Şimdi Ara

Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
5
Favori
25.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Anca yayın yasağı getirirler başka bir bok bildikleri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Bunu herkes diyor, der, sıyrılmaca derdine düşmeyin. Ülkenin kendisini temizlemesi gerekiyor, mücadeleyi devam ettirmesi gerekiyor sadece. Yarın neler yaşayacağımızı bilmiyoruz, bilemeyiz. Riski, tehlikeyi, belayı güçlendirmezsin, çare bulup ortadan kaldırırsın, uyardık, uyardılar, tehlikeye kapı açılmasın dendi, sokaklarda, caddelerde, evlerde, kurumlarda kimler var, kimler dolaşıyor bilmiyoruz doğru dürüst. Sınırlar korunsun diye dil döküldü, umursandı mı? Rehineler inşallah kurtulur ancak memleketteki tehlike, risk büyütülüyor sadece, acısını çekiyoruz, konu saptırmayın. Kötüye gidiyoruz, görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 23 Ekim 2024; 17:44:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

orası doğruda apocuk barış elçisi olsun dersen abd-isarailin ipler benim elimde mesajı vermesi gayet doğal.

ben bekliyordum zaten yarın kesin bir yerler havaya uçar diyordum bakırköye gidecektim iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2024; 17:43:18 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Tamam periah hemen iletelim senin o cincik aklın olmasa kimin aklına gelir böyle yapmak, haklısın hemen örgüte sürekli baskıya başlasınlar sen demesen yapmıyorlardı çünkü iyi ki varsın. Pkkya daha önce istihbarat vermiyorlarmış Türkiye Filistindeki bütün dünyanın tepki gösterdiği insanlık dışı katliamlara tepki gösterdiği için istihbarat vermişler, neden pkkyı dedem besliyordu ya. Sizin gibilerin sorunu ne biliyor musun, kendinize yetmeyen aklı başkasına vere vere cücük kadar bile kalmıyor size, vesayet altına alınırsın dava etseler ah canım benim ülke kurtarıyor adam taktikleriyle heytttt Ulusal güvenlik dehası bee

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

Evet girilmiyor.

• PKK'nın açılım sürecine verdiği yanıt bu oldu.

İlk açılım sürecini tecrübe edenler bu duruma şaşırmamıştır.İlk açılım sürecinde de asker ve polis birçok noktadan çekildiğinde ve operasyonları durdurduğunda PKK bunu fırsat bilip örgütlenmesine hız vermiş ve özellikle şehirlere yoğunlaşmıştı.Bunların temizlenmesi için 793 güvenlik görevlisi şehit olmuştu.

Şimdi de benzer süreci yeniden yaşıyoruz.Çözüm süreci ihtimali bile bunları cesaretlendirmeye yetti.DEM yine bu saldırıya 'terör saldırısı' demeyip provakasyon demiş...Eminim bunuda zoraki demiştir.

PKK ile mücadelenin yolu bellidir;

1-PKK propagandası yapan siyasi partiler,dernekler,vakıflar vs kapatılmalı

2-PKK propagandası yapan tüm yayınlara son verilmeli

3-PKK'lı olduğu tespit edilen herkese karşı FETÖ ile mücadele yolu takip edilmeli..PKK ile uzaktan yakından ilişkisi olan kimseye acınılmamalı

4-PKK ideolojisine ve Kürtçülüğe karşı mücadele edilmeli

5-K.Suriye'de 2019'da yarım bırakmak zorunda bırakıldığımız askeri harekatlar tamamlanmalı

Gerisi lafı güzaftır...

• Periah kullanıcısına yanıt

şunları yazdığın grupta ske sürülecek akıl varmı acaba!

• dün söylediklerine bahane yaratıyolar yine eski günlere dönmeyiz umarım

• Yine sosyal medyayı daralttılar sanırım.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

benim "ama" larım var kardeş. beğenmeyene de kinim var.

buraya gelip memur ataması için yalaka yorum yapanlara ama'm var!

hiç utanması olmadan sırf para için onursuzluk yapanlara ama'm var!

bıkmadan sürekli dansöz gibi laf kıvıran trollere ama'm var!

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ya arkadaş kim "apo barış elçisi olsun" dedi utanın biraz ya. "Terörist başı örgütün bittiğini açıklasın, dağdaki teröristler adalete teslim olsun, cezalarını çeksinler" sözünü sakız gibi çekmediğiniz yer kalmadı. Hadi mecliste konuşma yapması kısmını eleştirin, ben de yanlış buluyorum ama bu kadar da iftira atılmaz, konu saptırılmaz.

• youtube twitter instagram ne varsa kapattılar galiba

• Devlet aklı cart curt tayfayı ikna etmelik promote çalışmalar başlamış anlaşılan kafayı koymuş birileri terörist başını dışarı çıkarmayı...

• yt girilmiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı numaraları biliniyor muymuş acaba?

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Teröristlerden kaç kişi ölmüştü?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

aynen pkk lı kürtler donunu indirip teslim olucak apo yu mecliste görünce ,allah aşkına saf olmayın,dünden beri bekliyordum terör saldrısı yazdımda foruma ha dediğimde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2024; 17:50:30 >
  • hyksl H kullanıcısına yanıt

Araptaoar kişilik bozukluğunu biraz hafifleyince aç haritaya bak. Yediğiniz haltlar yüzünden Pkk 2003de yokolma noktasından bugun uluslarası tanınan bir ülke olmanın kıyısına geldi.

Hepsi sizin akuldısı Arap taparlığınız yuzunden oldu.

Ümmetçiliğiniz yuzunden Arap davasını Türkiye'nin milli çıkarlarının üstüne koydunuz. Buda düşmanlarımıza fayda sagladı.

Ben sadece Türkiye için dertlenirim, sadece Türkiyenin çıkarlarını savunurum ve bu kurtlar sofrasında sizin yaptıgınız gibi duygusallığa yer yok. 100 yıllık cumhuriyet sermayesini nereye kadar yiyeceksiniz sanıyorsunuz.

Sizi güderek Dinci Arapları basa getireceğiz dye Suriyeyi çökerttiiler. Bundan en fazla faydayı kim gördü Pkk ve İsrail. Sizinle oyuncak gibi oynuyorlar fakat o kadar gözünüz kör ki zamanında Fetöye hoca efendi hazretleri dediğiniz gibi yaptırdıkları işlerin nereye gittiğini iş işten gecene kadar göremiyorsunuz.

Politikalarını en çok Pkkya, Yunanlılara yarıyor. Daglık karabagda oldugu gibi biz kendi çıkarlarımız göre hareket etmeliyiz. Ermeni, Yunan ve Pkklılar gibi Anadoluda gözü olanları çökertmeliyiz. Arap davası ile uğrasacagımıza!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Ekim 2024; 17:51:38 >

• ry4n kullanıcısına yanıt

bu görüntü başka bir yerden alınma, tusaş saldırısını yapanlarla alakası yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.