Karar sizin
2 günlük fatura konusunda karar kıldım zira faturasıza geçirirken özel iletişim vergisini alıcaz 240 tl , son faturana yansıcak dedi . Değerli yorumların için teşekkürler dostum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 6 Nisan 2025; 18:36:33 >
Faturalı ve TL yüklediğin sürece yine alacaklar ama
Faturasıza geçerseniz peşin Ödemiş oluyorsunuz
Kusura bakmayın paket derken faturalı tarife demek istemiştim aslında.
O zaman ideal 8gb tarifesine geçersem 117 + 21.5 TKÜ ödeyeceğim ve ek bir ücret çıkmayacak.
2500TL'ye yıllık 100GB pakedi yerine bunu yapabilirsem daha iyi gibi duruyor.
-
8GB yetiyorsa daha mantıklı tabi
hem peşin ödeme yapmamış olursunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz16668GB yetiyorsa daha mantıklı tabi
hem peşin ödeme yapmamış olursunuz
İdeal tarifeler halen devam ediyor galiba bana şaşmaz 20 gb öneriyorlar bende ideal diretiyorum bakalım ne olacak ..
-
Şaşmaz a ilgilenmiyorum deyince ideal Tarife geliyor
-
Benim gibi "Taahhütlü 5gb hediye" kilidi atılmış kullanıcılara haber edeyim; ne Türk Telekom mobil şikayetine ne de
"şikayetvar" üzerinden yaptığım şikayete dönüş oldu. Koskoca firma kulağının üstüne yatıyor.
-
Hit 10+5 gb tarifesine çocuğun T.C. kimlik ile kullanıcı tanımlaması ile geçtik diyelim, aynı çocuk T.C. kimlik no ile turkcell de gnç tarifesine de geçilebilir mi ? (Hat sahipleri farklı )
Tatil dönüşü şikayet çoktur anca dönerler
yolunu yazdım uygulayın strese girmeyin
Konusunda sorun yardımcı olurlar
Merhabalar. 330 TL ye selfy 15 + 15 gb paketi var sanırım 30 gbli en ucuzu bu. Yalnız yaş geçti tabi çoktan 26yi. Yeğenimin tcsini atsam olur mu? Soyisim vs aynı olması gerekiyor mu? Bir de selfysi vs var mı bilmiyorum. Kaç selfy hat olunabiliyor? Teşekkürler.
300 TL ye kadar 25 30gb li daha iyi seçenek var? ( Vodafoneluyum şu an)
Arkadaşlar internet sorununu cozmeniz icin esim konusuna bakmani öneririm
https://forum.donanimhaber.com/en-ucuz-e-sim--161081219
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X