Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • test realmi yeni açıldı. ilk gözlemlerime göre server tahmin ettiğimden iyi durumda. kendi classım için konuşayım warriorda bug olarak diyebileceğim 2-3 şey var.
    testte bulunduğum sürece herhangi bir şekilde disconnect veya lag yaşamadım. tabi genel anlamda konuşuyoruz. illa ki bol bol bug olucaktır. normaldir.

kısacası: turkwow wotlk test serverı benden geçer not aldı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn
    gm' e küfredersen savcılığa veriyorlar evine fbi baskın yapıyor o yüzden istiyorlar

çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.hahahahaahahha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 24 Mart 2009; 14:31:45 >
  • Beklenen (yada beklenmeyen ) an geldi bir kaç saat içinde Turkwow Lich King ek paketine geçiyor ayrıntılı bilgi aşşağıdaki linkte, yanlız asıl oyuncu olmak şimdi başlıyor bu zorlu dönemde karşılaşılan buglara karşı gm' lere sitemde değil hoşgörüde bulunmalıyız ve gm lerin belirttiği gibi bu yoğun dönemde ufak sorunları büyütmek ancak vakit kaybına neden olur gerçekten bug olduğunu düşünmediğiniz şeyler için ticket atmak bu süreci uzatmaktan başka bişeye yaramaz

Tüm TW ailesine hayırlı uğurlu olsun

http://www.turkwow.org/forum/index.php?showtopic=17485&pid=169885&st=0&#entry169885

• Durum hiç açıcı deil ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKing87

Yakın bi zamanda TurkWoW Wrath of the Lich King'e geçerse ne olur söyliyim:
    ...
    ...
    - Level kasmak questlerin bozuk olacağı sebebiyle farm usulü olacağı için aşağı yukarı herkes aynı yerde farm yapacağı için lag olur DC olur.
    - Bir çok quest scripti bozuk olacağı için bazı questler alındığında veya quest item kullanılmaya çalışıldığında server DC olabilir. Bu questleri bi gün içinde en az 100 kişi alıp yapmaya çalışacağı için serverdaki DC'ler yüzünden oyun çekilmez bir hal alır.
    ...
    ...
  • Bu hangi Turkwow? Vicious falan vardı GM, bu adamların mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gustavooo

Durum hiç açıcı deil ..

ben yardımcı olmaya çalışmıştım arkadaşlara ama tabiri caizse ipleyen olmadı.3.1.0 çıkıyo artık onada 2-3 sene sonra geçerler
    herşeyde bi hayır vardır inşallah güzel olur onlar için.başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 20 Nisan 2009; 9:00:49 >
  • osiris pm lerine bak bi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samanasuke23

osiris pm lerine bak bi!

pm filan gelmemiş.mail adresimi biliyosun mail at.
    düzeltme:tamam gelmiş fakat gelen kutumda gelen mesaj olduğunu göstermiyordu.aslında bunu yöneticilere bildirmek gerek.gerekli cevabı attım.iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 20 Nisan 2009; 13:17:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amore

Bu hangi Turkwow? Vicious falan vardı GM, bu adamların mı?

vicious, lorch, prstenu falan bıraktı artık turkwow'u eskilerden sadece Kull kaldı.
  • server ı baltalamak gibi olmasın ama sıkılan bottlenet serverine gelebilir rateler 3x bi kaç dungeonda bug var gelen arkadaşlara yardım edebiliriz şuan 5 türküz bi guildimiz var international herkesi bekleriz battlegroundlar bugsuz(alteric valley dışında hepsini denedik hiçbirinde bug yok) serverde ortalama 75-100 arsası player var haftaiçi polonya serveri ama olsun canınız sıkılınca world chatten küfür edebilirsiniz :D bottlenet.pl sitesi ally açarsanız guilde alırız pm Hellgirl-Freemen-Infernal-Cyclops-Littlebig-Apuua
  • ya beyler of of of !!!!!! ya ben hafta sonu yoktum 2.4.3'e yükseltiyordum siz wotlk'e geçmişsiniz ya :S moralim bozuldu şimdi hem tbc bulmam hemde wotlk bulmam lazım link bilen var mı ?
  • full wotlk istiyenler varsa aslında çok kolay bulabilirler şimdi buraya yazardım ama isterseniz şöyle yapalım isteyenler bana msj atsın ben söylerim onlara :D

bide beyler türkwow a geçtik ama ben quest helper kullanamıyom 0.98 versiyonun u yükledim ama olmuyo yaw oyunda görünüyo aslında komutlar fln oluyo da ekranda questler gözükmüyo ne yaptıysam olmadı bi çaresi varsa söyleyin yaw
  • questhelper private serverlere olan desteğini kaldırmış diye duydum bi arkadaşım yüklemiş ve questhelper private serverlerde çalışmaz tarzı bi uyarı almış en iyis şuan carbonite hem pvp hem pve açısından

questlerin yarısından biraz fazlası çalışıyor ama şuan ki sorunlar çok çeşitli ben karakteri restede almayı düşünüyorum her gün girip ufak ufak kasıp biraz da gezip eğlenip çıkıcam eminimki bir süre sonra bunalrın hepsi geçecek bari o vakit geldiğinde questleri sırasıyla yapabileyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Durum hiç açıcı deil ..

ben yardımcı olmaya çalışmıştım arkadaşlara ama tabiri caizse ipleyen olmadı.3.1.0 çıkıyo artık onada 2-3 sene sonra geçerler

Valla Dogru olabilir.Oyun içerisinde Strees atma Gelirsin Oyun Çıkarken De Sinir krizi geçirirsin Serverin durumu.Destur Daha ada geçtik quest yapcaz ilk 4 quest alıoz sadece 1 tanesini Complete yapabiliyorz.Ondan Sonra Dolas çalısan quest ara..

• quote:

quote:

quote:

Durum hiç açıcı deil ..

Valla Dogru olabilir.Oyun içerisinde Strees atma Gelirsin Oyun Çıkarken De Sinir krizi geçirirsin Serverin durumu.Destur Daha ada geçtik quest yapcaz ilk 4 quest alıoz sadece 1 tanesini Complete yapabiliyorz.Ondan Sonra Dolas çalısan quest ara..

questler bozuk olsa iyi.şimdi tonlarca spell talent vs. de buglu olucak sanırım.kim geliştiriyo turkwow'u bilen varmı?yoksa mangos'un hazır revizyonları mı?Allah playerlarına sabır yöneticilerine akıl ihsan eylesin.Allah yardımcıları olsun

• 3,0,9 oynuyorum suan ama millet yok bugda cok heal
  • Valla wotlk geçileceği haberini alınca kalan iki karakterimide silmiştim, wotlk geçmek yerine 2.4.3 versiyonunu daha oynanabilir hale getirmeliydiler gerçi ne kadar düzeltselerde turkwowun şirazesi kaymış.Mod seçimleri neye göre yapıldı bilmiyorum ama modlar daha çok kendi guildlerindekilere yardım eder oldu saçma sapan laflar eden modu azarladığımda yanına blizz işaretini alıp bana bişimi diyorsun diyip gözümü korkutmaya çalışan modlardan bahsetmiyorum playerlara zaten laf demiyorum herkes ayrı bir terbiyesizlikte kendinden 15 yaş büyük adama küfür eden veletlermi dersin aklınca sana ambargo koymaya çalışan parayla satın aldığı charıyla caka satan adamlarmı dersin kullandığım kısaltmaları küfür sayıp bana küfredenlermi dersin her telden adam var şuan.Raid desen zaten 25 man lik raidlere girmeyi bırakmıştım kimsenin laf dinlediği yok sanki raid lideri fasulye sırığı bi ara bilgisayar başında bu yüzden delirdim baktım bana zararı var dahada 25 man raidi kurmadım kuranada Allah sabır versin zaten.Oyun artık sıkıntı veriyordu wotlk geçişinin bana faydası bu oldu benim gibi bırakanlarda olmuş duyduğuma göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Durum hiç açıcı deil ..

questler bozuk olsa iyi.şimdi tonlarca spell talent vs. de buglu olucak sanırım.kim geliştiriyo turkwow'u bilen varmı?yoksa mangos'un hazır revizyonları mı?Allah playerlarına sabır yöneticilerine akıl ihsan eylesin.Allah yardımcıları olsun

Valla Kimin gelistigi bilmiyorumda nasıl gelistiriyor oo mesele..Gun geçtikce Biraz daha Sinirleniyorum Gm ler zati tınlamıyor playerlerı.. Forumlarda yapılacak isler die bi bölum açmıs valla G. Guldum desem yalan.. olur..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.