Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne dedıgınızın farkında mısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

gercek parayla gold satmak mı ?

ne dedıgınızın farkında mısınız ?

ahan provakatör yine geldi

sephirot burdan sana ekmek çıkmaz canım hadi ufak ufak yol al sen Tw' nin adının geçtiği bi yerde sen istediğin kadar mix mix diye bağır o 7 kişil serverine bi 8. yi bulamazsın

bu arada biz ne dediğimizin farkındayız ama sen ne yazdığının farkında değilsin sen bu gold satışı olayını bi kaç ay önce yine benzer bi tw başlığı altında eleştirmiştin ama cevabı alıp uzamıştın senden yine aynı performansı bekliyoruz

• Mix mi aman aman benden uzak allaha yakın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

mevcut oyuncularla bt rahat temizlenir ama temizleyecek adam toplanamıyor neden? herkes guild olarak girmeyi düşünüyor iyide 500 kişilik server' da zaten büyük guildler 80~ player cıvarında ortalamaya sahip bunlarında hepsi aynı anda online olmuyor.

herkes guild olarak girmek zorunda. turistik geziye gitmiyosun black temple'a gidiyosun. ama benim söylemek istediğim şu: oyuncular kendi derdinde kimse elini taşın altına sokmuyor. benim oynadığım zamanda master looter bozuktu ve biz 10-15 kişi free for all ile loot dağıtırdık. ninja olayının olduğu durumlar da çok nadirdi. çünkü ekip olarak giriyorduk ve insanlar birbirine güveniyordu. bossları da rahat kesiyorduk çünkü ekiptekiler birbirini tanıyordu. bu düzeni oluşturmaya sağlayan insanları göremedim ben maalesef turkwowda.

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

benim belki oynayacak bi 4 ayım olmayabilir şu yaz gelmeden bi an önce wotlk tadına bakmak istiyorum bıktım yabancı server' ların dandik wotlk eklentilerinden

seninle aramızdaki fark bu işte. sen bencil düşünüyosun ben oyuncu için doğru olanı

• @Theking87

Arkadaşım yorumlarından tw oyuncusu olmadığın gayet açık şekilde anlaşılıyor tw de pve raidlerinin halini bi görsen eminim bukadar üstüme gelmezdin
    Oyunda 70 lvl olduktan sonra açılan her bossun first killinde bulundum gerek horde gerekse tum serverda hatta birkaçında liderlik bile yaptım ama en az 3 4 tane klavye kırmısımdır eksiksiz her raidde 3 4 afk 3 4 yesil mavi karışık itemli oyuncu ve cogu zaman bu şekilde guzelce ilerliyoruz bu seferde oyuncu tarafından olmayan hatalarr baş gösteriyo dc gibi dc den sonra oyuna giriyorsun bi bakmışsın 25 kisilik raidde 17 18 online var tekrar bastan adam bul adamı zindana getirt tam baslıcan bu sefer ya saat geç oldu benim çıkmam lazım diyeni mi istersin en nihayetinde bossa basladın wipe yedinmi raid daha adam olmaz gelen yorumlar sole ya bu boss kesilmez bozuk deyip hs cekenler falan en az 3 4 defa pve ye tövbe ettim tw de fakat pve ve pvp seven biri olarak tekrar yaptım (analttım bu raid olayları cokcok indirgenmis hali daha onlarca sebep var )
    Bazen yorum yaparken daha dogrusu bilmedigin bi yer hakkında yorum yaparken bukadar suclayıcı tarzda yapma bilmediğin bişeyler muhakkak vardır.

benden sana tavsiye tw deki arkadaşlarının raid yaptığı bir gün git izle ondan sonra bana istediğini söyle

• quote:

Orjinalden alıntı: Iceen

@Theking87

Arkadaşım yorumlarından tw oyuncusu olmadığın gayet açık şekilde anlaşılıyor tw de pve raidlerinin halini bi görsen eminim bukadar üstüme gelmezdin
    Oyunda 70 lvl olduktan sonra açılan her bossun first killinde bulundum gerek horde gerekse tum serverda hatta birkaçında liderlik bile yaptım ama en az 3 4 tane klavye kırmısımdır eksiksiz her raidde 3 4 afk 3 4 yesil mavi karışık itemli oyuncu ve cogu zaman bu şekilde guzelce ilerliyoruz bu seferde oyuncu tarafından olmayan hatalarr baş gösteriyo dc gibi dc den sonra oyuna giriyorsun bi bakmışsın 25 kisilik raidde 17 18 online var tekrar bastan adam bul adamı zindana getirt tam baslıcan bu sefer ya saat geç oldu benim çıkmam lazım diyeni mi istersin en nihayetinde bossa basladın wipe yedinmi raid daha adam olmaz gelen yorumlar sole ya bu boss kesilmez bozuk deyip hs cekenler falan en az 3 4 defa pve ye tövbe ettim tw de fakat pve ve pvp seven biri olarak tekrar yaptım (analttım bu raid olayları cokcok indirgenmis hali daha onlarca sebep var )
    Bazen yorum yaparken daha dogrusu bilmedigin bi yer hakkında yorum yaparken bukadar suclayıcı tarzda yapma bilmediğin bişeyler muhakkak vardır.

benden sana tavsiye tw deki arkadaşlarının raid yaptığı bir gün git izle ondan sonra bana istediğini söyle

senin bulunmadığın kadar turkwowda bulundum merak etme.
    eski oyunculara sorabilirsin: "SERTCOCUK LEVEL 70 TAUREN WARRIOR"

• Serverdaki bir kesim oyuncu Raid bilgisinden bir haber olduğu için mi Wotlk gelior bu mudur asıl sebebe? :S İnsanlara Raid bilinci yerleştirmek istiosan Raid Progressı çıkartır private serverda hardcore bir player olarak takılırsın guildi de ona göre idare edersin mutlaka öğrenmek isteyen sana katılmak isteyen olucak 1 ay oldu guildi kuralı, yeni 70 full yeşil gearlı 10kişi ile Karazhan'a girip çıkabiliorsa 1 ay içinde farmlıycan badgeler ile 25kişi çok rahat BT'ye girer çıkarsın Teamspeak server'ı alın kullanın insanları oyunda tutmanın yolunu bulmanız bu kadar zor değilki e herhalde ben çıkmam laızm der e herhalde online olmaz online olanda honor peşinde koşar PvE yi sen cazip kılıcaksın...
  • Server'a Girilmiyor, Nedenini ßiLen ???
  • Burak ile Fatih Abi siz 2 Ayrı Turkwow Dönemlerinde Bulundunuz...

Burak Senin zamanında ben yoktum nasıl Raid Düzeni felan bilmiyorum ama Orjinalde Basarnı biliyorum ve takdir ediyorum..Turkwow Hakkında söylediklerinede katılıyorum..Fakat İceen'in su anki guildi en aktif Pve Guildi Zul Aman Acıldıgında Bende Onların Guildde Fİrst Kill Yapmıstım Serverda..Ve devam Ediyorlar SAnırm ben pek bilmiyorum..Yani gayette Wow Oyuncusu Ve baya Bilgili...

Ama Fatih Abi Sende şunu Bil..Wotlk Gercekten Cok Zor bi patch..Tüm Raidleri Bitirmek yetmio..Cok değişik Scriptler ve Taktikler Var..Yani BT'nin acılıs Süresine bakılırsa Turkwow'da Zindanların Acılması Biraz Zor...O Kadar Script Zorlar....

Ayrıca Fatih abi Yazın senide BEkleriz Orjinale :D Prinle ^^
  • servera şimdi bu 80lvl olayımı geliyo ? yoksa server göçtümü çünkü ne site ne forum hiçbiri calısmıyor 80lvl gelse bile niye haber vermediler duyuru geçmeden çöktü sunucu? paramı ödemeiler sunucuya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Honey Sweety

servera şimdi bu 80lvl olayımı geliyo ? yoksa server göçtümü çünkü ne site ne forum hiçbiri calısmıyor 80lvl gelse bile niye haber vermediler duyuru geçmeden çöktü sunucu? paramı ödemeiler sunucuya ?

Sanırım sunucu ile ilgili bi problem var. Donanımsal problem olabilir. Wrath of the Lich King gelmeden önce resmi açıklama illa ki yapılır. TurkWoW'da habersiz iş yapılmaz.
  • gercek parayla gold satıslarında dusus var demek kı ?

malum krız gold satıslarını da vurmus bellı kı...

yukarıda bırısı bana para ıle oyun ıcı gold satısı hakkında daha once cevap vermıstık zaten gıbı bır seyler yazmıs.

Bu son derece zararlı oldugunu dusundugum tıptekı uygulamalar hakkında mantıklı hıc bır cevap hıcbırınız veremezsınız, hıc cabalayıp ta daha fazla batmayın.

bır an once bu hatadan vazgecmenız dılegıyle...
  • Seph Daha fazla Zorlama Bu iş yaş :D

Ayrıca Para işi Sadece Zengin playerların Turkwow Adına bagıs Yapmak İstemesinden Kaynaklanmıstır...Daha ilginc projeleri vardır Turkwow Yönetiminin..onlarıda kendileri acıklarlar zaten Kimseye zorla gidin gold alın demiyorlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

gercek parayla gold satıslarında dusus var demek kı ?

malum krız gold satıslarını da vurmus bellı kı...

yukarıda bırısı bana para ıle oyun ıcı gold satısı hakkında daha once cevap vermıstık zaten gıbı bır seyler yazmıs.

Bu son derece zararlı oldugunu dusundugum tıptekı uygulamalar hakkında mantıklı hıc bır cevap hıcbırınız veremezsınız, hıc cabalayıp ta daha fazla batmayın.

bır an once bu hatadan vazgecmenız dılegıyle...

şu adamın serverini de ziyaret edinde daha fazla ağlayıp burda reklam yapmasın beyler imzasında gözümüze sokmaya çalıştığı linklerden birine tıklayın şu imza kurallarına uymayan imzasından görürsünüz zaten

tıklayında 8. adam katılsın serverine sevinsin gariban

not: sephirot Tw yönetimi questleri Türkçeye çevirenlere para veriyor sen senin serverinde oynayanlara ne veriyorsun? Rare epic item dağıttığın konuşuluyordu en son hala devam ediyormu bu uygulama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 12 Mart 2009; 19:43:58 >

• Bu konuyu komık oylesıne geyık yapılabılecek laylaylom bır sey olarak gordugun bellı mesajlarından cumlelerınden.

ama korkulacak sevıyece tecrubesızsın, eger sende en saglam ve yıkılmaz gıbı gorunen toplulukların sırf bu sozumona zengın playerların bagıs yapmak ıstemesı oldgusu yuzunden nasıl erıyıp bıttıgını gormemıs bırısısın.

sadece uygulamayı gerceklestıren toplulugun degıl tum ulkedekı bu oyuna gonul vermıs oyuncuların da olduklarından daha bılıncsız, yozlasmıs duruma dusmelerıne sebep olacak buyuk bır hata bu.

neyse bunlar senı asan konular gıbı gorunuyor 3 4 yıl sonra belkı bu mesajımda ne demek ıstedıgımı anlamaya vakıf olursun...
  • wotlk geçişi sırasında db uçmuş heralde geçmiş olsun emeklere
  • Ben şu an TWda kendi halimde oynayan bir shamanım. 2 senelik offical geçmişim war. Bütün bu 2 sene kendimi pveye adamıştım.

İlk arena takımımı TWde kurdum,İlk beleş mark tutkusunu TWde gördüm.

DKP sistemi üzerine kurulmuş olan guildlerde enayi yerine konuldum.Sabah 7.30da Dps bulamayan bir raidde DPS olarak yer aldım, DKP olduğunu en son öğrendim we item alamadım.

Bu olaydan sonra ismi lazım değil(Ki herkes biliyor) guildle karşı saflara geçtik. Dolayısıyla PVE den soğudum .Serverin hatalarıyla raide girmeye alıştım. Resci bırakın dedim " Abisi daha bu Raid combatı bilmior" diyip ignore çakan insanlarla aynı mekanda bulunmaktan utandım. Halbuki kendimi savunma imkanı bulamadım. Supremusla ilk fightta Bossun 2. fazdan fighta başlaması ve gaze adlı skilli bana uygulamasıyla bossu "Adama bak ya o kadar taktik verdi bossu çekti" adlı imalarla karşılaştım. Ama hiç birinde dinlenmedim. İlk wipede dağılan raidlerden usandım. PVP yapayım dedim.

[4.LookingForGroup]: XXXXX: Eos +++ beleş mark karşıda ally yok bu fırsat kaçmaz hadi hadi !
    [4.LookingForGroup]: YYYYYY: Arkadaşlar ben girdim karşıda 15 ally war sakın eos gelmeyin!
    [4.LookingForGroup]: XXXXX: Ne yapalım beleş mark demeyince gelmiorlar.

Arena takımı kurayım dedim. Mümkünatı yok adam akıllı pvpnin. Kanki sistemi pvpde de war. Kardeşini kankisini alan s4 adam karşımıza gelior.(Gold karşılığı arena puanı kasan adamlar olduğu dahi söyleniyor)
    Ve bir zamanlar arena puanı 3 günde bir geliormuş. 1 Haftada s4 çekiliyor.

Arkadaşlarımdan bazıları raidlere dungeona girme konusunu ele almış. Haklılar officalde bu işler böyledir. Ama TWda bu çok zor.BT / SUNWELL temizlemek de bir o kadar.

Sebepleri de şunlar :(OFFİCALE KIYASLA)

Online sayımız düşük (Bir 2 Pve guildi anca kurulabiliyor)
    Pve gearı olan adam, s4le raide girior. Bu durumda nasıl BT temizlensin! (X:Sen neden s4lüsün . Y: Aga staminası fazla)
    Bazı guildler önüne gelen oyuncuyu alıor. Dün karşılıklı saygı içerisinde bulunduğum adam, o guilde girince evrim geçiriyor sanki.
    Serverda gearsız adam dikkate alınmıyor. Gearına güven çok fazla. Gearsız biri raidlerde püf noktaları verince. "Sakin.. " " Sessizlik.." "Sen misin raid başkanı..." gibi diyaloglar yaşanıor.
    Dolayısıyla server PvP , ah pardon PvPye hakaret: BELEŞ MARK serveri oluyor. (instant 70 serverlar wardır ya direk s2 ile başlarsın, 3 günde s2 diziliyor."

Neyse o ismi lazım değil guildden saygı duyduğum 3 5 şahsiyetle aynı çatı altındayız gerek bc olsun gerek wotlk ADAM AKILLI pve yapmaya çalışacağız nasip kısmetse.

Shamseytani of Turkwow
    Eksen of Karazhan EU[11 AYDIR KUZENDE]

• oncelıkle merhabalar. ben bir acemı olarak goruslerımı belırtmek ıstedım. oncelıkle 6 yıla yakın bi warcraft gecmısım var. bundan 3 ay oncesınde de silkroad online oyunundan bı arkadasın tavsıyesıyle wow a gecıs yaptım. arkadasım bana her ne kadar oyunun ıcerıgını amacını anlatsada ilk basta oyuna baslayınca insanların ne kadar seviyeli oldugunu gordum ( sro dan cıkınca baya bı farkedılıyor ). aslında ilk basta oyun benı tam anlamıyla sarmadı canım sıkıldıgında warcrafttaki cinematiclerin oldugu bolgelerı gormeye gıdıyordum. ve ınanırmısınız yaklasık bır ay oyunun sadece ally horde savasından ıbaret oldugunu sanıyordum. tamam illidan kesmek falan cazıp gelmıyor degildi fakat 30 lvl olupta stvye gıttıgımde ordakı allylerle savasmak ılk kez wsg ye gırmek ınanılmaz zevklı gelmıstı. ki kimse de ınkar edemez ilk wsg ( veya bg av .. ) deneyiminin cok zevklı oldugunu. oyuna baslamamı saglayan arkadas bana ne sorduysam bılgılendırmekte bır usta idi.. fakat halıyle hıc duymadıgın bırseyıde sormak olmaz. wotlk gelecegını umutla beklıyordum ama bu yazıları okuyunca gercekten farkına varılıyor ki. henuz bılgı ve tecrube olarak hıc ama hıc hazır degılım ve emınım kı tw serverın yarısıda hazır degıl. bunları okuyana kadar saglam bı brutal setım olsun pvpde estıreyım derken sızın bu yazılarınız sayesınde gercekten tamamıyen pvp den sogudum ve buna da memnunum su anda.
    ve bu yusden bu yazılarınızın dahi bir tw yetkılısıne ulasmasını umıt ederek sızlere tesekkur etmek ısterım..

Sectumsempra 66lvl b.elf paladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illidaniron -- 12 Mart 2009; 21:31:15 >

• Sayın senctumsempra ilk oyun zamanlarında ben de böyle düşünürdüm. Ah bi t3üm olsa da, ah bi AQ tankı alsamda diye.

Ama emin ol önemli olan oyunu oynama. Nasıl oynama: Yaptıklarından dolayı övünerek değil, sadece PvP'ni ile /PvE 'ni insanlara göstererk oynama.

Yanına s4 adam alan adam 4s4 bir s3 dizmiş. Arenada 2130 ratesi war ve bize yenildi. (Rate : 1640) . We bu bir BM hunter. Shamanla ona karşı hiç birşey yapamıyorum desem yeridir . Adamın bana sarfettiği cümleler:

Ben elite bir oyuncuyum. Yiyorsa 1v1de kapışalım yok yemiyorsa susup oturacaksın. e arkadaşım bu olay şuna benziyor:

Nuke yaparak rate kasan bir locka çıkışta bir roguenin: Arenada yendiniz ama 1v1de beni kimse alamaz. demesine benziyor ve bu gerçekten çok komik...

Dolayısıyla insanlara ben elitim ben şuyum bende 4 s4 war, ben şu raidlere girdim ws demek yerine o adamla aynı ortamda bulunduğunuz zaman oyununuzu konuşturmanız daha faydalı olcaktır...

Gear önemli değil. Mühim olan insanlık

• quote:

Orjinalden alıntı: DroneD

Sayın senctumsempra ilk oyun zamanlarında ben de böyle düşünürdüm. Ah bi t3üm olsa da, ah bi AQ tankı alsamda diye.

Ama emin ol önemli olan oyunu oynama. Nasıl oynama: Yaptıklarından dolayı övünerek değil, sadece PvP'ni ile /PvE 'ni insanlara göstererk oynama.

Yanına s4 adam alan adam 4s4 bir s3 dizmiş. Arenada 2130 ratesi war ve bize yenildi. (Rate : 1640) . We bu bir BM hunter. Shamanla ona karşı hiç birşey yapamıyorum desem yeridir . Adamın bana sarfettiği cümleler:

Ben elite bir oyuncuyum. Yiyorsa 1v1de kapışalım yok yemiyorsa susup oturacaksın. e arkadaşım bu olay şuna benziyor:

Nuke yaparak rate kasan bir locka çıkışta bir roguenin: Arenada yendiniz ama 1v1de beni kimse alamaz. demesine benziyor ve bu gerçekten çok komik...

Dolayısıyla insanlara ben elitim ben şuyum bende 4 s4 war, ben şu raidlere girdim ws demek yerine o adamla aynı ortamda bulunduğunuz zaman oyununuzu konuşturmanız daha faydalı olcaktır...

Gear önemli değil. Mühim olan insanlık

kesinlikle haklısındır henuz 70 lvl olamadıgım ıcın boyle bırseyle karsılasmadım . yanlız sunu bılıyorum ki pve ye yonelık bır yonlendırmeyı kesınlıkle sızın gibi oyunu bılen ınsanların yapması gerek. bu yazıların aynılarını benım gıbıler okursa kesınlıkle serverdaki pve bıraz daha yukselecektır. sizlerin bunları oyun ıcındekı oyunu cok ıyı bılmeyen benım gıbı algılayan ınsanlara bunları ballandıra ballandıra anlatmanızın cok buyuk bı etkınlık yaratabılecegıne ınanıyorum.ve boylece gercekten cok sevdıgım Turkwow serverı gun gectıkce benım gıbı oyun bılgısı ıyı olmayan ınsanlardan daha ıyı bır sevıyeye atlamıs olur
    bu arada nikim senctumsempra degil sectumsempra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.