Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketi açınça müşteriyi şaşırtacak ama mutlu edecek küçük sürprizler..

Mesela: Güzel alışveriş yapan müşterilerinize küçük bir lokum ve bir adet nescafe koysanız yanına balından yenmez.

* Paketleyen görevli pakete bir not yazsın. Örneğin: "Sayın X ben Y paketlemenizi ben yaptım, iyi okumalar. " gibi.
  • Ufak bir karton kutu içerisinde tek bir lokum olsun. Üzerinde de "Tatlı okumalar" yazsın. İlk etapta müşteri memnuniyetini kazanmak adına güzel bir uygulama olur.

Piyasada tükenmiş kitapları temin ederek stoklarınızda fark oluşturabilirsiniz. (İkinci el bölümünde de satılabilir lakin piyasada zor bulunan eserler olmasına özen gösterilmeli diye düşünüyorum)

Prestij ürünleri için ayrı bir bölüm açabilirsiniz. (Koleksiyon kitapları)

"Farklı" olmak kaydı ile değişik tarzda defterler satabilirsiniz. (deffter.com'daki ürünler gibi)

Yabancı dil kitapları satabilirsiniz. (Çalışma kitaplarından ziyade hikaye ve roman kitapları)

Akılda kalıcı, basit ama bir o kadar da seçkin gözüken bir ambleme sahip olmalısınız.

Web sitenizin arayüzü de sade, şık ama bir o kadar da dolu gözükmeli diye düşünüyorum.

Eğer güzel bir ritim tutturabilirseniz, sürekliliği sağlayabilirseniz, kendi firmanıza ait kupalar, kalemler, silgiler ve benzeri ürünler satabilirsiniz. (Kitap temalı olmak kaydı ile)

Ödeme yapabildiğimiz bankalar çok çeşitli olmalı. Mesela İş Bankası bu kadar müşteriye sahipken, siz bu bankayı es geçmemelisiniz.

Siparişleri hazırlarken güzel bir paketleme yapmalısınız ve hiçbir yönden aşınmamış jilet gibi kitap göndermeniz gerektiğinin de bilincinde olmalısınız.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Hatırladığım bir şey olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 2 Kasım 2012; 21:26:27 >

• Oncelikle hayırlı olsun diyeyim yukardaki yorumları okuyamadım eger bu oneri varsa kusura bakmayın. Bence 'Ayın Üyesi' tarzında birşey yapabilirsiniz en cok kitap siparisi verene butcenize gore bir kac kitap veya baska hediyeler verebilirsiniz. Yada siparis haricinde baska aktivitelerine puan vererek secebilirsiniz. Mesela kitap almak 100 puan kitaplara yorum yapmak 10 puan gibi. Bu sekildede ayın üyesini secip sitenin belli bir yerinde gosterebilirsiniz.
    Ayrıca kargo konusuna da önem vermelisiniz bir kac secenek olmalı bence ornegin ekoomik ve hızlı paket diye 2 secenek. Yanlıs bilmiyorsam ptt kargo ucuz tasıyor bu ekonomik kargo icin iyi bir secenek olabilir. Hızlı kargo icin de yurtici kargo iyi bir secim olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.nutricula -- 2 Kasım 2012; 21:25:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır site açıyorken, okuduğumuz kitapları kaydedebildiğimiz ne biliyim çetele gibi birşey olsa.
    Bir nevi sanal kitaplık gibim
  • Şirket sahibinden haber alabilen var mı? Adam ortalarda gözükmüyor.
  • kapıda ödeme seçeneğini serbest bırakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: patlican001

Şirket sahibinden haber alabilen var mı? Adam ortalarda gözükmüyor.

2 gün önce yazdı dostum resimler falan da yayınladı arkadaş birhayli yoğun siteyi 2 hafta sonra "açabilirmiş" kitap girişlerini yapıyorlarmış.Ara ara gelip soruları yanıtlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: patlican001

Şirket sahibinden haber alabilen var mı? Adam ortalarda gözükmüyor.

2 gün önce yazdı dostum resimler falan da yayınladı arkadaş birhayli yoğun siteyi 2 hafta sonra "açabilirmiş" kitap girişlerini yapıyorlarmış.Ara ara gelip soruları yanıtlıyor.

Verdiğin bilgiler için sağol.
  • Kesinlikle kendinize ait özgün tasarımı olan bir kitap ayracı yapın. Her alışverişte ayracınızla birlikte kargolayın.

Bestseller kitapların sitelerin en alakasız yerinde bile gözüme sokulmasından bıktım eminim benim gibi düşünenler vardır, eğer sitenizde bunu hazırlayabilecek donanım ve altyapı varsa şöyle bir uygalama yapın üyelik alınırken üyeye belli başlı 4-5 kategori sunun üyenin seçimine göre ilgilendiği alandaki kitapların tavsiyeleri gözüksün.

Eğer yine altyapınız yeterli ise yeni yazarlarla söyleşiler yapın, 'Sözünü Sakınmadan' tarzında tabii bu çok zor ve altyapı isteyen bir iş ama yaparsanız emin olun karşılığını alırsınız ben kitap almayacağım zamanlarda bile sabitfikir'i dolayısıyla idefixi geziyorum örneğin.

Stoklarınızı ilk aşama olarak köklü sitelerle yarıştıramayacağınızdan şöyle bir strateji geliştirmenizi tavsiye ederim; büyük sitelerde her kategoride bir çok kitap var ama bazı kategorilerin zor bulunan kitapları mevcut değil örneğin fantastik edebiyat alanında bulabildiğiniz tüm kitapları stoğa sokarsanız bu türün okuyucuları direkt sizi seçecektir. Ardından zaman içinde her kategoriyi tek tek derinleştirirsiniz.

Birde toplu alım yapan üyelere kitaplıklarını süslemeleri için mini figür hediye edebilirsiniz. Mesela jb, çizgi roman alımı yaptığımda bunlardan yollamıştı çok hoşuma gitmişti;

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 4 Kasım 2012; 14:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Kesinlikle kendinize ait özgün tasarımı olan bir kitap ayracı yapın. Her alışverişte ayracınızla birlikte kargolayın.

Bestseller kitapların sitelerin en alakasız yerinde bile gözüme sokulmasından bıktım eminim benim gibi düşünenler vardır, eğer sitenizde bunu hazırlayabilecek donanım ve altyapı varsa şöyle bir uygalama yapın üyelik alınırken üyeye belli başlı 4-5 kategori sunun üyenin seçimine göre ilgilendiği alandaki kitapların tavsiyeleri gözüksün.

Eğer yine altyapınız yeterli ise yeni yazarlarla söyleşiler yapın, 'Sözünü Sakınmadan' tarzında tabii bu çok zor ve altyapı isteyen bir iş ama yaparsanız emin olun karşılığını alırsınız ben kitap almayacağım zamanlarda bile sabitfikir'i dolayısıyla idefixi geziyorum örneğin.

Stoklarınızı ilk aşama olarak köklü sitelerle yarıştıramayacağınızdan şöyle bir strateji geliştirmenizi tavsiye ederim; büyük sitelerde her kategoride bir çok kitap var ama bazı kategorilerin zor bulunan kitapları mevcut değil örneğin fantastik edebiyat alanında bulabildiğiniz tüm kitapları stoğa sokarsanız bu türün okuyucuları direkt sizi seçecektir. Ardından zaman içinde her kategoriyi tek tek derinleştirirsiniz.

Birde toplu alım yapan üyelere kitaplıklarını süslemeleri için mini figür hediye edebilirsiniz. Mesela jb, çizgi roman alımı yaptığımda bunlardan yollamıştı çok hoşuma gitmişti;

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Bunlar harikaymıs gercekten.

• Arkadaşlar Tedarikçilerle anlaştık. Söz verdikleri hızda gönderim yapıp yapamadıklarını denemek için sipariş vermem lazım ki tedarik süreleri şaşmasın, ürünlere ona göre tedarik süresi girebilelim.
    İstediğiniz kitapları bana özel mesajla gönderebilirseniz eğer sipariş vereceğim. Stoklarda başka ürünler durmasın size söz verdiğim kitaplar dursun Site açıldığı gün kargoyla gönderimlerini sağlayacağım inşaallah. Şu ana kadar ki desteğiniz, fikirleriniz için tekrar ve tekrar teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Orijinalden alıntı: 42_senTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Arkadaşlar Tedarikçilerle anlaştık. Söz verdikleri hızda gönderim yapıp yapamadıklarını denemek için sipariş vermem lazım ki tedarik süreleri şaşmasın, ürünlere ona göre tedarik süresi girebilelim.
    İstediğiniz kitapları bana özel mesajla gönderebilirseniz eğer sipariş vereceğim. Stoklarda başka ürünler durmasın size söz verdiğim kitaplar dursun Site açıldığı gün kargoyla gönderimlerini sağlayacağım inşaallah. Şu ana kadar ki desteğiniz, fikirleriniz için tekrar ve tekrar teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: 42_senTeZ_42

Listeyi pm attım hocam ulaşmazsa söyleyin bu günlerde citizen yine forumu kurcalıyor malum.

• Bence yorum yapana değil kitap alana indirim yapın.Böylelikle yorumu isteyen yapar ,puan kazanmak isteyen değil.Ayrıca verilen puanlar para yerine geçsin ve biz istediğimiz bir kitabı alabilelim,çünkü diğer sitelerde de puan toplama var ama hep o toplanan puanlarla saçma sapan kitaplar alınabiliyor.Yemek kitabı,yol kitabı gibi.Belli bir ücret üzerine kargo bedava olsun.Kitabın arka kapağını okuyabilelim.Stokların sayısı kesinlikle belirtilsin.Ben 3 yıldır kitapyurdundan düzenli olarak her ay en az 100 liralık kitap alırım bazen siparişi verince 2 kitap stokta olmuyor ama siparişi ben çoktan vermiş olduğum için para iadesi oluyor.En büyük sorun, bu madem o kitap stokta yok,yok olduğu belli olsun,alışveriş yaptığımızda bir sürprizle karşılaşmayalım.Ve en önemli şey tabi ki kargo hızı.2 tanecik kitap alıp bunların 15 günde gelmesini kimse istemez.Ayrıca bellirli bir ücreti geçtiğimizde küçük hediyeler verin,yalnız düz ayraç olmasın.Yeminle evde 5 kilo ayraç varSpam mailler olmasın.Mail adresimizi verdik diye 1 günde 250 tane mail atmayın.Düzenli olarak kitapları takip edin.Eğer gelmeyecekse o kitap siteden kaldırın.Kitapyurdunda 3 yıldır olmayan kitap var ama hala listede duruyor.

• Tam kitap siparişi verme zamanımda gördüm. Ne yazıkki 1-2 kitap alacağım kitapyurdundan. Sonra size çalışacağız. Hayırlı olsun şimdiden :)

Çok iyi fikirler var. 100 lirada cömert bir rakam olmuş
  • Dostum kargo fiyatları ve firmaları falan belli oldu mu?

• Kademelendirme Toplam fiyatı
    kadar 0,01 KG 0,00 TL
    üzerinden 0,02 kadar 5,00 KG 4,75 TL
    üzerinden 5,01 kadar 10,00 KG 6,50 TL
    üzerinden 10,01 kadar 15,00 KG 8,25 TL
    üzerinden 15,01 kadar 20,00 KG 11,00 TL
    üzerinden 20,01 kadar 25,00 KG 13,00 TL
    üzerinden 25,01 kadar 30,00 KG 15,00 TL
    üzerinden 30,01 kadar 10.000,00 KG 0,00 TL
    üzerinden 10.000,00 KG - Gönderi yapılamıyor -

Aras, Yurtiçi ve Sürat kargoyla Ups olacak üstadım. Fiyatlar % +/- 10 oynar birbirleri arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 7 Kasım 2012; 16:18:44 >
  • Hocam ne kadar kaldı büyük açılışa ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Hocam ne kadar kaldı büyük açılışa ???

Altyapısı hazır sadece ürün ekleme ve tasarımı güzelleştirmesi kaldı. 15-20 kasıma kadar biter artık diye ümit edip, hesap yapıyorum üstadım.
  • quote:

quote:

Altyapısı hazır sadece ürün ekleme ve tasarımı güzelleştirmesi kaldı. 15-20 kasıma kadar biter artık diye ümit edip, hesap yapıyorum üstadım.

Kolay gelsin az kalmış.
  • quote:

quote:

biz kitapları pm mi atalım ? ve 100 liralık olduğunu nereden hesaplayacağız ona göre eğer sabit fiyat varsa mesela dr daki gibi falan olacaksa ordan bakarak hesaplayarak listeyi veriyim. Birde kargo masrafını biz mi karşılayacağız ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.