bant daraltıp ne amaçlanıyor asla anlamıyorum. bunun yerine gerekli önlemler zamanında alınsa da kimse canından olmasa ya!? |
TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (10. sayfa)
-
-
test
-
test2e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regtest1000 -- 24 Ekim 2024; 18:07:41 >
-
Hala ara ara gidiyor geliyor bende
-
ciddi cevap vericektim ama herkesi tek tek alıntılayıp troll oldugunu belli etmişsin :) neyse engelledim seni ufaklık
-
işini iyi yapıyorsun fakat biraz orda tariz ve iğneleme kullandım.neyse taraftar değilim ama size haksız olduğunuzu göstermek için ne yapsam tayyipçi gözükeceğim anlamı var orda yapay zekaya atıp burda ters anlamları bul mu diyorsun artık napıyorsun :) yani sen ne kadar anti tayipçi olursan ben seni sorguladığımda tayipçi gözükeceğim.Eleştirilmeye tahammülünüz yok anlamı çıkarman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 25 Ekim 2024; 11:24:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kriger sen konuşursan çok fena sükse olur aman yapma yerin dibine girerim açığa çıkarım trol olduğumu ortaya çıkarma nolur !!!!!! (şimdi bunuda birileri alır baaakkk sen böle böle demişsin bak trolmüşsün :) olmasaydın demezdin yapay zeka buldu bunu benim kafa basmıyor okadar).kendinizde iki kelimeyle nazlı gelin gibi haklı olmayı biliyorsunuz lafı söyle arkanı dön git engelle böyle daha çok alımlısın :) asıl hesaptan engelleyeyim yan hesaba geçip ne yazmış bakayım taktiği iyimiş ya bu arada ama ben uğraşamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 25 Ekim 2024; 11:27:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para veriyoruz düzgün hizmet alamıyoruz. İşe bak.
-
Üyelik alıyoruz hizmet alamıyoruz işe bak
-
mobile ya da vpn ile hız gayet normal, herşey düzgün. Ev interneti ile hız testi normal olmasına rağmen youtube, facebook v.s. dizi, film vs film izlerken ağırlık dalgalı şekilde. bizlerden kısıp, biryerlere akıtmışlar. Parasını ödediğim şeyin, bir suç işlemediğim halde, rızam dışında kısıtlanması, tam bir demokrasi, hak, hukuk örneği. Kul hakkı. Hakkım varsa zehir zıkkım olsun.
-
"değilim ama"nı tost yapıp çayla birlikte yerim senin birader
seninle yazışırken seni tayyipçi olarak görmeme gerek yok ki zaten öylesin. ama gizli ama açık ve bu forumda bu gözler çok "tayyip'i sevmem ama ..., tayyipçi değilim ama ..." deyip de birkaç gün sonra seçim konularında AkMhp'nin kazanmasını deliler gibi isteyen ulusalcı, ülkücü vs gördü...
o ss aldığım steam konusunda alakasız şekilde bağdaştırdığın muhalefet pkk-hdp ile hareket ediyor kısmını şimdi Cumhur İttifakı için yaz da "Tayyipçi olmadığını", samimiyetini görelim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 28 Ekim 2024; 11:28:22 > -
Orul orul orul orul or. moderatörlere selam olsun, çünkü hala utanmadan parantez içinde (iddia) yazıyor :)))))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devletimiz gerekeni yapmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X