< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 23 Ekim 2024; 17:51:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (8. sayfa)
-
-
galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halen konuyu çarpıtıyorsun. Bu işin sonucuyla ilgili bi yorum yapmadım ben. Etkisi olur olmaz konu bu değil. Sen sözü bambaşka bi yere çekip iftira atıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ölsem Türkiye birşey kaybetmez. Ama uçağı yapan ölürse havacılık yavaşlar, Türkiye kaybeder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ekim 2024; 17:55:32 >
7/24 vpn açık yayın yasağından sonra kesin yavaşlamıştır ama eminim
bant daraltma uygulanıyormuş, muhtemelen hücresel ile girilmiyordur twitter'a.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 17:55:18 > -
Twittera girebiliyorsanız bakarsınız, dün aynısını söylemiş eski bir komutan...
x (formerly twitter)Daily Türkist (@dailyturkist_) on Xhttps://x.com/dailyturkist_/status/1849083913022459960 -
Kandil belli ki Apo’yu iplemiyor. AKMHPKK’ya tavsiyem Apo’yu meclise çağıracağına kandil’i çağırsın belki onlar olumlu yanıt verirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 23 Ekim 2024; 17:56:36 >
Lan bırak masal anlatma burda. Öcalan mecliste konuşma yapmalıdır lafını Özgür özel söyleseydi sabahtan akşama kadar sizin gibi troller yeri göğü inletirdi sanki bilmiyoruz.
-
Hâlâ teröristleri savunanlar var ya daha ne diyelim. Yazıklar olsun size. Bu vatan için şehit olanların kemikleri sızlıyor. En kötüsü de yarın efendiniz fikrini değiştirdiğinde bugün terör elebaşını destekleyen sizler değilmiş gibi bizi terör destekleyicisi olmakla suçlayacaksınız. Yazık cidden yazık
Teröristlerden 2 tanesi etkisiz hale getirilmiştir.
-
saçmasapan iş yaptılar,abd israil mesajını çok net koydu olay bu.
senin apo artık roman olmuş gerçek olan benim dediler dahada diyecekler başlangıç bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2024; 17:58:39 > -
Daha da hala apo gelsin mecliste konuşsun, yok kardeşlik eli uzatalım, yok bok yok böcek yok sevgi pıtırıcığı.
A.... koyduklarım teröristleri elini değil dötünü versen yine durmaz yine doymaz yine saldırır. Terörist aq adı üstünde, terörist.
İflah olmaz, konuşmaz, sadece anlamsız yere saldırır zaten kafası çalışmıyor ki uyuşturucu bağımlısı amipin teki hepsi. Daha da hala mecliste bunların eski başkanlarını çıkarıp silah bırakma çağrısı yaptıracakmışız. Lan heriflerin beyni yok silah bırak lafını anlayacak kafa yok zaten biz neyin peşinde koşuyoruz.
Hava ve Kara unsurlarımızla aynı anda saldırıp suriye ve ırakta bunların bulunduğu alanları dümdüz edip üsler kurmamız lazım.
Bunun karşılığında abd bize daha fazla ekonomik yaptırım mı uygulayacak? Uygulasın aq zaten millet iki parça un bi de pirinç alabilecek hale geldi en fazla ne kaybedeceğiz. Yatlarımız katlarımız varda onları mı kaybedeceğiz? 3 tabak yiyorduysak 2 tabak yeriz çok çok.
Ha yok daha da ötesi siz nasıl teröristleri vurursunuz lan diyip bizimle savaşa mı girecekler? Daha iyi, bu coğrafyada TSK ile çatışmaya girersen bataklığa saplanırsın, ekonomik olarak tükenirsin çünkü uzun yıllar boyunca çıkamazsın.
Biz hala neyden çekinipte kara harekatına başlamıyoruz anlamadım, zaten kaybedecek bişeyimiz yok.
-
Twit youtube yok şuan. 2 gün engel olursa her türlü yaralar sarılır
-
Bahçeli nin açıklamasımdan sonra bu çok açık bir mesaj; bir silah indirmeyeceğiz, barış istemiyoruz, tek bir amacımız var Türkiye yi bölmek.
Kendi tahminlerim pkk nın Suriye de ABD tarafından eğitilen sözde özel ekiplerinden olması muhtemel.
Ama Savunma sanayi firmaların güvenlik yapılanması gözden geçirilmeli.
Birde tek kapı değilde 2 ve 3 kapılı kontrol olması lazım.
Karamaoğlu beyliği ayağına israil bayrağı taşıtan kişi teröristleri mi savunuyor ?
Mersinli olmasına rağmen İsrail bayrağı kullanmasına ben de anlam veremedim, nedir bu İsrail sevdası ?
-
Ali Yerlikaya:
Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var.
dostlar saldırı beklenenden çok daha büyük ve rehineler var.
internet kapatılmış, kimse telefondan giremiyor. yaşı büyük 2-3 akrabam whatsapp üzerinden giremediklerini söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 18:2:36 > -
bu saldırının toplam zararı kim bilir kaç milyon dolardır
-
- Tusaş tesislerine özel harekat birimleri helikopterlerle indirme yaptı. Rehine kurtarma operasyonu düzenlenecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X