Şimdi Ara

TUSAŞ, milli muharip uçağının yeni bir videosunu yayınladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    59 doğumlu musun? Eğer öyleysen bu konuşmalara bakılırsa babamla iyi anlaşırdınız körler sağırlar hesabı
  • ben düştüm, oyum reyize
  • Bu sene gerçek boyutlu maketi çıkacak, 2_3 yıl içerisinde de gerçeği. Merak ediyorum, burada her yerli projede olduğu gibi çamur atanlar nasıl kıvırtacaklar. Anka çıktı motor yerli değil dediler, motoru yerli oldu. Yerli motor da yurtdışı satış aşamasında. Bu uçak için binlerce mühendis yetiştiriliyor, yatırım yapılıyor tüm bunlar bir seçim inçim. Bu uçak seçim için diyenler bu uçak yapılırsa Emin Çölaşan gibi eşek gibi .... desede bizde yorum yapmaktan kurtulsak. Gençler göre ülkenin geldiği noktayı ve hala potansiyelini, ülkesini bilmeyenlerin düştüğü durum. Türkiye şükür ki İHA, helikopter, gemi, tankı, topu ve daha sofistike ürünleri üretebiliyor. Bizlerde gurur duyoruz

• Milli animasyon uçağımız evet
    çok güzel milli bilgisayar oyunlarımız var uçaklı muçaklı

yakında bitane F22 alırlar kamuflajla kaplarlar ,üstüne de bi yerli ve milli logosu yapıştırdımmı al sana misssss
  • Olsun lan animasyonunu izlemesi bile yalandan bir orgazm yaşattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzmin kıllar var, her boka boş muhalefet yapan ana bir boktan anlamayan cahiller...SSM'nın web sayfasına girin, neler yapılmış görün yaptığınız muhalefet işe yarasın düzgün birşeyler yazın şuraya...

• yerli olan tank palet fabrikayı sat, Türk malı olan şirketleri sat, fabrikaları sat, limanları sat, toprakları sat, akarsularımızı sat, ormanları sat, eti maden gümüş fab. sat. maden alanlarını sat. uçak yapacaz diye milletin gazını al. nasıl bi akıl mantık oyunu içindeyiz akıllara zarar.

• Ulan orduyu da kendilerine benzettiler. Daha metro ihalesi yapılmadan metro durağı tabelası koyuyorlar, bunlar da 11 sene sonrası için animasyon! uçak video yayınlamış. İlginç :D :D :D

• Bazı konular siyaset üstüdür..mevzu vatansa gerisi teferruat Hedef kimseye hesap vermeden kendi tasarrufunda savunma sistemlerinin oluşturulması.en iyisini yapamayabiliriz ancak kendinin olmadıktan sonra en iyisi olsada fayda etmiyor..özgürlüğün bedeli olmaz...hiç birsey bir andada olmaz. bunun için projelendirmek çalışmak ve yatırım yapmak gerekli bundan once bunlar sadece hayaldi bugun ise hayalden teoriye hatta bazı konularda iş pratiğe dökülmüş durumda..gelinen noktada tabiki yeterli değil ancak malesef bu konuda cok yeniyiz lakin cok hızlı bir şekilde kendi ayakları üzerinde durma yolunda ciddi adımlar attığımız aşikar..silahlı ihalar ve muhimmat üretimi bunun en iyi örneği ayrıca bitmeye yakın projelerde var..dolayısıyla herseyden once destek olunmalı..Begenirsiniz yada beğenmezsiniz şimdiye kadar yapılanlar bu projenin turkiyenin yapabileceği düşüncesini bende kuvvetlendiriyor....

• Bu animasyon video ya bakıp , bu uçağın üretileceğine inanan varmı?
    Biri de çıkmış ,bu araştırmalar da ciddi emek var yazmış.
    Evet bu animasyonu yapan ciddi emek vermiş.

Bir diğeri de çıkmış,bazı şeyler siyaset üstüdür yazmış.Kardeşim siyaset üstü ise,neden seçim öncesi ,böyle proje varsa bile projenin P si sayılmayacak bir animasyonu yayınlıyorsun.Bu tür haberler bal gibi de ,siyaset için seçim propagandası.

Kaldı ki gerçekleşeceğin den emin olunmadığı için ,göz boyama vb haberler olduğu için tüm bu olumsuz yorumlar.

Sahi bu iktidar savunucuları, yıl 2017 de biz yerli uçağımızı yapmak için start vermemişmiydik.

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-ile-ingiltere-arasindaki-dev-anlasmanin-tum-detaylari--123681162

Ne oldu? O gün de burada ki yalaka tipler, yok gurur duyun bilmem ne,habere sevineceğine ,Türk değilmisin bilmem ne diye,olmayacak dua ya bik bik yapanlar gibi ,şimdide bir animasyona bakıp,Ülke kurtarmış gibi horozlanan ,akgezenler!!!

Hiç takip ettiniz mi ,o gün den bugüne. 2017 de ingiltere ile ortak yapılacak uçak nerede?Hiç sorguladınız mı?

2017 de ki bu haber için de ,olmaz diyenlere ,laga luga yapmıştınız.

Çok biliyorsunuz diyenler buradamı? 2017 deki uçak projesi ne oldu?

Ne olduğunu yazayım,

İngiltere de projenin kaynak kodlarını,fikri mülkiyet hakkını Türkiye ye vermiyor diye proje filan hak getire.

Olmayacak duaya daha çok amin dersiniz bu gidişle.

Linkteki konuda da ,ta en başından ,projeye hikaye diyen,olmaz diyen ,eleştirenler şimdi bu durumda haklımı haksızmı.

2017 de buradaki gibi savunduğunuz bu proje ,zaman için de ne oldu diye açıp sorguladınızmı ,araştırdınız mı yok!

Anlık ,günlük,milli balonlar, propagandalarla ,yanlı haberlere bakıp icraat yapılıyormuş gibi gösterilen şeylere ,kanmaya ,inanmaya devam edin.

Fikri mülkiyet hakkına sahip olacak teknolojiye sahip değilsin,
    2030 da muharip uçak envantere girecekmiş.Peh

Kusura bakmayın 2030 a kadar kimse sizi daha fazla çekemez.2023 ü gördün ,gördün.Bu Ülke babanızın çiftliği değil.

Yok yok düşündüm de bu kafayla,hatta seçimlere bile gerek kalmadan nasıl iktidarda kalırım projeleri ile ,bu Ülke 2030 a kadar Reisiniz ile yola devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Şubat 2019; 10:52:42 >

• Video deyince sevindim hadi hayırlısı deyip videoya bakayım dedim. La bu bilgisayar animasyonuya. Yalan-yanlış başlık açmayalım lütfen.
  • olaya siyaset üstü bakıyorum,

böyle bir uçağın üretilebileceğine inanan var mı ???

gerçekten çok iyi niyetlisiniz...
  • Gerçek bir resmini koyar insan, komik olmuş

• Çok güzel bir animasyon olmuş, yapılması için hertürlü desteği vermek gerekir bunu bir araç değil amaç için yapmak gerektiğini anlamak lazım.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Ben devlete gösterilen gideri merak ediyorum asıl. Zamanında belediye web sitesi için amcaoğullarına 500bintl ye web sitesi faturaları kesiliyordu. Şimdi bu video için kaç bin tl animasyon faturası kesildi acaba? Yani 20-30bin arası ise ok. Ama kalkıp 300-500bin kesildiyse yazık ki ne yazık.

• Bu ulkenin boyle bir cihazı yapamayacagına düşündüren nedir..?bu işe ayrılmış ciddi bir bütçe var,teknik eleman var hatta bir çok konularda yeterli tecrube ve teknolojide var..ancak tabiki ciddi eksikler de var özelikle motor konusunda ancak bunlarda aşılamaz değil...
    DefenceTurk
    TF-X Millî Muharebe Uçağına ilk bakış | DefenceTurk
    https://www.defenceturk.net/tf-x-milli-muharebe-ucagina-ilk-bakis

• Şu zamanda yerli domates,patates daha çok iş yapar.Konu yanlış animasyon güzel.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.