Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir Türkçe var sende bilmiyorum ama ben anladığım kadarına cevap vereyim.Kendi ırkımızın racial özelliğinden kastın eğer shadowmeld ise bildirmek isterimki shadowmeld 1 hafta boyunca yasaklandı ve kullanan çok az kişi ban aldı.Genel olarak server sorunları ile Xeptor ve Kull(Bu aralar hiç göremiyoruz kendilerini) ilgileniyor.Moonwell varolan kodları kullanarak işini yapar.Eğer bir sorunun varsa xeptor'a söyle.Ben söyledim dikkate aldımı almadımı okudumu okumadımı bilemem ama ben söyledim gerisi onları ilgilendirir.
    Bozon'la ilgili iftiralarına gelecek olursak.Howling Fjord'da bir mağara içinde moblar habire respawn oluyorlar herkes gelip orada aoe ile level kasıyordu.Ben playerlık görevimi yaptım bozon'a söyledim.Saolsun 2 dkya geldi.Gm'ye söyleyeceğim dedi ve ertesi gün oradaki bug düzelmiş oldu.
    Söylediklerine o kadar gülüyorumki ....
    Neyse wsg demişin çok güzel bravo.Modlar ally ve horde olmak üzere ayrılmıştır.Nasılki Hurin,Medivh(eskiden bunlardı şimdi kim var bilemiyorum) bizim sorunlarımıza bakamazsa oda sizin sorunlarınıza bakamaz.Gm değil.Sonuçta onunda yetkileri sınırlı ve görevi gelen şikayetleri Gm'lere bildirmek.
    Siz sırf pvp yapmıyorsunuz diye kuralların üstünde bir yerdemisiniz? Bunu yapan siz değil bozon olsaydı aynı cezayı yine kendisi alırdı.Çok güzel oldu.bence sen burda kendi guildin hakkına değil kuyruk acısı ile bir o tarafa bir bu tarafa saldırıyorsun.
    Gm'ler işlerini yapmıyor dersin herkes hemfikirdir amenna.Ancak burada gelipde işlerini yapan 1,2 abimize laf söylersen oradada benim gibi haklıyı savunanları bulursun.
    @Drain
    Olayların dışında kalmışsın belli.O arkadaş ban yiyip sonrada haklı olduğu için tekrar açılıyordu banı.Ama ne sizin gibi -kuduran it cami avlusuna işer misali- etrafa saldırmadı.Bu yüzdendir banı yiyip sonrada açılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 11 Haziran 2009; 14:45:50 >

• Kimsenin Bi yere Saldırdıgı yok kardesim sen anlıyor yada anlamıyorsun Ben burda Ters yapılan bise ortaya koyurum sen ise Bozon Benle İlgilendi neden sizle ilgilenmesin die Bizi Kelimeler Sarf ediyorsun...Göruyoruz Bozon kaç gunden Belli Online oldugu yok neden Ustdekiler Fazla Online Olma ortalıkda Görukme misalı sözlermi söyledi..

Ben Kuyruk acısı çektigim yok kardesim Banlanan banladı onlara bise dedigimiz yok..İstersen Horde Kısmına Girde Bak Gm ler ve MOD lar Memnunmusunuz desene.. hiç belli olmaz kufur bile yersin ben burda kimse arkasından kendileri Haklı oldukları yazarak Sarf etmiyorum....Herkez Bilir Elay tarafın iyiside var Kötusude var ama Hordeların dedikleri yalan dolandan baska Bi yaptıkları yok..Bizden çok BUG yapan Sizin tarafınızda ..
  • Senle anlaşamıyoruz galiba.Kaçıncı sınıfdasın.Allah türkçe öğretmenine sabır versin.Hem oraya buraya bozon ilgilenmiyor diyorsun.Ben yukarda olaylarla birlikte anlattığım takdirde hala diretiyorsun yardım ediyormuşta offlinemışda.
    Offline olabilir sanane?
    Adama tonla paramı ödüyorsunki 24 saat online olsun.Kusura kalma ben dahil bazı insanlar senin gibi 24 saat oyun başında duramıyoruz.Çıkıp gez dolaş.Fazla kaptırmışsın kendiNİ.Varsa eğer elinde bir delilin "Çok bug yapan ally"diye göster bizde ona göre konuşalım.Kuru laf kalabalığı yapıyorsun.
    Gerçekten inanamıyorum dostum sana :S
    Yok bozona emirler vermişler gözükme diye vsvs.Ha ha ha ben buna bi tarafımla gülerimde forumda çocuk ve ailelerde vardır,kalsın.Kurallara uymadığınız için ban yediniz varmı ötesi.Sen kalkıp bozon gmliğini yapmıyor bozon onu yapıyor ally tutuyor ... bla bla bla...
  • Servera bak ya, Yalan Rüzgarı gibi
    Valla bu olayları filme çevirin çok tutar bu server hakkında herkes bişeyler söylüyor ama fazla değildir bu kadar büyüme Türkwow'a yaramadı benden söylemesi yakındır down olacağı gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sabet

Senle anlaşamıyoruz galiba.Kaçıncı sınıfdasın.Allah türkçe öğretmenine sabır versin.Hem oraya buraya bozon ilgilenmiyor diyorsun.Ben yukarda olaylarla birlikte anlattığım takdirde hala diretiyorsun yardım ediyormuşta offlinemışda.
    Offline olabilir sanane?
    Adama tonla paramı ödüyorsunki 24 saat online olsun.Kusura kalma ben dahil bazı insanlar senin gibi 24 saat oyun başında duramıyoruz.Çıkıp gez dolaş.Fazla kaptırmışsın kendiNİ.Varsa eğer elinde bir delilin "Çok bug yapan ally"diye göster bizde ona göre konuşalım.Kuru laf kalabalığı yapıyorsun.
    Gerçekten inanamıyorum dostum sana :S
    Yok bozona emirler vermişler gözükme diye vsvs.Ha ha ha ben buna bi tarafımla gülerimde forumda çocuk ve ailelerde vardır,kalsın.Kurallara uymadığınız için ban yediniz varmı ötesi.Sen kalkıp bozon gmliğini yapmıyor bozon onu yapıyor ally tutuyor ... bla bla bla...

Benim Zoruma gitti ben konusuyorum sen neden Dil dökmeye çalıısorsun..Benim serveri karalamadıgım yok ..Ben sen böyle konustukca ben ilerisini getirip dil dökmeye çalıscam..

• Şu tavırlarına bakınca zaten neden ban yediğin anlaşılır.Küfür etmişsin ban yemişsin ama hala bunu savunuyorsun ben onu anlamıyorum.Konuşda içi boş konuşma.İstediğin kadar konuş sonra.
    quote:

bu kadar büyüme Türkwow'a yaramadı benden söylemesi yakındır down olacağı gün
    Haklısın.Eskiden olsa böyle değildi server.Her an online gm bulabilirdin.Çünkü o zamanlar gm'ler türkwowu büyütmeyi planlıyordu bir gayeleri vardı.Bugün onlar gerçekleşti ancak kaybetme duygusu gmlerden gitti."Bizden iyisinimi bulacaklar" dediler.Umarım Gm arkadaşlar bu konuyu okuyorlardır...
  • pve düzeltilmeden serverın bu seviyede oyuncuyu tutabilmesi zor.

pve konusunda ise bt ve sunwell bitirilmeden geçilmeyecek denildi fakat günlerce illdanda kaldık moonwell yapamadığı için erteledik en son xeptor kendisi gelip akamayı tek seferlik çalıştırıp offline olup kaçtı ve tekrar herşey buga girdi. bu şartlarda nasıl kesmemizi bekliyolar anlamıyorum ki.

uzunca bi süre devam eden human pala bugları vs den bahsetmiyorum bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stjimmy -- 11 Haziran 2009; 19:53:08 >
  •  TurkWow Wotlk Dönemi Başladı

Bu yazan Gm Çok iyi iş çıkartıyorlar amma 2 cumle yazıp tmm hazır baslayın..Phase 1 daha Phase 2 Geçmeden Server Down ..Sen Bile Sabotimee arkadasım İllidan gelip server Down olması senin moralını bozmaz mı ?

Buyursun gelsin MOD GM side kendileri Haklı çıkarmak elinden geleni çıkarmaya basladılar hadi bakalım daha nere kadar gidecekler..
  • quote:

kaybetme duygusu gmlerden gitti."Bizden iyisinimi bulacaklar" dediler.Umarım Gm arkadaşlar bu konuyu okuyorlardır...

herşeyi özetleyen bir cümle,bozon ve diğer yetkililere edilen hakaretlerin sebeplerinden biride bu kibir ve doymuşluk aslında.
    biz banlanmadan 1.5 ay kadar once birseyler yapmayı planlıyorduk zaten son olaylar tuz biber oldu. sanırım konuyu uzatmanın kimseye bi yararı yok
    çoğu kişinin sabrı sınanıyor şuanda, sadece şunu söyleyebilirim tw da oynayan aklıselimlere büyük sabır diliyorum.
  • cevdet oyunda da aynı tutumu gösteriyorsun yaw sanki biz başka bi yerde mi oynuyoruz? bugün server a girdim adama arena da fear atıyorum fear buff u altında adam hareket edip heal bastı kendine bu dün akşam ki patch ten sonra oldu olmaz böyle şey dedim çıktım bi kaç gün girmem yeni patch gelene kadar siz neden böyle yapmıyorsunuz?

bt ve sunwell temizlenmeden açılmayacak denmesi kendi kanaatimce artık sen ve senin guildindeki adamların isyanından bıkan gm' lerin biraz daha vakit kaznamak için söylediği bişeydi herkes bu oalyı ooo böyle iş mi olur bt temizlenmeden açılmayacakmış vs. vs. diye yorumladı biraz aklı başında olan adam bunun biraz daha vakit kazanmak için olduğunu anlardı siz olayı öyle bi hale getirdiniz ki bt bugün temizlenecek xeptor da ertesi gün 70+ dun ları açacak yok öyle bişey

son olarak serveri bu kadar seviyorsunuz madem şu drain tarzı admaların önüne malzeme vermeyin, her bananan adam bu drain gibi dönse bu başlık 200 sayfa olur

• Biz zaten açılmayacağını biliyorduk guild olarakda dedik açılmaz bu niye kesicezki.Hatta bu yüzden kımse pve yapmadı.Biz sadece onların önündeki bahaneleri kaldırmak istedik ama olmadı yapmıyorlar işte yada yapamıyorlar.Kull'u hiç göremiyorum o ilgileniyormu bilmem ama ilgilense bt ve sunwell bu kadar buglu olmazdı diye inanıyorum.
    quote:

Phase 1 daha Phase 2 Geçmeden Server Down ..Sen Bile Sabotimee arkadasım İllidan gelip server Down olması senin moralını bozmaz mı ?
    Sen bizim neler çektiğimizi biliyormusun Dur anlatayım.
    9 saat durduktan sonra.Tam mother'a geldik.İlerliyoruz birde ne olsun server Offline oldu.Artık biz msnden nasıl küfürediyoruz bir yandanda turkwow.org'a girip duruma bakıyoruz.Birde ne görelim.Server bakımda yazısı çıkmasınmı.15 dk sonra açıldı.Birde ne görelim hepimiz Bt dışındayız.Bütün moblar doğmuş bütün bosslar doğmuş.aYbars[kitiara] "ben bu raidi bugla mugla götürecem illidana"dedi.Saolsun azimi ve hırsı ile bizleri götürdü.Çıktık yukarı saat 24.00 civarı İllidan'la buluştuk taktikleri anlattı yerlerimizi aldık akamayla konuştu herşey çok güzel fight başladı.İllidan bir addlerini çıkarmaya başladı işte ozaman film koptu.Server kilitlendi artık 100000 mslermi dersiniz ne derseniz diyin.Wipe yedik (tabi biz bişe göremiyoruz bu sırada) hiçbir hareket edemiyoruz.Herkes olduğu yerde kalmış ne hareket edebiliyor nede skill atabiliyor.Yani anlayacağın biz 10 saat durduktan sonra yine elimiz boş döndük.
    O dediklerine katılıyorum Gustavoo çok ilgisiz Gm'ler var ancak ilgilenen mod arkadaşlar kısmında tutumum aynı.Düşün biz motherda zıplamaktan kurtulmak için balıkların altına girince Moonwell buna gelip "Bug kullanıyorsunuz" diyorsa ben o gmnin işini sorgulamak isterim.

• Servere arkadaşla başladık karakterim 75 oldu daha yeni aklım basıma geldi bu serverde sadece pvp olur pve yalan...2-3 haftadır girmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

cevdet oyunda da aynı tutumu gösteriyorsun

Ben cevdet deilim Unalım..

quote:

Biz zaten açılmayacağını biliyorduk guild olarakda dedik açılmaz bu niye kesicezki.Hatta bu yüzden kımse pve yapmadı.Biz sadece onların önündeki bahaneleri kaldırmak istedik ama olmadı yapmıyorlar işte yada yapamıyorlar.Kull'u hiç göremiyorum o ilgileniyormu bilmem ama ilgilense bt ve sunwell bu kadar buglu olmazdı diye inanıyorum.

Gerçekden Söyliyorum Burda 1.5 gundur Bunu takip ediyorum nasıl bisey cıkcak die Gelsin Baksınlar Game masterlar Burda Tartısma platform olurmus Baksın herkese hak veriyorum..Ama oyun içerisinde Server Biz bakıyoruz Kelimesini Hiç kimseye söylemesin Sonuc Biz burde Server Hakkında yorum yapıoz .. biz BT girdigimiz Sadece İllidan Takılıyoruz 1 phase Geçen hafta Parazit dedimiz wave de kafadan baksan 500 tane parazit vardı yuruyemez olduk her ayrılmıs bi tarafa heryerden bi cıkıyor.. Kaç kez söyledik 2 hafta içerisinde belli gunlerde İllidan kesilcek halen yapılmıyor 2 hafta sen bunu duzeltemezssen illidan giren kisi ler oraya buraya saldırır ..

• bana şu andaki patch ve realmlisti yazabilecek varmı
    3.0.9 var bende giremiyorum
  • bende üyelik aldım ama 3.1.3 ile bağlanamadım
  • Şuan 3.1.3'e yükseltiliyor server bugün açılır umarım
  • vallahi beni biliyorsunuz burda serveri hiçbir zaman kötülemedim kötüleyenlere de karşı çıktım ama server da son günler de gördüklerim beni çok yaraladı, gm' lerin artık server' la ilgilenmediğini başka bir gm görevden ayrılarak göstermiş oldu serverin görevi başında görülen tek gm' i (ve horde tarafında duran tek yönetici) Nightfall oyunu bıraktı, horde de artık yönetecek adam kalmadı belki 50 kere söyledik ama horde tarafına hala bi mod. atanmış değil ipin ucu kaçmış durumda küfürleşmeler ancak ss gönderince müdehale edilebiliyor ama ally tarafında bulunan mod.lar sayesinde böyle bir duruma anında müdehale edilebiliyor yöneticiler

burdan son kez tekrar ediyorum belki yönetici arkadaşlar biri görürde derdimizi anlar, dungeon açmayın, isterseniz bg' leri de kapatın hatta tüm questlerde bozulsun ama seviyeyi kaybetmeyelim server' da zira 3-5 arkadaşımızla girip hoş vakit geçirmek isterken seviyesiz insanlar ortamı aşırı bozuyor umarım gerekeni yaparsınız

• TBC zamanı 500'ü zorlayan bir server WOTLK zamanı 250'yi geçemiyorsa bu serverın giderek düştüğünü göstermektedir bence..
  • Popülasyon gun geçtikce dusuor..Hayırlısı neyse oo olsun..Geçen gun wintergrasp da Battle Basladıgında Bizim Elaylar geçmis Horde tarafında oyuna bırakan kisilerin Charlarını alıp Buff kasıor bi baktım koskoca Wintergraspda 3 tane horde var 78 tane Elay Melek çevresine geçmisler Horde olan charı reskill baglayıp Buff alıyor ne Gzl..Gidisat super There are no GMs curretly logged in on THİS SERVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 13 Ekim 2009; 20:30:25 >
  • TurkWoW - Free Server = Ücretsiz olarak wow oynıyabilceğiniz türkiyede ilk açılan free wow serverlarından biri olan ki şu zamana kadar halen kapanmamış durumda olan ve türkiyedeki diğer free wow serverlarına göre en iyi olan ki bu nerdeyse her zaman için geçereli olan tek serverdır.

Sanırım 5 sene oldu belki fazla belki az türkwow ilk kuruldugunda sadece bir kaç kişinin kendi aralarında wow oynama düşüncesi ile açılmış daha sonradan kapanmış online olarak hizmet vermemiş bir serverdı.

Daha sonra ben ve lorch yeniden kurulmasını istedik sadece 2 miz ve sağolsun serverın ilk kurucusu kadir abimiz le beraber öle kocaman haritalarda oyunu test etmeye ve oynamaya başladık. Daha sonradan benim ortaya attım fikir oalrak online olarak hizmet vermeye ve oyuncu aramaya başladık 2-3 kişi cok zevk alamadık hali ile kocaman serverda =) ve ilk reklamımızı burda forumdonanim haberde ben yaptım güzel 1-2 haftalık süreç sornası bir çok insan servera girmeye başladı tabi bizde işin toyu olmamıza rağmen kısa zamanda insanların hack kullandıklarını vs görrdük kü ben ve lorch ko kültüründen ve ortaki insan yapılarından nefret eden 2 kişi oalrak gördüğümüz hile bug kullanan herkesi banlamaya başladık. Daha sonradan Seha abi yani kull aramıza katıldı ve bir çok yapılanma içine girdik bir çok şey yaptık çoğunda haklı olarak yüzlerce kişi banladık banladıklarımızın en azından %50 servera geri döndüler çünü hatalarını fark ettiler. Serverda çoğu şey rayına oturdu derken benim şok kararım ve lorch ve prestenu yu ikna etmem karşılığında 3 gm bi anda asker olduk serverla ilgilenemedik tabi o zaman sarfında yeni arkadaşlar mod ve gm ler katılmış server a biz askerden geltikten sonra çok şey değişmiş durumdaydı işin açığı askerden sonra gm'lik naıma pek bir şey yapmadık. vs. vs. neyse tüm hikayeyi anlatmanın bir manasını olmadı kanısındayım bi giriş özeti vermek istedim sadece.

Şaunda orginalde oynuyorum 1 seneye yaklastı sanırım

burda beni üzen şey insaların eski veya yeni playerların sevrer ı eleştirmesi.

1- Siz buruda bi kuruş ödemeden 350-500 kişilik bir free serverda oyun oynuyosunuz.
    2- Server adminleri ( gm ve modlar) program yazmakla uraşan insalar diil olmadıkları gibi elinden gelen çabayı sarf etmeye çalışan insanlar.
    3- free serverdaki dosylara net üzerinde paylaşılan bazıları açık kod kaynaklı vs server dsoylarının yayınlanması ve bunların kopyalanıp türkwow serverı üzerinde çalışması sonucunda siz wow oynuyosunuz.

Önemli olan nokta

1- Turkwow adminleri veya modları bu dosyların yaratıcıları değildir.
    2- Üzerinde çok büyük değişiklik yapamazlar.
    3- Sizin gördüğünüz o bugların düzelmesi çalışmayan bossların çalışması vsvs 1 sn de düzelicek ve bunlarında tw adminleri tarfından yapılması gereken bi olay hiç değil

Bunları kim düzeltebilir ?

Bunları düzelticek insanlar o dosyaları yayınlıyan yazan editliyen insalrın işi onlar ne zaman düzeltir ek update yaynınlar tw de ki buglar o zamn düzelir.

Bizim insanımıza laf anlatmak zordur uraşması da zordur bunu bitek server ve oyun manasında değil gerçek haytta bi çoğunuz görmüştür ve bilir.

Sizin burda suçlama yapma gibi bir hakkınız yok malesef tw yöntimini vs.

Siz ne yapabilirsiniz efendice tartışabilir ve eleştirebilirsiniz.

Ha herşeyin çalıştığı bir server istiyorsan basıcaksın kardeşim parnı orginalde oynıcaksın
    eğer para vermek istemiyosan ve sadece türk playerların bulunduğ bir serverda oynamak istiyosan

1- yardımcı olmaya çalış herkese
    2- eleştirceksen efendice ve bi saygı penceresinde eleştir.

karman çorman bi yazı oldu acele ile yazdım ama anlamak istiyen rahatca anlar diye umuyorum.

Lüften sizden bi para almadan sadece saygı ve güzel ortam bekliyen insalrı eleştirmeyin. saygı duyun yardım edinki dahada güzel şeyleri elde edin. bunları istemiyosanız orginale geçin her eşyin bire bir çaşıştığı yer orasıdır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.