hüdaparı kim sokmuştu ya meclise |
TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (5. sayfa)
-
-
TUSAŞ bizim gurur kaynağımızdır.
Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak.
Düşmanlarımız sürekli saldıracak ama başaramayacaklar
-
la ülkenin savunma sanayisine saldırı olmuş konuştuğunuz şeylere bak köy yanarmış bilmem ne kişisi saçını tararmış.
-
oy toplamaya başlarlar terör geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin burada ne işin var o zaman? Ele verir takımı kendi yutar salkımı bilmem kimi tarif ediyor bu atasözü?quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
sevgili mü'min kardeşim. peygamber efendimiz sallalahu aleyhi ve sellem sahih bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyuruyorlar:
- ahir zamanda onlar ki ansızın gelen bilgiyi sürekli isteyecekler. ama ansızın gelen bilgi şeytandır.
peygamber efendimiz burda interneti kastetmişler. zira internetten bilgiler size çok hızlı gelir.
yani internet şeytandır. kullanılmamalıdır.
dua ile.
Anlaşılan bir 20 sene iktidarla devam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalaka korkak dalkavuk sonofb benim mesajıma cevap yazıp sonra sana yazdığım mesajı şikayet etme korkak.
Şu ülkenin artık bu kronik sorunu oldu ve vatandaşa da bunu aşıladılar bir şey olunca hemen her şeyi kesin kesince sorun tamamen düzeliyor sanki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp, her saldırıda veya her olayda böyle bir döngü içine giriyor, haklısınız. Hatta bunu beka meselesine dönüştürme eğilimlerini de unutmayalım.
"Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sözlerini onlarda söylüyor ama onlara ait olmadığı için onlardan bağımsız olarak Millet adına söyledim.
-
Harika.
birileri birşeyin tatbikini yapıyor gibi bu akşam,
tamam saldırıyı lanetliyoruz ve kınıyoruz, allah şehitlerimize rahmet eylesin yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz
ama tüm sosyal medyayı kapatmak fişini çekmek nedir allah aşkına ? ne oldu yani ?
acaba diyorum kendileri ülkenin yönetim şeklini baskı ve zorbalıkla değiştirip tüm sosyal medyayı ve interneti bloklayıp ülkeyi ele geçirmeye mi çalışacaklar.
malumunuz anayasanın ilk 4 madddesi çokça tartışma konusu oldu son zamanlarda, insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ...
-
Yeni bir sürece gidiyoruz belli ki bahçelinin öcalan çağrısı boşuna değil, kalabalık meydanlardan uzak durun, korkarım bu son olmayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
*facepalm*
Nizamiyenin amacı zaten BUNLARI önlemek. Dışarıda ek bir sisteme neden ihtiyaç duyulsun? Askeriye değil orası.
-
3 tane at hırsızı ülkeni savunma sanayisine saldırabiliyorsa kapatlım ülkeyi gidelim. Dünyanın her ülkesinde en az 500k türk var 10 ar kişi alıp saldırıp yıkalım ülkeleri ozaman senin kafanı.
-
hangi ulkede yasanmis bilmedigimden soruyorum birkac ornek olay verebilir misin
Gaayet iyi oldu bilendw bilmeyende yorum yapıyordu
Bant daraltmak yerine terörle mücadele etseler keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X