Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakimdayiz :)
    Sunucumuzda yapmis oldugumuz degisiklikler ve yenileme calismalari nedeniyle kisa sureli kismi kisimlarda hizmet verememekteyiz. En yakin zamanda tekrar hizmete gececegiz. Sunucu durumlari asagidaki gibidir.

Oyun sunucu online (not: set realmlist game.turkwow.org veya set realmlist 88.255.42.69)
    Forum offline
    Web Sayfasi offline
    TeamSpeak Server online

www.turkwow.org
  • server şu an açık realm de deişiklik yok
  • realm değişti dedim bir deneyin sunu isterseniz ben giriyorum sorun yok.

set realmlist game.turkwow.org veya set realmlist 88.255.42.69
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKing87

Umarım bu söylediklerim yöneticiler tarafından fazlasıyla düşünülmüş ve önlemi alınmıştır. Ama en son deneme yapıldığında daha bineğe binilemediği açıklanmıştı. Bu kadar basit bir durumda bile bug varsa Northrend'in derinliklerinde playerlar kaybolur gider :)

EDIT: Ekleme :)

Son yazdığına bir açıklama getireyim eğer o kadar basit bir bugu düzeltemeyecek şekilde bir açıklama yapmışlar ise o gmlerin araştırma yapmadıklarını yada yapacak vakitlerinin olmadığını düşünüyorum çünkü bineklere binememe sorunu binke sisteminin değişmesi yüzündendir ve bir kaç patch ile çok basit bir şekilde çözülebliyordu.

Ha şuan nederseniz sorun mangos ekibi patchleri bir araya topladığı için ekstra bir patch kurmadan direk kurulum sırasında binek sorunları otomatik çözülecektir biraz araştırma yapılmış olsa o sorunun ne kadar basit olduğu görülebilirdi.

• Millet Ulduar bekliyor bunlar neyle uğraşıyolar yaw
  • ya bence 3.0.9 yada 3.1.0 a geçsin ama tbc de kalsın yoksa çok oyuncu kaybeder bence eğer öyle bişey olursa bende oynarım sıkıldım 2.4.3 blizz serverlardan hep aynı şeyler yeni char kasasımda yok lütfen 3.x.x tbc getirin hep international yaparsanız çok oynayan olur nerdeyse hiç server yok öyle
  • belki haberi olmayan arkadaşlar için yazıyorum;

hostta bir problem varmış arkadaşlar, onu çözmeye çalışıyorlarmış ve sanırım pazartesi (bugün) bu lag sorunu bitecekmiş

tekrar eski lagsız server gelsin özledim valla

bu arada hala horde tarafında pve guildi kurulumuna katılmak isteyen arkadaşlar varsa da bana oyun içinden whisp atsın (Bonesoul) guild bankı çok zengin pve tabanalı ve sadece oyunu bilen arkadaşlardan kurulu bi guild yapmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 16 Mart 2009; 17:48:19 >
  • oyuna giremeyen arkadaşlar realmlist yine değişti

94.75.253.36

bunu yazın girin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

belki haberi olmayan arkadaşlar için yazıyorum;

hostta bir problem varmış arkadaşlar, onu çözmeye çalışıyorlarmış ve sanırım pazartesi (bugün) bu lag sorunu bitecekmiş

bu arada hala horde tarafında pve guildi kurulumuna katılmak isteyen arkadaşlar varsa da bana oyun içinden whisp atsın (Bonesoul) guild bankı çok zengin pve tabanalı ve sadece oyunu bilen arkadaşlardan kurulu bi guild yapmak istiyorum

Guild için lvl sınırı veya herhangi bi önkoşul varmi acaba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

quote:

belki haberi olmayan arkadaşlar için yazıyorum;

Guild için lvl sınırı veya herhangi bi önkoşul varmi acaba :)

tek önkoşul olarak yukarda ki arkadaşların bahsettiği tipte oyuncu aramadığımı söyleyebilirim, oyunu ve karakterini nasıl oynayacağını bilsin yeter

• gercekten ilk geldigimde lag superdu 2 aydır fln kotu lag testlerden diolar inş tamamlanınca 3.1.0 olr woltk fark yapmaz artık lagsız olsun bizim olsun :D + tabi no bug pls
  • PvE guildi olarak başladık böylede devam edicez 70 arkdşları beklioruz 2-3 günde bir karazhan yapıoruz <And Justice For All> oyunu bilmemek değil öğrenmeye kapalı olmaktır ayıp olan :)
  • siteye giremiyorumda bende turkwow da baslamak istiyorum acc nerden alıcam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrAdaM

siteye giremiyorumda bende turkwow da baslamak istiyorum acc nerden alıcam ?

sanırım site ve forum açılmadan üyelik alımı yapamayacaklar

bu arada lag gitti lat geldi eskis erveri özledim valla
  • quote:

quote:

sanırım dedicated sunucuya geçilmiş.yurt dışında mı acaba?lag bundan kaynaklanıyor olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

sanırım dedicated sunucuya geçilmiş.yurt dışında mı acaba?lag bundan kaynaklanıyor olabilirmi?

valla pek bi bilgim yok server hakkında ama lag düzeldi de yanlız lat hisettiriyor kendini hafiften

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

quote:

valla pek bi bilgim yok server hakkında ama lag düzeldi de yanlız lat hisettiriyor kendini hafiften

hmm hayırlısı olsun vallahi.başarılar.

• beyler şuanki realmist ne ve şuanki versiyon kaç kaç lütfen açil
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnica12

beyler şuanki realmist ne ve şuanki versiyon kaç kaç lütfen açil

realmlist 94.75.253.36

2.4.3 patch
  • lich king e geçmedik mi ya ben 2 gün boyunca pacht indirdim ya şuanda sürüm 3.0.9bende nasıl yapıçam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.