Mubarek Muhabbet kargasaya dönmus super.. Su Server sahibi gelip surda 2 cift yazı yazsalar bari herkes kendini gösterse..Eyw yakın zmn içerisinde Server sahipleri ve Gm kadro hastalık ve Evlenme gibi tur seyler olusmus..Hasta olanlara Geçmis olsun. Evlenen kisi mutluluk dilerim..
Server içeresinde Serveri İleri yönelik hiç bi projesi olmadıgı halde Server içerisindeki olan player populasyon dedigimiz sey için oynuyor yoksa zannetmiyorum Baska seyler için olamaz.. Halen söyliyorum Server Kuralları ve Serverde Çalısan MOD ları göz önunde geçirelerek yeniden active olması ve Developer Çalısmaları yapacak GM kadrosu olması lazım.. ÖRNEK: Misal OSİRİS gibi GM .. Ne varki GM kadrosunda Developer DE sinden anlamayan insan Toplugu Olusmus ve Sorunları çözecek kadar Yeteneksiz GMlerimiz var..Artık Kendilerine Gm modun Level kaç yaptı iseler..Geçen Ulduar bi Kaç kisi girip Ulduar Bos oldugunu Söylediler Sorma sahip WOLTK geçeli 6. Ay'a gircez napıyor bu yönetim halen anlamıs deyilim. Yedikleri Kufur mu Desem vs vs gibi seyler söyleniyor halen oldugu yerde duruyor..TW yönetime Tesekkur ediyorum burdan .Server Kurdu isen Gerisi Getircen Copy/Paste olcak işler deil bunlar..
Turkwow'a RP projesini gerçekleştirmek için başvurdum. Turkwow'da RP tam agız tadıyla yapılacak. Turkwow yenilenecek... (Kim söyledi derlerse, "kuşlar söyledi" diyin )
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
PowerOn yada herneysen.. Hoşuna gitmeyen laflar duydugun zaman kaliteni hemen ortaya koydun.. Hoşgörü sahibi insanlar eleştirileri fırsat bilip daha iyisini yapmak için gayret ederler.. basit cümlelerle kendilerini dahada basitleştirmezler gelelim ithamlarına..
1- ) benim serverim yok! 2- ) diğer server sahipleriyle alakam yok! 3- ) 1-2 boss skill atıyor diye bu hepsinin 4 4 lük çalıştıgı anlamına gelmez.. 4- ) millet arthas bekliyor TOC25 farmlıyor sen hala underbogdan bahsediyorsun.. heroic instance nedir biliyormusun? serverınızda heroiclerin kaçı çalışıyor.. 5- ) orjinal serverlarda oynadın mı? end game gördünmü? 1-2 yalan yanlış skill atan bossun dogru dürüst scriptli oldugu sonucu çıkarılamaz.. 6- ) ben sadece dogruları söylemekle mükellefim, orada 2 yıl önce 1-2 saat 70 level bir karakterle oynadım, sonra baktım bug dolu, forumunuza girdim.. orada adminlere yalvarış mesajları görünce çıktım.. adamlar sırf düzgün çalışmıyor diye en temel skilleri yasaklıyıp, sonrada milleti forumda yalvartıyorlardı... sende çok iyi bilirsin.. "çok muhterem admini lütfen bize acıyın" mesajlarını.. 7- ) arenaya girdim gözlerimle şahit oldum.. adam speed hack acıp catır çutur milleti kesiyordu.. 8- ) yakın zamanda o serverdan 6 arkadaşım karazhanda oyuna başladılar.. onlardan sizin öve öve bitiremediginiz serverinizda hiç bir şeyin düzgün çalışmadıgı mesajlarını defalarca dinledim..
Sonuna kadar katılıyorum...Gustavooo arkadaşımızın dediği gibi 6 ay oldu nerdeyse turkwowa wotlk geleli ve hala aynı şeyler turkwowda oynamıyorum ama oynayan arkadaşlardan duydum hep naxx daha yeni yeni açıldı ve tamamiyle sorunsuz çalışmıyo bile hala gelip savunuyorsun burda poweron pes artık sen bi official'a başla derim gör orayı sonra yorum yap ha demiyorum ki yanlış anlama official gibi sorunsuz olcak değil herşey 4 4 lük olcak değil ama turkwow gerçekten çok geride kalmış bir server...
quote:
Orijinalden alıntı: PowerOn
maxsephirot zaten bir fenomen o hiç bir zaman private wow oynamamıştır o direk kendi serverini m.ö 1200 yıllarında kurmuştur o zamandan beri 7 oyuncusuyla (o oyunculardan biride zamanında bu forumda gm bize item verdi yazmıştı ) kendi çapında bi gral!
Bana göre o serverde oynayan biri gmLer gibi ameLedir. o yüzden yani 1000 kişi oLsa ne fark eder :) adam oLsun 7 oLsun :)
selam arkadaşlar internetten 14gb lık WOW 3.0.1.8874 ü indirdim sonra sırasıyla asagıdaki resimde görülen patchleri yaptım ve son sürüm 3.2.2.10505 e yükselttim ama bu versiyonu destekleyen bir türk server bulamadım.
o yüzden simdi asıl mesele; turkwow da oynamak istiyorum ama versiyon 3.1.3 olması gerekiyor sanırım.. ne yaptıysam 3.1.3 e cekemedim versiyonu, hata veriyor WoW-3.0.3.9183-to-3.0.8.9464-enGB-patch.exe yi kurarken. üç pc de denedim yinede durum aynı.
acaba 3.1.3 versiyon kullanan arkadasların bir yardımı dokunurmu?
tşkler syglar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izo -- 25 Ekim 2009; 18:34:10 >
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme