Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sabet

Çok övündüğünüz 500 player'ınızda yakında kalmayacak.Bunu söylüyorum bugün değil belki 1-2 yıl hatta 5-6 ay içinde anlarsınız bu gidişe bir dur demezseniz.Server kan kaybediyor.Seviye gittikçe düşüyor.
    Böyle vurdumduymaz,kuralları esneten,EDİT,ukala gm'lerimiz oldukça şu 1 yıl içerisinde malesef Turkwow'un hazin sonu olacak.
    Teşekkürler
    Sabotimee-For the alliance

Aynı şeyi beni "Kro" yazdığım için 2 saat muteleyen moderatör'e söyledim. Moderatörlerin veya GM'lerin oyuncularına ne kadar önem verdiğini şimdi anlayacaksınız..

Mutelenmeden önce...;

Rhodia (Ben) : Sizin oyunculara verdiğiniz değer apaçık ortada, ama doğru oyuncular sizin için "serveri doldurmaya yarayan bir takım obje" den farksız değil değil mi? Bunu neden unuttum ki, çok pardon.

VE ŞİMDİ CEVABA BAKIN...

Moderatör : Aynen öyle.

Gerisini siz düşünün..

Rhodia - For The Alliance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 9 Haziran 2009; 10:04:52 >

• Server Gidisi İçler acısı kaç post önce söylemistim halen söylemekdeyim....MOD luk nedir Onu bilmeyen Server Yardımcısı isine Gelenle İlgilenir İşene gelmeyeni İlgilenmez..Böyle Saçma Bise olabilirmi Olmaz..Ama Bunu MOD seçen Elay arkadaslara Tebrik etmek istiyorumm Bu kisi seçerken Nasıl Bi Davranıs sekli ve Oyun bilgisi var MErak konusu..Server'e zati dedigimiz bise hep aynı muhabbet..Xeptor Bekler DB gelistiricisini ozmn Duzeltirim dior baska bise demiyor..

Bakalım Bugun KULL görusmemiz var Egerki oda Dier GM ler gibi ahyam kehyem kesmez ise Su Durduk yere Banlanan adamları servere çekme çalıscaz..Guildde 97 kisi var 70 si baska server geçti Horde Tarafında kim PVE yapcak merak konusu ..

quote:

Yani mademki bu kadar bug vardı,önce düzeltip sonra açabilirlerdi.Şimdide "TBC Dungeonları bitmeden 70+ dungeonlar açılmayacak" deniliyor.

Sabet zati Xeptor Bunu duzeltecek kadar Kaliteli Bi GM oldugunu zannediyorsun deil.. Yukarda söyledigim Xeptor anca Baskaları yapsın Bu zart Die DB koyar save çeker Server Reset atar Baslatır serveri Yell Çekmesi lazım Sunlar bunlar duzelti die söylememez...

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orjinalden alıntı: ClemeNthá

Valla ben 3 senedir Turkwow'dayım ve şu andaki MOD'larla işlerin yürüceğini hiç sanmıyorum. Wotlk'a geçerken işten anlayan MOD'lar olsaydı daha iyi oLurdu.

/join turkwow (Turkwow'un sohbet kanalı)'ndan bi reel arkadaşıma "Ha ha ha Kro" yazdım ve 2 saat mute yedim, gerisini siz düşünün ;)

Alandris - Rhodia

ClemeNthá sanırım ally tarafındasın hangi mod mute verdi pm ile söyleyebilir misin?

Bu ancak Bozon Gİbi çirkef bi adamdan baska kimse yapamaz
  • Bozon değil başka bir Moderatör. Hem ayrıca KULL ile başka bir konuda görüşmem lazım. Bu mümkün mü?
  • Türkwow a bu kadar yüklenmeyin arkadaşlar bence çok mühim bir misyonları var, insanları orjinale yönelndiriyorlar.
  • Biz buna Serverden sogutma diyoruz..MOD nedir bilmeyen adamlara Yetki verilmis Oyun nedir bilmezler anca kendileri BG göruruz Laga Luga yapmasını bilirler anca !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gustavooo

Biz buna Serverden sogutma diyoruz..MOD nedir bilmeyen adamlara Yetki verilmis Oyun nedir bilmezler anca kendileri BG göruruz Laga Luga yapmasını bilirler anca !

Maddi beklentisi olmayan bir organizasyonun demokratik ve adil olmasını beklemek kusura bakmayın ama cehalettir. Bu insanlar kimbilir aralarında neler konuşuyorlar, örnek olarak ;
    - olum server oldu 300 kişi online oldu, kral gibiyiz herkese her istediğimizi yaparız
    - edit char açarız önümüze gelene bin tekme
    - zaten bunlar parasız adamlar mecburlar bizde oynamaya
    - 1 kişi gider 10 kişi gelir
    - kroyuz ama gm biziz

yani amatör düşünen insanların yönettiği bir organizasyon ancak bu kadar başarılı olabilir. ben ne oyuncular gördüm tw de modların hakaretlerine dahi ceza alma korkusundan cevap veremeyen.o amatör yöneticilere fazla kızmayın bence sorunu kendinizde arayın çünkü onları bu hale getiren sizin suskunluğunuzdur.

• @Gustavoo
    Kurallara uymayıp ardından ban yiyince serverı terk edenlerle uğraşamayız yolları açık olsun.Bozon'u abim gibi severim.Her sorunumda yardımıma koşar.
    Xeptor'uda severim sayarım.Her sorunumuzda yardımımıza koşar.Gerek Serpentshire'da olsun gerek black temple illidan'da olsun.Burada o cümleleri hakeden birileri varsa nelthraion ve adını saymadığım diğerleridir.Server'ın AĞA(!)sı gibi istediğine mute atıp istediğine ban atan,"Sizi Admin'e şikayet edeceğim."dediğimde "Koş bi git söyle bakalım..." diye tavır alan bir insanın olduğu serverdan ne beklersin.
    Hani bir söz vardır "Nerede çokluk orada b.luk" aynı hesap.
    Oyun ile ilgili 0 bilgisi olan,eline komut kağıdı verilip ona göre davranan,ister sorununu dinler ister keyfine bakıp sonrada mute atan böyle gmler oldukça üzgünüm ama şimdiden Orjinal'e geçmeye hazırlık yapın.
  • @Sabet
    Dedigin kisileri sevmek baska sevmemek baska..Ama gelipde Çocuk Mumamelesi yapmasıda Biraz Tuaf..
    Okdar Konusuldu edildi Durduk yere Ban atılırmı..Ban yiyen adam ben Bise demedim dior adam Bozon konusmalarını SS almıs bende inanmadım acıkcası ban yiyen kisiden..Ama SS leri gördukden sonra Bozon yaptıgı Kuraldısı konusmaların olması benimde sinirlerimi acıksası bozdu..
    Senin gibi Benim Gibi serverde olan insanlar Serveri ayakta tutan insanlar ama bunun böyle yapması; duymussudur Bi guild Yıkılmasına neden oldu..
  • quote:

@Gustavoo
    Kurallara uymayıp ardından ban yiyince serverı terk edenlerle uğraşamayız yolları açık olsun.Bozon'u abim gibi severim.Her sorunumda yardımıma koşar.
    Xeptor'uda severim sayarım.Her sorunumuzda yardımımıza koşar.Gerek Serpentshire'da olsun gerek black temple illidan'da olsun.Burada o cümleleri hakeden birileri varsa nelthraion ve adını saymadığım diğerleridir.Server'ın AĞA(!)sı gibi istediğine mute atıp istediğine ban atan,"Sizi Admin'e şikayet edeceğim."dediğimde "Koş bi git söyle bakalım..." diye tavır alan bir insanın olduğu serverdan ne beklersin.
    Hani bir söz vardır "Nerede çokluk orada b.luk" aynı hesap.
    Oyun ile ilgili 0 bilgisi olan,eline komut kağıdı verilip ona göre davranan,ister sorununu dinler ister keyfine bakıp sonrada mute atan böyle gmler oldukça üzgünüm ama şimdiden Orjinal'e geçmeye hazırlık yapın.

o kadar insanın 1 kişi tarafından kışkırtılıp 1 gunde ban cezası alması normal mi ?

insanları görmek istediğimiz gibi görürüz lütfen objektif olun !

ayrıca o banlananlar listesine baktımda o gün banlanıpta o listede olmayan çok oyuncu var emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesyseng -- 9 Haziran 2009; 17:30:57 >

• Burda Tartısalacak bi konu deil ama sunu söylek gerekirse..Bak simdi Kendi guildimde Birisi Banladıgı zmn Ben Banlayan kisi sorarım Neden banladı dedigimde Agızı Bıcak açmıyor Bunu söylemek istedim ama 1 kisi Banladıgında insanlara Övke çöker neden banladıgında '' Sanane Olum '' derse Bunun Ben çözumunu ararım .. Level 2 3 Gm lerenin yanına geldigimizde agzını açamıyordu ..

Zaten Biz banlanan kisileri neden banlandıkları bulduk ...Bu guild Chat Bi muhabbet dönuyor artık nasıl olduysa Bizim guild biri Bozon arkadası çıkıyor Chat Bozon karsı konusulmus SS alıp Bozon Veriyor bozonda kötu konusan kisi Banlıyor..Nerde Görulmus Bi baska Guildin Chat kötu konusulup'' Vay anam bana kufur etmisler Ben Bunların azına s.... '' Geli böyle bise gelip adamı banlıyor bunun neresi adil, nerde görulmus ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 9 Haziran 2009; 18:29:59 >
  • Küfür var.O sizin guilddeki ssleri yollayan adamda çok pak ve temiz bir insandır emin ol.Kusura bakma gayet objektifim yanlızca haklı tarafı savunuyorum.Neyse konu bu değil dediğine döneyim.
    Küfür nerede ne şekilde ne türlüsü olursa olsun bandır yasakdır açık bu belirtiliyor.Kuralları gevşetemezler."Aman efendim bunlar guildden etmiş birşey olmaz" diyemez.Ya sen anlatamadın ya ben anlamadım ama buradan öyle bir sonuç çıkıyor."Biz guild içi konuşuyoduk.Nerde görülmüş guildde küfür edildi diye ban yemek" diye anlıyorum dediklerinden.İster whisper olsun ister guild kanal ister ise Lfg.Her yerde yasakAyrıca küfürler sadece Bozon'a değil birçok gm'ye edilmiş..Hem onu geçtim nasıl bir guild ki küfür eden adamları kendi içinde barındırabiliyor.Bugun bizim guildde ..ne denildiği için adamı tutup kulağından bi çekmedikleri kaldı.Ya siz turkwow'a uymuyorsunuz yada Turkwow o kişilere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 10 Haziran 2009; 1:01:16 >

• Root admini bile nasıl ne şekilde ban atacağını bilmiyor gm ler desen haşa kendilerini ilah gibi görüyolar töbe töbe küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fixxer

Root admini bile nasıl ne şekilde ban atacağını bilmiyor gm ler desen haşa kendilerini ilah gibi görüyolar töbe töbe küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

İşte bunun altında kibirlilik yatıyor.Çok tehlikeli bir şey kibir.Bir anımı anlatayım.
    İngilizce seviyem artık tavanlara vurmuş wowda priv serverlara girip tüm yabancı adamlarla konuşuyoruz.Ben nasılsa ingilizcem iyi diye ne sınav nede sözlü koyver gitsin.1 yıl sonra bir baktım was/were dont/be ler aklımdan ucup gitmiş
    Yukarıda anlattıklarım twdada geçerli.Çok övündüler 500 player'ımız var.O var bu var şu var.Ne olursa olsun önce insan olup sorunlarımızı dinlesin.Afedersiniz ama wowbeez'de bile gmye ticket açtıktan 1 dakika sonra cevap geliyorsa şu an turkwow'un durumu hiç iç açıcı değil.Kusura bakmayın iyimser yazamıyorum çünkü artık iyimserlik bir taraf kalmadı Red alert verildi ama Gmler bunun farkında değil.

• quote:

O sizin guilddeki ssleri yollayan adamda çok pak ve temiz bir insandır emin ol.

Çok karakterli onurlu şerefli haysiyetli delikanlı!!!!! bi insanmışki ispiyonculuğu laf taşımayı severek yapıyor, seninde ondan farkın yok sanırım arkadaşınla gurur duyduğuna göre
  • quote:

Küfür var.O sizin guilddeki ssleri yollayan adamda çok pak ve temiz bir insandır emin ol.Kusura bakma gayet objektifim yanlızca haklı tarafı savunuyorum.

Kusura kalma ama bizim guild Öyle kufur konusan bi guild deil..Her gelene kalay basılmaz Herkes Birbirini tutumu ile İlerler noldu Bozon dedigimiz kisi Gocuna gitti;Deseydi kardesim benim böyle Çarpıcı özelligim var ozmn almazdık biz nerden bilelim simdi bunun böyle bise yapıp arkadasını savunacagını..Biz buna hassiyetsiz insan olarak algılarız.. Senin pak ve temiz dedigin insan ilk önce yalan söyliyor sonra agzını aradıgımızda Evt ben verdim kendisi benim arkadasım oluyor..Diyebilirdi Guild içerisinde ''arkadaslar Konusmlarınızı duzgun kötu bi sekilde yazılar görmek istemiyorum diebilirdi..Noldu Server ayakda tutan Bi guild parçaladı gitti..MOD luk nedir bilmeyen Adam Gelir bize laga luga konusursa nolcak Olacagı oo ..Sonuc El var Sıfır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 10 Haziran 2009; 16:41:54 >

• quote:

Çok karakterli onurlu şerefli haysiyetli delikanlı!!!!! bi insanmışki ispiyonculuğu laf taşımayı severek yapıyor, seninde ondan farkın yok sanırım arkadaşınla gurur duyduğuna göre

Bu arkadaş aslında Alliance'dır.Malesef kendisi hortlardan çok çekmiş haksız yerede olsa birçok yere ban yemiştir.Gayette güzel yaptı.İster hort olsun ister alliance oyunun kurallarına uymayanları şikayet etmeli.Biz türküz bizde bu kavram var "Şikayet etmeyelim ispiyoncu oluruz" Zaten bu yüzden yasak olan birçok şey çiğneniyor.
    quote:

kardesim benim böyle Çarpıcı özelligim var
    Çarpıcı özellik ? Yazarken daha sakin,akıcı bir şekilde ve virgül koyarak yazarsan sevinirim.Anlayamıyoruz.
    quote:

Noldu Server ayakda tutan Bi guild parçaladı gitti..
    Server'ı ayakta tutan bi guild parçalandı gittimi :S Serverı sizin bilmem ne guildimi ayakta tutuyordu?
    quote:

MOD luk nedir bilmeyen Adam Gelir bize laga luga konusursa nolcak Olacagı oo..
    Galiba çok iyi biliyorsun modluğuda böyle konuşuyorsun.Kimsenin kimseye lagaluga yaptığı yoK.Hak edildiği kadar değer veriyor o kadar...Küfür edipde akabinde sana olumlu davranmasını bekleyemezsin.Modluk kavramını hakkıyla yapan tek mod diyebilirsin o arkadaşa...
    Kendi söylediklerinin içinde çelişki var.Hem diyorsun bizim guild öyle küfür eden bir guild değil.Ardındanda her gelene kalay basılmaz birbirimizi koruruz.Kimbilir daha hangi olaylar olmuşturda bizim bilmediğimiz sizin bu birbirinizi koruma düşkünlüğü yüzünden ört pas edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 10 Haziran 2009; 22:25:59 >

• şu drain denen adam onalrca mesaj atmış bi kişi cevap vermemişb elkis ebebini merak eder ben yazayım

arkadaşıms enin ne mal olduğun ortaya çıktı senin gibi server de kalite bırakmayan adamlar yüzünden bu hale geldi server he banlandın hak ettiğini buldun ama gm' ler acıdı buda yetmedi sana şimdi gelip burda serveri karalamaya başladın beğenmiyorsan mesaj dahi yazmazsın buraya mesaj atanlar serveri sevdikleri için düzeltilmesini beklediklerinden atıyorlar senin zihniyetine sahip adamlar aman server dan uzak dursun
  • sizin ne mal olduğunuz ortada iş ve özel hayatınızdada eminim bu kadar yalakasınızdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

şu drain denen adam onalrca mesaj atmış bi kişi cevap vermemişb elkis ebebini merak eder ben yazayım

arkadaşıms enin ne mal olduğun ortaya çıktı senin gibi server de kalite bırakmayan adamlar yüzünden bu hale geldi server he banlandın hak ettiğini buldun ama gm' ler acıdı buda yetmedi sana şimdi gelip burda serveri karalamaya başladın beğenmiyorsan mesaj dahi yazmazsın buraya mesaj atanlar serveri sevdikleri için düzeltilmesini beklediklerinden atıyorlar senin zihniyetine sahip adamlar aman server dan uzak dursun

Senin o çok karakterli onurlu şerefli haysiyetli delikanlı !! arkadaşın server da ne kadar bug varsa kullanmaktan banlanıyordu sürekli, dürüstlükten bahsetmeyin önce dürüst olun.
    quote:

Çok karakterli onurlu şerefli haysiyetli delikanlı

• Sadece Ben kendi guild hakkında konusuyorum halende Konusmakdayım.. Kusura Kalmayın ama Sizin tabiri caizse İnsanları öst pas edip server uzaklastırmak deil kimseyi.. Suna Deyinmek gerekirse Horde ve Elay kısman Olan bir çok kisi Buglardan yararlanıp PVP yapmaya çalısıor..Sadece Kısa ve öz söylemek gerekirse Kendi ırkının Racial özelliginde Bug olup benim karsıma çıkan insan bunu kullanıyorsa Ben ondan nefret ederim..Gm söyledigimizde Bu kisilerin Bug yaptıgını Söyledigimiz agzını acıp bise dedigi yok..

1-Yuksek level Gm ler Level 2 3 bunların bise yaptıkları yok..Talep olarak Biz Serverde Olan bugları duzeltilmesinde yardımcı olmaya Çalıscaz kaç söyledik Neden Dikine Giden Gm lerden kaynaklanıyor..İllidanı Keseriz..
    Örnek:
    Monwell Kendisi Level 2 Gm dir Elinden Gelen çok Sey var Akama Dedigi sey su ''Allah Belanı Versin Akama''
    Böyle Bi kelime mi olur Nerde Görulmus..Kardesim Bozuk neden Duzeltmiyorsunuz Xeptor Beklicez Kendisi Gelip yapcak haftalar Geçer Ne duzeltigi var Nede Urasıldıgı ..

2-MOD lar Bunu ben örnek veriyorum Horde halkı Kendi Gözleri ile Göruyor..Bozon Dedigimiz MOD arkadasımız WSG da PVP gzl yapıyor ama nasıl yapıyor..Horde Tarafında Horde bakacak 1 tane MOD yap kendisine söyliyoruz Böyle bi sorunumuz var İlgilenirmisiniz sizin tarafınınca Gmlere söylerseniz Seviriniz..Kendi BG çıkıp ilgilenmiyor ustune ustun BG kendisi ve BUG yapan kisiler Oyun oynuyor Bunun neresi Adil ..Kendisine Soruyoruz Bozon böyle Böyle Adam yanında BUG yapıyor Neden Uyarı yapmıyorsun Ben karısmam dior ...

Bana Gelip Burda Server Kolllamıyınn MOD kollamayın..Lutfenn Hem suçlular Hem Guçluler ..

quote:

Server'ı ayakta tutan bi guild parçalandı gittimi :S Serverı sizin bilmem ne guildimi ayakta tutuyordu?

PVP yaparak Server ayakda tutulmaz..

Söyliyorum sizlere Serverde Oyuncu olarak Online Saat uzerinde EN çok kisi ne kadar online olmus Baksınlar..BG lere Girip Daily pvp questleri yapıp oyundan çıkıyorlar adamların canları sıkılıyor oyundan çıkıyor Bunların Serveri ayakta tutma gibi meselerimi var..Söylermisin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 11 Haziran 2009; 13:42:34 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.