Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arnica12

lich king e geçmedik mi ya ben 2 gün boyunca pacht indirdim ya şuanda sürüm 3.0.9bende nasıl yapıçam

3.0.9'a geçilceğini kimse söylemedi ki :)
    sen o zaman uzun bi süre 3.0.9'a geçilmesini bekliceksin ya da oyunu baştan kurup 2.4.3'e kadar yükselticeksin
  • beyler ozman nasıl indirçem bilen yokmu ya lütfen bi yardımoyunda iken arkaşlar ve herkes lich kinge geçilçek dedi 1 ay içinde lich king sürümü 3.0.0 deilmi ya lütfen yardım
  • beyler 3.0.1 e düşürdüm sürümü şimdi 2.4.3 emi düşürçem düşürççeksem bu nasıl olçak biri yardım etsin
  • daha fazla düşürümezsin oyum klasörünü kopyala başka bi yere yapıştır o 3.0.9 kalsın sonra denetim masasından program ekle akldıra gel wow sil daha sonra wow+tbc yükle sisteminde 2 wow olsun wotlk geçildiğinde koplayaladıın klasördeki wotlk ile oynarsın
  • Dün gm ile konuştum bu hafta sonu normal servere geçileceğini söyledi şuan realmlist yine değişmiş durumda oyuna henüz gimedim server düzelmiş olabilir

Yeni Realmlist : 88.255.42.69
  • bende nie açılmıo diorum soal
  • oyunu bi dahamı yükliyip 8 saat pacht bekliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFatal

An itibariyle oyuna giremiyorum bilgisi olan varmı?

+1
  • beyler bi cvp ya
  • @arnica12
    arkadaşım anlattım yukarda dediklerimi yap bitsin derdin başka neyin cevabını bekliyorsun?

server da lag 0 lat da düzeldi ama server afallaştı site ve forum açıldı ama server sürekli kapanıp duruyor anlamadım gitti

realmlist problemi yaşayanlar "set realmlist game.turkwow.org" yazarlarsa problem kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 20 Mart 2009; 21:40:52 >
  • Realmi değiştirmeme rağmen oyuna giremiyorum herkeste ayni sorun var galiba
  • dediklerini yaptım diğer klosörü sakladım ynai değiştirdim bide sildim ekle kaldırdan sonra kurdum şuanda pacht iiçin 8 saat bekliyorum bi yardım edinde beklemiyim bukadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnica12

dediklerini yaptım diğer klosörü sakladım ynai değiştirdim bide sildim ekle kaldırdan sonra kurdum şuanda pacht iiçin 8 saat bekliyorum bi yardım edinde beklemiyim bukadar

napalım kulağından tutup biz mi download edelim patchi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKing87 -- 21 Mart 2009; 0:45:14 >
  • üyelik alınırken neden tc kimlik no soruluyo ?
    birde bana bu serverin exp oranı noah oranı drop oranı gbi şeyleri söylermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAdaM -- 21 Mart 2009; 15:28:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrAdaM

üyelik alınırken neden tc kimlik no soruluyo ?
    birde bana bu serverin exp oranı noah oranı drop oranı gbi şeyleri söylermisin?

gm' e küfredersen savcılığa veriyorlar evine fbi baskın yapıyor o yüzden istiyorlar Türkiye Cumhuriyetinde 18 yaşının üstündeki herkesin vergi numarası olması şarttır vergi nuamrası olan herkesin de tc kimlik numarası internetten bulunur artık şu tc kimlik numarasından başınıza iş gelir korkusundan sıyrılın

exp oranları blizzlike yani 1x

• beyler şuanki sürüm ve realmist ne dir ögrnebilirmiyim
  • 2.4.3
    set realmlist game.turkwow.org
  • az önce oyundaydım şimdi attı 10 dk giremiyom bu sefer niye acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

Bu haftasonu büyük ihtimalle son test yapılacak ve kısa bi sürede sonunda server wotlk a geçecek (artık benim hesap adet edindi her test haftası ban yiyorum bi türlü test ekibine katılamadım )

Yanlız serverin bir kısmı wotlk geçişine de karşı henüz illidan kesilmediği ve sunwell' in düzgün çalışmadığı bi ortamda wotlk geçişinin hata oalcağını söyleyenler var, benim ve kalan oyuncuların görüşüyse illidan' ın kesilememesi serverin suçu değil (bir kısım illidan target alınmıyor diyor ama alındığı zamanlarda da kimse kesememişti) sunwell' in olmaması büyük eksiklik ama millet artık can sıkıntısından 4-5 karakter açıp 70 yaptı ki bi yenilik artık server' a şart.

Forumdaki TurkWow oyuncularının görüşleri neler bu konuyla ilgili bunu bi öğrenelim bari madem server forumları kapalı burdan bi ortam görüşü toplayalım

Kısa bir süre derken ? 1 aymıdır bu kısa süre ? 13. gün oldu :/

• quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

Bu haftasonu büyük ihtimalle son test yapılacak ve kısa bi sürede sonunda server wotlk a geçecek (artık benim hesap adet edindi her test haftası ban yiyorum bi türlü test ekibine katılamadım )

Yanlız serverin bir kısmı wotlk geçişine de karşı henüz illidan kesilmediği ve sunwell' in düzgün çalışmadığı bi ortamda wotlk geçişinin hata oalcağını söyleyenler var, benim ve kalan oyuncuların görüşüyse illidan' ın kesilememesi serverin suçu değil (bir kısım illidan target alınmıyor diyor ama alındığı zamanlarda da kimse kesememişti) sunwell' in olmaması büyük eksiklik ama millet artık can sıkıntısından 4-5 karakter açıp 70 yaptı ki bi yenilik artık server' a şart.

Forumdaki TurkWow oyuncularının görüşleri neler bu konuyla ilgili bunu bi öğrenelim bari madem server forumları kapalı burdan bi ortam görüşü toplayalım

Kısa bir süre derken ? 1 aymıdır bu kısa süre ? 13. gün oldu :/

Tam tarihi veremem maalesef ama gerçekten yakın hatta server' daki şu host problemi olmasa şimdiye duyuracaklardı gm ler geçiş tarihini

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.