Şimdi Ara

Türküm Diye Oyundan Atıldım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce girdiğim rekabetçi oyunda (http://steamcommunity.com/profiles/76561198094027307/) bu profildeki arkadaş 3 kişi kaldığımız oyunda diğer arkadaşıyla beraber bana Türküm diye ırkçılık yaptı ve oyundan attılar. Daha önce böyle birşey yaşamamıştım elim ayağım titriyor sinirden. Profilini ırkçılık yaptığına dair şikayet ettim, siz de ederseniz sevinirim.

• doğal artık bu oyundaki Türklerin %90'ı mic basmaz info vermez , mic bastığında türkçe arkadaşıyla konuşur , kendi adamına sıkar , ölünce hack diye yazar.
    Artık 2.rusya gibi bişi olduk şu oyunda
  • Yeterli ingilizcen varsa ve uyumlu oynarsan bu sorunu pek yaşamazsın, mm server picker açıp rus serverini bloklarsan daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

doğal artık bu oyundaki Türklerin %90'ı mic basmaz info vermez , mic bastığında türkçe arkadaşıyla konuşur , kendi adamına sıkar , ölünce hack diye yazar.
    Artık 2.rusya gibi bişi olduk şu oyunda

Katılmıyorum. Bir Türk bu konuda Rus'un yanına yaklaşamaz.

Ruslar, oyuncuları sınamak için Allah tarafından yaratılmış özel bir ırktır. O aptal kiril alfabelerinin de o gerizekalı aksanlarının da ..... .......
  • Beni de kaç kere attılar . Artık 4 kişi girdiğimizde oyununa bakmaksızın rus olunca kickliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de eskiden Türk olduğumuzu anlayan yabancılar kebab, döner, ***çocuğu gibi şeyler yazarlardı, şimdi birçoğu direk Allahu akbar falan diyip dalga geçtiğini zannediyor. Yabancılarda Türklükten ziyade Arap ve Müslüman düşmanlığı daha fazla şu an. Türk diyince adamların aklına Müslümanlık ve onun kötü yönü temsilcisi olan IŞİD falan geliyor direk Allahu aqbaaar falan gibi salak salak şeyler yazıyorlar, bağırıyorlar. Hiç konuyu dine getirmek istemiiyorum sadece yabancıların bizim hakkımızdaki algıları çok değişti bunu söylemek istiyorum. Önceden yemeklerimizle, turistik yerlerimizle falan dalga geçenler şimdi direk dinimize sayıyor.
  • Geçen avrupalı biri nickine "Rip Turkey Democracy" yazmış Erdoğana küfür
    ediyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hak ediyormuşsun.

• ø kullanıcısına yanıt
    abi ben 11 sene ingilterede yasadım,gayet sol que anlayslı ve sakin davranıyorum ns falan diyorum bu ara cache sansıma troler geliyor deagle tek basıma 2 vs 1 retake ediyorum zaman az bombayı çözücem adam let me bomb diyor kit var mı diye sordum no dedi sory bro dediğimde bıcağı taktı gerzek ardından oyundan atıldı,fazla takım arkadasına zarar vermekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 23 Temmuz 2016; 13:40:22 >
  • Hakedicek birşey yapmadım. Bilinçsiz yorumlar atmayın. Oyun boyunca sürekli info verdim. Puanlar birbirine yakındı ki bu kötü oynamadığım anlamına gelir. Rütbem seçkin gümüş, kuzenim nova 3'tü onunla beraber girdik, elimden geleni yaptım. Durduk yere bana noise chatten profil fotoğrafından anladım sen türksün diyip oylama başlattı, kuzenimin de bağlantı kopunca 3 kişi kaldık ve atıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

Hakedicek birşey yapmadım. Bilinçsiz yorumlar atmayın. Oyun boyunca sürekli info verdim. Puanlar birbirine yakındı ki bu kötü oynamadığım anlamına gelir. Rütbem seçkin gümüş, kuzenim nova 3'tü onunla beraber girdik, elimden geleni yaptım. Durduk yere bana noise chatten profil fotoğrafından anladım sen türksün diyip oylama başlattı, kuzenimin de bağlantı kopunca 3 kişi kaldık ve atıldım.

Hocam k.bakma belki senle ilgili değil ama şu oyunda ırkımdan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmedim. En sonunda nick değiştirip yabancı yabdım. hocam karşıma türk geliyor kesiyorsun küfür ediyor kesemiyorsun küfür ediyor ben de seçkin gümüşüm ve belki senle ilgili bişey değil ama cidden öyle tarz insan gördüm ki bence türk değilmiş gibi davran ben artık öyle yabıyorum tabi bu göreceli bişey bu da benim görüşüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.