Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ukayl06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.086
Cevap
356
Favori
774.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müşteri hizmetleri araıyorum faturalıya geçişe tuşluyorum beni ofise yönlendiriyor. faturasızdan faturalıya ideal 8gb a nasıl geçicem biri yaerdım edebilir mi

• Hit çocuk 1 tarifesine uzun uğraşlar sonucu geçiş talebini verebildim. Zira gittiğim bütün media markt çalışanları ya başka bir tarifeye yönlendiriyor, ya vodafone’a ait olan çocuk tarifesine yönlendiriyor yada sistem yok bizde öyle bir tarife yok diyerek geçiştiriyorlardı. Soru şu bugün (06.04.2025 ) taahhüt son günü, geçiş 08.04.2025 de olacak 2 gün kaybetmemek için vodafone’u bugün faturasıza geçirmelimiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 6 Nisan 2025; 14:36:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blueeyes638 B kullanıcısına yanıt

Hafta içi öğlen olmadan arayın .

Faturalı geçişe tuşlamayın .Müşteri hizmetlerine bağlanıp uygun kampanya var mı Faturalıya geçmek istiyorum deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

Hit çocuk 1 tarifesine uzun uğraşlar sonucu geçiş talebini verebildim. Zira gittiğim bütün media markt çalışanları ya başka bir tarifeye yönlendiriyor, ya vodafone’a ait olan çocuk tarifesine yönlendiriyor yada sistem yok bizde öyle bir tarife yok diyerek geçiştiriyorlardı. Soru şu bugün (06.04.2025 ) taahhüt son günü, geçiş 08.04.2025 de olacak 2 gün kaybetmemek için vodafone’u bugün faturasıza geçirmelimiyim.

Fatura kesim tarihinize bakın

Hemen geçiş oluyor mu ?

Bir sonraki ay 2 günlük Fatura ödersiniz sadece

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihim ve taahhüt süresi bugün.. son gün hemen geçiş olacağını söylemişlerdi. Direk geçiş yaparlar herhalde faturasıza

• cawrash C kullanıcısına yanıt

konusunda sorabilirsiniz

2 bekleyene kadar iletişimsiz kalabilirsiniz

yada 2 günlük fatura ödersiniz  

Karar sizin  

2 günlük fatura konusunda karar kıldım zira faturasıza geçirirken özel iletişim vergisini alıcaz 240 tl , son faturana yansıcak dedi . Değerli yorumların için teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 6 Nisan 2025; 18:36:33 >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

Faturalı ve TL yüklediğin sürece yine alacaklar ama

Faturasıza geçerseniz peşin Ödemiş oluyorsunuz

Kusura bakmayın paket derken faturalı tarife demek istemiştim aslında.

O zaman ideal 8gb tarifesine geçersem 117 + 21.5 TKÜ ödeyeceğim ve ek bir ücret çıkmayacak.

2500TL'ye yıllık 100GB pakedi yerine bunu yapabilirsem daha iyi gibi duruyor.

• Küp Sucuk K kullanıcısına yanıt

8GB yetiyorsa daha mantıklı tabi

hem peşin ödeme yapmamış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

8GB yetiyorsa daha mantıklı tabi

hem peşin ödeme yapmamış olursunuz

İdeal tarifeler halen devam ediyor galiba bana şaşmaz 20 gb öneriyorlar bende ideal diretiyorum bakalım ne olacak ..

• elel E kullanıcısına yanıt

Şaşmaz a ilgilenmiyorum deyince ideal Tarife geliyorTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Benim gibi "Taahhütlü 5gb hediye" kilidi atılmış kullanıcılara haber edeyim; ne Türk Telekom mobil şikayetine ne de

"şikayetvar" üzerinden yaptığım şikayete dönüş oldu. Koskoca firma kulağının üstüne yatıyor.

• Hit 10+5 gb tarifesine çocuğun T.C. kimlik ile kullanıcı tanımlaması ile geçtik diyelim, aynı çocuk T.C. kimlik no ile turkcell de gnç tarifesine de geçilebilir mi ? (Hat sahipleri farklı )

• gyradel kullanıcısına yanıt

Tatil dönüşü şikayet çoktur anca dönerler

yolunu yazdım uygulayın strese girmeyin TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt

Konusunda sorun yardımcı olurlar TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• Merhabalar. 330 TL ye selfy 15 + 15 gb paketi var sanırım 30 gbli en ucuzu bu. Yalnız yaş geçti tabi çoktan 26yi. Yeğenimin tcsini atsam olur mu? Soyisim vs aynı olması gerekiyor mu? Bir de selfysi vs var mı bilmiyorum. Kaç selfy hat olunabiliyor? Teşekkürler.
    300 TL ye kadar 25 30gb li daha iyi seçenek var? ( Vodafoneluyum şu an)

• Arkadaşlar internet sorununu cozmeniz icin esim konusuna bakmani öneririm

https://forum.donanimhaber.com/en-ucuz-e-sim--161081219

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Şikayet vara kayıt ol. Vodafone için şikayet yaz günlerdir teklif bekliyorum bir türlü güzel teklif gelmedi kişiye özel teklif veriyorsunuz ben de bunu istiyorum diye yaz altına bu fotoyu ekle. Seni aradıklarında yakın arkadaşım sınırsız sosyal redli 18 gb tarifeyi 400 TL indirimle 310 TL ye aldı ben de o tarifeyi istiyorum de teklif ederlerse teklifi kabul edersin.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.