Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir devin çöküşü desenize siteleri de çok uyduruk olmuş.
  • darılmayın ama fazla kasmadım sizin serverinizde kulaklarıma gelen söylentiler ne kdar doğru bilemem ama çoğu yerleriniz çalışmıyor bt gibi bir yerin çalışmamamsı hiç iyi birşey deil onu düzeltmeden lich king geçme çabasına girmissiniz bilmeyenlere yzık wallaih kascan kascan kascan 70 olcan okadar emekle eeee raidler gg haydaa... mıç..... öyle işeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: scanquiter

darılmayın ama fazla kasmadım sizin serverinizde kulaklarıma gelen söylentiler ne kdar doğru bilemem ama çoğu yerleriniz çalışmıyor bt gibi bir yerin çalışmamamsı hiç iyi birşey deil onu düzeltmeden lich king geçme çabasına girmissiniz bilmeyenlere yzık wallaih kascan kascan kascan 70 olcan okadar emekle eeee raidler gg haydaa... mıç..... öyle işeeee

bt çalıştı çalışmıyor diyeni bana getir ama supremusu geçebilen bi tek ally tarafı oldu

oyuncular nasıl pve yapıldığını bilmedikleri için gm' lere bt bozuk diye laf atmaya başladılar ama kesen kesti, hyjal da wave' ler buglu imkansız dediler ally' lar gitti archimonde kesti, kesen kesiyor yani

bu arada osiris, aynen maxsephirot a döndün kendi serverlerin için için tw' yi kullanıyorsun ama o dev hali hazırda yeni paketi yükleyememiş oyuncuları olmasına rağmen 400+ player ile oynuyor

işin en eğlenceli yani serveri deneyecek arkadaşlara öneri olarak söyleyeceğim, bu server nasıl bir server derseniz gece 4 gibi oyuna girip bi who çekin gördüklerinize inanamazsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

darılmayın ama fazla kasmadım sizin serverinizde kulaklarıma gelen söylentiler ne kdar doğru bilemem ama çoğu yerleriniz çalışmıyor bt gibi bir yerin çalışmamamsı hiç iyi birşey deil onu düzeltmeden lich king geçme çabasına girmissiniz bilmeyenlere yzık wallaih kascan kascan kascan 70 olcan okadar emekle eeee raidler gg haydaa... mıç..... öyle işeeee

bt çalıştı çalışmıyor diyeni bana getir ama supremusu geçebilen bi tek ally tarafı oldu

oyuncular nasıl pve yapıldığını bilmedikleri için gm' lere bt bozuk diye laf atmaya başladılar ama kesen kesti, hyjal da wave' ler buglu imkansız dediler ally' lar gitti archimonde kesti, kesen kesiyor yani

bu arada osiris, aynen maxsephirot a döndün kendi serverlerin için için tw' yi kullanıyorsun ama o dev hali hazırda yeni paketi yükleyememiş oyuncuları olmasına rağmen 400+ player ile oynuyor

işin en eğlenceli yani serveri deneyecek arkadaşlara öneri olarak söyleyeceğim, bu server nasıl bir server derseniz gece 4 gibi oyuna girip bi who çekin gördüklerinize inanamazsınız

kaç kişinin oynadığı önemli değil kalite önemli ona bakarsan wowscape'te 10bin kişi oynuyodu ama daha lazy peon görevi bile çalışmıyodu.artı max'a dönme ihtiyacım yokki benim ben size hakikatleri söylüyorum.o arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım mail attım pm attım ipleyen bile olmadı.
    forumlarını takip ettim sunucunun yarısından fazlası çalışmıyo ve sen bana hala 400 kişiden bahsediyosun.objektif ol biraz bence.artı dediğim gibi kötülemeye ihtiyacım yok çünkü bana bi faydası yok şuan implementasyon aşamasında olan sunucumu oynayacak kitle halihazırda zaten belli ve hazır turkwow'dan gelen insana ihtiyacım yok anlayacağın güzel kardeşim.iyi oyunlar.
    dipnot:scriptdev2'de black temple bozuk bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 10 Mayıs 2009; 16:17:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

kaç kişinin oynadığı önemli değil kalite önemli ona bakarsan wowscape'te 10bin kişi oynuyodu ama daha lazy peon görevi bile çalışmıyodu.artı max'a dönme ihtiyacım yokki benim ben size hakikatleri söylüyorum.o arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım mail attım pm attım ipleyen bile olmadı.
    forumlarını takip ettim sunucunun yarısından fazlası çalışmıyo ve sen bana hala 400 kişiden bahsediyosun.objektif ol biraz bence.artı dediğim gibi kötülemeye ihtiyacım yok çünkü bana bi faydası yok şuan implementasyon aşamasında olan sunucumu oynayacak kitle halihazırda zaten belli ve hazır turkwow'dan gelen insana ihtiyacım yok anlayacağın güzel kardeşim.iyi oyunlar.
    dipnot:scriptdev2'de black temple bozuk bilgine

player' ların dibini koklayıp ona göre üyeliğini kabul ediyorsunuz siz? bunlar güzel bahaneler az playerı olan server lar "biz de az ama öz adam var" derler ki normaldir zira nerde çokluk orda ...... diye bi atasözümüz var meşhur tw de şuan o halde Türkiye' nin en kalabalıks erveri olduğu için her çeşit insanı bulmak mümkün

bu arada ally tarafı bt de temizledi rahat ol (tam cleared çekemediler ama council den sonraki ufaklıkta wipe yediler )

• turkwow un gecen senelerdekı performansıyla bu senekı arasında daglar kadar fark var.şuanki gm,mod vsr. kadrosu hakkında kıme sorsanız sordugunuz kişinin agzından cıkan 10 kelimenin 9 u kufur içerir. eften puften ne gm likten ne modluktan anlamayan kişileri o vasıfla oyuncuların karsısına getırırsen guzel kardeşim forumda olacak gelişme şu olur. su nıck teki şahıs su nedenle banlanmıstır,ban suresı şu kadardır.....gercekten iii cıkıs yaptılar,online sayısı baya fazla ama sonradan gelen sahıslar gayet lakayt tavırlarıyla sunucu hakkında olumsuz yorumlar,gelişmeler oluşmasında önemli bir rol oynadılar.böyle tavırlar sergileyip sunucunun adını lekeleyen gm arkadaslarımı can-u gönulden tebrık edıyorum.bilmem farkındalarmı yaptıklarının. isabell- troll saman
    turkwow wotlk realm
  • valla arkadaslar bu free serverin topic i baltalamak istemiyorum da free serverda bana soracak olursan egelenmek ve vakit gecirmek icin casual takilabilecegin bir yer olarak dusunuyorum. eger ciddi bir sekilde raid yapmak istiyorsaniz kesinlikle orjinali oynamaniz gerekiyor. özellikle wotlk nin yeni contenti ulduar da uzun zamandir yasayamadigim raid zevkini yasadim tekrardan. boss combatlari cok akillica dusunulmus ve neredeyse her biri birbirinden farkli epic fightlar. Bilemiyorum karakteri etkileyecek ya da encounteri etkileyecek buglar oyunun havasini kacirir.

oyun acikcasi cok pahali degil 3 cd yi de farkli zamanlarda alabilirsiniz. aylik ucret icinse oyun ici gold satip game card a cevirebilirsiniz. merak eden varsa ozel msg dan yazabilirim bu isi yapan sirketler var.

neyse benim gorusum bu, yanlis anlasilma olmamistir umarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

valla arkadaslar bu free serverin topic i baltalamak istemiyorum da free serverda bana soracak olursan egelenmek ve vakit gecirmek icin casual takilabilecegin bir yer olarak dusunuyorum. eger ciddi bir sekilde raid yapmak istiyorsaniz kesinlikle orjinali oynamaniz gerekiyor. özellikle wotlk nin yeni contenti ulduar da uzun zamandir yasayamadigim raid zevkini yasadim tekrardan. boss combatlari cok akillica dusunulmus ve neredeyse her biri birbirinden farkli epic fightlar. Bilemiyorum karakteri etkileyecek ya da encounteri etkileyecek buglar oyunun havasini kacirir.

oyun acikcasi cok pahali degil 3 cd yi de farkli zamanlarda alabilirsiniz. aylik ucret icinse oyun ici gold satip game card a cevirebilirsiniz. merak eden varsa ozel msg dan yazabilirim bu isi yapan sirketler var.

kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum orjinal server farkı pve' de bambaşka oluyor örnek olarak full brutal ile raide alınmamanız gayet doğlaken maalesef tw' de raid liderleri "bizim bütün adamlarımız full brutal ama boss ta wipe yedik bu boss buglu" bile diyebiliyor

ama ekonomi kısmını kabul edemeyeceğim maalesef oyun ülkemiz şartlarına göre bayaa bi pahalı kaçıyor

• quote:

valla arkadaslar bu free serverin topic i baltalamak istemiyorum da free serverda bana soracak olursan egelenmek ve vakit gecirmek icin casual takilabilecegin bir yer olarak dusunuyorum. eger ciddi bir sekilde raid yapmak istiyorsaniz kesinlikle orjinali oynamaniz gerekiyor. özellikle wotlk nin yeni contenti ulduar da uzun zamandir yasayamadigim raid zevkini yasadim tekrardan. boss combatlari cok akillica dusunulmus ve neredeyse her biri birbirinden farkli epic fightlar. Bilemiyorum karakteri etkileyecek ya da encounteri etkileyecek buglar oyunun havasini kacirir.

Gerçekden Dogru söyliyorsun ama Bu saatden sonra Blizzard Verdigim para fazlasıyla yeter Anlayısın tesekurler ..

quote:

kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum orjinal server farkı pve' de bambaşka oluyor örnek olarak full brutal ile raide alınmamanız gayet doğlaken maalesef tw' de raid liderleri "bizim bütün adamlarımız full brutal ama boss ta wipe yedik bu boss buglu" bile diyebiliyor

ama ekonomi kısmını kabul edemeyeceğim maalesef oyun ülkemiz şartlarına göre bayaa bi pahalı kaçıyor

Valla Senin girdigin Raidlerde pvp itemi raid yapan çok guild biliyorum..Kendi Guildim hakkında su söylemek gerekirse Suana kadar Raid lere giren Guild oyuncuların ustunde Pvp itemi olan adamı ben raid alınmasında isteyemen tek adam benim..Varsa bile Git Craft itemle Gelir girersin..Supremusu Tek Kesen Ally oldugunu nerden Çıkardın Xeptor Guild master Toplayıp nelerin bozuk oldugunu Söyleyin dediginde Biz direk Supremus ve Hyjal Thrall boss larında Wave lerinde Bozuk var die söyledik..Night dedigimiz GM allyler Archimonde kestiigi söylemis ben kesen guild kimse gelsin Dusen itemlerden biri göster dedigimde agzını Bıcak kesmis gelip konusamamıstı..Yalanı Dolanı Sevmeyen birisi olarak Bu kulakdan dolma Söylentileride kafanıza takmamanızı isterim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Gustavooo

quote:

Gerçekden Dogru söyliyorsun ama Bu saatden sonra Blizzard Verdigim para fazlasıyla yeter Anlayısın tesekurler ..

quote:

Valla Senin girdigin Raidlerde pvp itemi raid yapan çok guild biliyorum..Kendi Guildim hakkında su söylemek gerekirse Suana kadar Raid lere giren Guild oyuncuların ustunde Pvp itemi olan adamı ben raid alınmasında isteyemen tek adam benim..Varsa bile Git Craft itemle Gelir girersin..Supremusu Tek Kesen Ally oldugunu nerden Çıkardın Xeptor Guild master Toplayıp nelerin bozuk oldugunu Söyleyin dediginde Biz direk Supremus ve Hyjal Thrall boss larında Wave lerinde Bozuk var die söyledik..Night dedigimiz GM allyler Archimonde kestiigi söylemis ben kesen guild kimse gelsin Dusen itemlerden biri göster dedigimde agzını Bıcak kesmis gelip konusamamıstı..Yalanı Dolanı Sevmeyen birisi olarak Bu kulakdan dolma Söylentileride kafanıza takmamanızı isterim..

ben supremus kesilmedi demedim bizzat supremusu ilk kesen horde raidindeydim, supremusu geçip illidari council' e gelmek ayrı supremusu kesmek ayrı archimonde olayına gelince horde' nin yarısı t6 kafalık giyen warlock gördüğünü idda ediyor ki (yalan olmasın ben görmedim kimmiş o diye sormadım da ) turkwow kanalında da bi ara bu muhabbet dönmüştü gnome warlock ta t6 kafalık var adam shattarath' ta demişlerdi giden görmüştü burdan biliyorum

Valla Senin girdigin Raidlerde pvp itemi raid yapan çok guild biliyorum..

bu lafına değinecek olrusakta ben guild seçip raid yapmadım şimdiye kadar zaten benim guildim de 3 kişi var alt charlar hariç, millet raid kurar adam eksik olur /w atarlarsa giderdim oda son zamanlarda sp olan itemi melee shaman'a veren dahi raid liderleri! yüzünden gitmez olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 24 Mayıs 2009; 6:16:33 >

• arena bg icin oynuyordum noldu onlar nezaman acılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

arena bg icin oynuyordum noldu onlar nezaman acılacak

valla bu hafta sonu açılacak yazıyordu ama daha bi bilgi gelmedi yada ben görmedim, ama serverin wotlk' a geçtiği ilk hafta bununla ilgili mantıklı bir açıklama gelmişti, buga girip yada abartı vurup haksız yere honor kazanıp adaletsiz ortam yaratmak yerine bunu düzeltip herkesi eşit şartlarda pvp ortamına sokacaklarını belirtmişti gm' ler

Düzenleme: Şu an server' da bg ve arena' lar açık ben oyunda yokken güncelleme yapılmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 25 Mayıs 2009; 4:04:32 >
  • Orjinale geçin rahat edin bırakın t6'larla uğraşmayı gidip t8.5 setlere kasın.
  • Turkwow asrın hatasını yaptı wotlk ya geçmek ile herşey bozuk herşey sorunlu illidan bile daha kesilememişken sunwel bile daha yeni açıldı ben diyorum ki Turkwow bence çok kan kaybedecek bu wotlk ile yazık orj servere en yakın olan tek türk serveri eriyor günden güne :(
  • Twye bir şey olmaz zaten duranların %40 ı sohbet için giriyor ttnetin yurtdışı bağlantısı donate itemler orjun aylık masrafı pek seçenek bırakmıyor
    twnin en buglu dönemi en iyi dönemiydi açıkcası bug doluydu ama o eğlenceyi ne orjda aldım ne tw tbcsinde nede baska yerde .Orjdan farkımız sade bosslarla değil buglarlada ugrasıyoruz Bwl de zamanında chro yla nefarianı birbirine daldırmak için neler çektik sırf nefarianın fearından kurtulmak için yada ninjanın bizi aşşağı uçurmaması için orjda bunlar yok orjda hangi gm gelip sohet ediyo hangi gm bglerin çalışmaması yüzünden eventler yapıyor
    TW nin en kötü yani gmleri ne yazıkki gmlerin hic biri düzgün secilmiyor Viciouz abimizden beri düzgün gm gelmedi servera ama elin kolun bağlı

Kısacası burjuva ve zengin çocugu olmayıp bide üstüne öğrenci olunca 4ever tw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 3 Haziran 2009; 16:40:38 >
  • 2.43 den itibaren versyonları nokta ve virgüle dikkat ederek orj realmlerin versiyonuna kadar yazabilecek varmı
  • Valla ben 3 senedir Turkwow'dayım ve şu andaki MOD'larla işlerin yürüceğini hiç sanmıyorum. Wotlk'a geçerken işten anlayan MOD'lar olsaydı daha iyi oLurdu.

/join turkwow (Turkwow'un sohbet kanalı)'ndan bi reel arkadaşıma "Ha ha ha Kro" yazdım ve 2 saat mute yedim, gerisini siz düşünün ;)

Alandris - Rhodia
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClemeNthá

Valla ben 3 senedir Turkwow'dayım ve şu andaki MOD'larla işlerin yürüceğini hiç sanmıyorum. Wotlk'a geçerken işten anlayan MOD'lar olsaydı daha iyi oLurdu.

/join turkwow (Turkwow'un sohbet kanalı)'ndan bi reel arkadaşıma "Ha ha ha Kro" yazdım ve 2 saat mute yedim, gerisini siz düşünün ;)

Alandris - Rhodia

ClemeNthá sanırım ally tarafındasın hangi mod mute verdi pm ile söyleyebilir misin?
  • Tabii :)
  • Turkwow'da birşeyler yanlış gidiyor ve gmler için bu umurlarında değil ve ya öyle sanıyoruz.
    Oyunda 1-2 gm dışında günlük oyuna giren pek fazla gm göremiyorum.Bir hafta evvel horde playerlar ban yedi sebebi ise açık.Guild olarak gmye küfür etmek guild kanalından.Bütün guild bir anda ban yiyor ve protesto için orgrimmar'da yürümeye başlıyorlar.Sözümona mühim işleri olan Gmler(!) bir anda oyunda beliriveriyor bu durum için.Horde playerlarını banlayan mod ile toplantı yapıyorlar.Herşey halolduktan sonra ahali sorunlarınız nedir demeden, çekip gidiyorlar.

Yine günlerden bir gün Gm oyuna giriyor ve "Yüzü parlayan arkadaşlar(cOMpelled debuff'ı oluyor bu) bana whisp atın"
    Onca bug varken bu cümlelerin sarfedilmesi ,Turkwow kanalından herkesi ayağa kaldırdı.Bunu söyleyen gmye bir hafta öncesinden Death-knight görevleri ile ilgili birkaç şey söyledim.
    Ben:Bir serverda gördüm Death-knight Questlerini aldığımızda hiçbirşeye ellemeden complete yaparak geri veriyorlar.Bizde bu uygulamaya geçsek arkadaşlar çok zor durumdalar.
    Gm:Bunu biliyoruz ama Turkwow'un Orjinal düzeyde olması için bunu yapmıyoruz.
    Ben:Orjinal düzeyin gelene kadar bu sistemi entegre etseniz ?
    Gm:İlgileneceğim...
    Konuşmadan 1 hafta sonra hala dk'ların questleri bozuk.E haliylede talent puanları yok.Herkes s6 s7 leri üst başına çektikten sonramı talentleri vermeyi düşünüyorlar.Ben bu sistemin serverı alçaltmayacağını,aksine Death-knight'ların serverda çalıştığını öğrenenlerin servera daha bir olumlu bakacaklarını söylememe rağmen hala bir icraat yok.Diğer Gmlerde eminimki aynı kanıdalar.Bir aralar Tw vendor var idi.Bu olduktan sonra epic mountlar ve meslek itemleri burada satıldıktan sonra "Orjinal düzeyinde olmak için yapmıyoruz" demeleri hayli bir gülünç...
    Bir vakit orjinal olmaya çalışmaktan bahsederler bir vakitte "Burası private bir server burası böyle beğenirsen beğenirsin beğenmezsen kapı orada" demeleri bence bize yapılan en büyük çirkeflik.

Gelelim Sunwell ve Bt
    Bt açıldı açılalı her zaman bir fiyaskoydu.Nedeni ise açık bug fışkırıyor.Artık supremus'un çıkardığı volkanların gözükmemesimi dersiniz,yoksa çok fazla volkan çıkarmasımı dersiniz,shade of akamada gelen mobların fazlalığımı dersiniz ne derseniz deyin ama bt tam bir fiyasko ben olanları söylüyorum.İllidan boss fight'ı server kaldıramıyor.İllidanın çıkardığı moblar ile latency 10000 lere fırlıyor.Daha sonra bir bug daha çıktı.Akama ile konuştuğumuzda alt kattaki shade of akama ile üst kattaki illidanın akaması yer değiştirmiş.Bize shaman ve diğer mobları yolluyor.Çok saçma bir durum.

Sunwell ise apayrı bir olay,
    En basitinden kalecgos'un kötü ruhu olan sathrovar'ı göremiyoruz.Kalecgos tankımıza 100 vuruyor.Ne bir abilite var,nede bir şevki.Olay sadece dps'den ibaret.M'uru daki buglar saymak ile bitmez.M'uru şekil değiştirip void olması gerekirken,void olmuyor ve herseferinde aynı şekilde doğup ölüyor böyle bir sorunu var.Kil'jaeden'de ses var görüntü yok.Guardları temizledikten sonra kil'jaeden çıkmıyor.Yani mademki bu kadar bug vardı,önce düzeltip sonra açabilirlerdi.Şimdide "TBC Dungeonları bitmeden 70+ dungeonlar açılmayacak" deniliyor.
    oNlarca defa Gm'lere ticket açtım forumdan mesajlar yolladım oyun içinden mesajlar attım.Bunlar üşeniyorlar apaçık belli.Sorunları düzeltin illidan'ı keselim diyoruz.Ancak sorarım size insan bir kere " Düzelteceğiz" demi demez.Her seferinde offline mod'a alıyorlar kendilerini.Böyle vurdumduymazlık olmaz!

Çok övündüğünüz 500 player'ınızda yakında kalmayacak.Bunu söylüyorum bugün değil belki 1-2 yıl hatta 5-6 ay içinde anlarsınız bu gidişe bir dur demezseniz.Server kan kaybediyor.Seviye gittikçe düşüyor.
    Böyle vurdumduymaz,kuralları esneten,EDİT,ukala gm'lerimiz oldukça şu 1 yıl içerisinde malesef Turkwow'un hazin sonu olacak.
    Teşekkürler
    Sabotimee-For the alliance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 9 Haziran 2009; 0:52:17 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.