Şimdi Ara

TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık uygulamaları sebepsiz yere kapatmayın!!!!!

• Sözde özgür bir ülkeyiz sonuç özgürlüğümüz kısıtlanıyor

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Nerden edindin bu bilgiyi askerlik yapmayan bebelerin listesini at deliğkanlıysan forumun ağasımısın, ben misafir Şırnak Hakkari'de görev yapmış bir adamım sen neyin maşasısın hangi yalanların çocuğusun yanar döner olmayın adam olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne oldu zoruna gidenin...,siz ancak ötekileştirmeyi bilirsiniz biliriz biz siz kimlerin yolundan gittiğinizi onun için yazdıklarınız hiç de ırgalamiyor .hayatiniz yalanlarla iftiralarla dolu kulaktan dolma işkemden sallarsınız sağlam cevap gelincede kuyruğunuzu sıkıştırırip saldırmayı bilirsiniz

• 01muallim 0 kullanıcısına yanıt

kafan mı güzel,

hükümetin kötü yönetiminden kaynaklı değil mi bunca olay, felaket gidiş?

biz mi tellal olduk asldkfjsalkdfjasf

tam çaydanlık ya. demli demli dolaşıyorsunuz kafalarınız pırıl pırıl.

• Toplum artık Partiler üstü siyaset yapmayı öğrenmeli.

• joven kullanıcısına yanıt

Günlerdir yapilan en dogru yorum!

Kafam yerinde elhamdülillah gündemden bi haber olan olayın iç yüzünden bi haber olan sizlersiniz, içen sarhoş akşamdan kalan kafasi iyilerin ayıkdırmaya çalışıyoruz ama inat başka birşeyy yada kapali olma herneyse ben burada hükümet ile ilgili pohpohlayan birşey mi dedim trolluk mü yaptım mesele devlet meselesi siz olayi sığ tutup hükümete bağlıyorsunuz elbette onun payı vardir külli olarak hükümete yıkmak akıl karı değil sırf ekonomi, dindarlığı yüzünden düşman olduğunuzu biliyoruz ama şamar oğlanı gibi herşeyi de hükümete bağlamak neyin kafasi ben Parti'nin üyesi savunucusu değilim ama ayrım yapami da bilin bi zahmet

• Fulton canımın içi neden engelliyorsun öyle sallayıp gitmek olmaz.sosyal medyanın kendi paylaşımında en çok yalan ve asılsız haberin sosyal medyada olduğunu söylüyor.tüm istatistikler yalan ve asılsız haberin sosyal medya üzerinde resmi olmayan haber sayfaları üzerinden yayıldığını gösteriyor.dünyadaki akademisyenlerden doktorlardan canı gönülden değer verdiğin gazetecilere kadar inanmıyorsunda sahibi bile belli olmayan sayfalara güvenip gençleri kandıramayacaksınız diye 35 40 yaşındaki siyasi fanatik engelleyip kaçma :) ayrıca sadece tv kanalları değil muhalif haber siteleride var onlarada girebilirisin ben giriyorum hiç yoktan sosyal medyadaki gibi yalan dolan yerine biraz kendilerine özgü yorumluyorlar yalan asılsız haberden daha az mide bulandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 24 Ekim 2024; 11:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpne devam

• açıldı galiba ben girebiliyorum suan

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Not: Bu mesaj 15 yıldan beridir kullanılan internet ile yazıldı. Dua ile.

• İddialık durum yok daralttılar dün bant genişliklerini. Her önemli olayda iletişimi kesmek için yapıyorlar. Depremde bile hususi yapmışlardı millet eleştiri yapmasın diye.

Kötü niyetli kişileri engellemez bu arada, engeller ve yavaşlatmalar sadece teknolojiyle çok haşır neşir olmayan sıradan halkın etkileşimini azaltmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Ekim 2024; 13:22:4 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

bu mantıklı cevap mı üstad sence TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) 

TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.