< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türktelekom veri işleme izni verenlere 1 gb hediye
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İzni yazıyor ama iptali yazmıyor, sıkıntı orda..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız hatlar diyor o zaman bunlar faturalı hatlardan bizden izin almadan kişisel verilerimizi paylaşıyor olmasın. -
İzin verseniz de vermeseniz de dolandırıcılara kadar satıyorlar zaten. Bu izin olayı sadece işi kılıfına uydurmak için -
Faturasız hatlar için geçerliymiş. -
vermesende işliyor zaten tek yol secure vpn. -
Bu izni vermemek için her hattım için titiz davranıyorum. Ancak bugün önce Bimcell ardından da Avea hatlarıma PIRLANT isimli reklam geldi.
Neymiş? Pırlantayı elması yarı fiyata düşen rakamlar yazmışlar, reklamını yapıyorlar. -
1 gb için reklam mesajları okumaya değer mi?
cevabınız evetse, kampanyaya katılın. -
Zaten her hafta geliyo internetim bitmişken en azından yararlanıyım
-
yav bunun iptali nasıl oluyor ağız dolusu küfür savurdum yine. yanlışlıkla tıkladım webde bi yere otomatik veri izni aldı küfür edecem ban yiyecem yine.
edithttp://www.avea.com.tr/web/Destek/DigerSorulariniz/VeriIslemeIzni/IzinVermedigimZaman?noredir=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 22 Ekim 2017; 11:40:0 > -
Artık gergedan boynuzu ile mutluluklar sizin olsun şahlansın emanetiz diye bol bol nesaj gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu izni vermeden sil süpür çalışmıyor.
şu anda telefonuma reklam sms'i falan gelmiyor. eğer bu izni verirsem numaramı satarlar ve eski hattımdaki gibi sürekli reklam için taciz ederler diye korkuyorum.
değer mi sizce?
edit: şunu okuyunca vazgeçtim.
[quote]Source: http://www.omeripek.com.tr/blog/veri-isleme-izni-neyi-ifade-ediyor-ve-nasil-kapatilir//
Aslında fişleme hizmeti olan bu olayı “Veri İşleme İzni” adında güzel bi kılıf bulmuşlar. Şu örneğe bakalım:
Veri/Bilgi İşleme İzni; bilgilerinize bakıp ihtiyacınızı anlayarak size uygun teklifler ve avantajlar sunabilmemiz için vermeniz gereken bir izindir. (Paylaşıldığına dair bilgi yok!)
Böylece siz kampanyayı kullanalım diye düşündüğünüzde kimbilir kaç firmada bilgileriniz dolaşmaktadır. (Tanıtım mesajları ve mailleri yasaklanmadan önce hiç gitmediğiniz, kayıt olmadığınız halde farklı yerlerden mesaj / mail gelmesinin sebebi bu onayınızdır(!)). İzninizle (!) alınan ve paylaşılan bilgilerden bazıları;
– ad soyad
– yaş
– cinsiyet
– adres
– telefon marka model
– arabanızın markası/modeli ve plakası
– gelir durumunuz
– eğitim kariyeriniz
– sık kullandığınız lokasyon bilgileri(sık kullandığınız rotalar)
– ev/iş/yazlık vb. adresleriniz
– sigara alkol alışkanlıklarınız
– medeni durumunuz
– çocuklarınız, cinsiyetleri, yaşları
– doğum yeriniz
– kaç yıldır hangi operatörde olduğunuz
– ev telefonu kullanıp kullanmadığınız
– kullandığınız uygulamalar, siteler
– hangi operator hizmeti kullandığınız vb…[/quote]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 3 Mayıs 2021; 5:54:47 >
Benzer içerikler
- türk telekom cayma bedeli öğrenme
- evrak mobil@turktelekom. com.tr
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- arama yapabiliyorum ama arama gelmiyor türk telekom
- açık hat
- gizli numaradan arama
- wifi araması nedir
- iphone servis yok hatası
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X